Dodaj do ulubionych

Bronkobus w Tarnobrzegu

16.03.15, 18:44
Przechodziłem przez Plac Czerwony ok. godziny 10 i widziałem tzw. bronkobus. Wujka Bronka nie widziałem, nawet z dykty. Ilość gapiów nie większa niż przy okazji stłuczki samochodów. Znajomy podszedł bliżej i widział gościa z kitką, pewnie poseł z Baranowa. Zdaje się, że nie mój prezydent potraktował mieszkańców Tarnobrzega lekko. Mieszkańcy podziękują 10 maja.
Obserwuj wątek
    • polak1706 Re: Bronkobus w Tarnobrzegu 16.03.15, 19:23
      POkazał Bronek gdzie ma sPOłeczeństwo
      • wislocki12 Komorowski nikogo nie lekceważy 16.03.15, 19:44
        "Przechodziłem przez Plac Czerwony ok. godziny 10 i widziałem tzw. bronkobus. Wujka Bronka nie widziałem, nawet z dykty. Ilość gapiów nie większa niż przy okazji stłuczki samochodów."
        No tak, Komorowski zlekceważył wyborców, których nie było. :-)) Człowieku, czym Ty myślisz? :-((
        • greg-tbg Re: Komorowski nikogo nie lekceważy 16.03.15, 20:34
          Nie Bronkobus, jeno KOMOROBUS.
          Nie bójmy się tego słowa.
          • wislocki12 Liczą sie fundamenty 16.03.15, 22:00
            No tak, ważne są fundamenty! ;-))
            PS. Ale dlaczego wielkimi literami? To chyba przesadna rewerencja! ;-))
    • e-ftalo Re: Bronkobus w Tarnobrzegu 16.03.15, 20:43
      Powinni zrobić jak w Kielcach.Ktoś dosadnie pokazał co sądzi o kandydaturze Komorowskiego tnij.org/v4x5kkc
      • polak1706 Re: Bronkobus w Tarnobrzegu 16.03.15, 20:57
        Szkoda że POciski nie były prawdziwe a strzelający miał zeza :-(
        • lechowski51 Re: Bronkobus w Tarnobrzegu 16.03.15, 21:02
          Widzę,że niestety w Tarnobrzegu ulubieniec WSI,tez nie jest kochany
          • wislocki12 Bez gwizdów, krzyków, że o buczeniu nie wspomnę! 16.03.15, 22:14
            Przeciwników też nie było przesadnie wielu... Ot, w sumie, jak przy ulicznej kolizji, niestety! Nie było nawet tradycyjnych gwizdów, krzyków, że o buczeniu nie wspomnę! ;-))
      • e-zyleta Re: Bronkobus w Tarnobrzegu 16.03.15, 21:48
        Popierasz bezprawie i alkoholizm. Ty e-ftalo naprawdę jestes dziwakiem.
      • wislocki12 Używaj mózgu zgodnie z jego przeznaczeniem 16.03.15, 22:20
        A co powiedziałbyś, gdyby ktoś "dosadnie pokazał co sądzi o kandydaturze" Dudy, że o Ogórek czy Jarubasie nie wspomnę? Czy Ty przynajmniej od czasu do czasu używasz mózgu zgodnie z jego przeznaczeniem? :-((
    • genia50 Re: Bronkobus w Tarnobrzegu 16.03.15, 21:14
      Nie ma sie co dziwic Podkarpacie to Rydzykolandia i bastion PiS,
    • genia50 Re: Bronkobus w Tarnobrzegu 16.03.15, 22:15
      Mysle,ze nazwy geograficzne pisze sie z duzej.Napisane z duzej bardziej pasuje jako odpowiednik Podkarpacia,
      • wislocki12 Ortografia nowa? 16.03.15, 22:26
        Czyżbyś uważać miała, że bronkobus i komorobus to nazwy geograficzne? Chyba żartujesz... ;-))
        • genia50 Re: Ortografia nowa? 16.03.15, 22:28
          Chodzilo mi o Rydzykolandie.
          • e-zyleta Re: Ortografia nowa? 16.03.15, 22:31
            A!!! To chodzi o Katabasoland
          • wislocki12 Ortografia nowa? 16.03.15, 22:41
            A mnie o "bronkobus" i "komorobus'. :-))
    • e-ftalo Re: Bronkobus w Tarnobrzegu 16.03.15, 23:32
      Ostrzelanie z paintballa nie było oznaką pijaństwa tylko demonstracją poglądów politycznych i powinno być traktowane jako sprawa polityczna.Oczywiście oni uznają to za chuligaństwo i posadzą ludzi jak za komuny.Inni kandydaci nie mieli skąd zebrać negatywnych opinii ,więc jeśli odwiedzą Tarnobrzeg ,zostaną ciepło przyjęci.
      Niecierpliwie czekam na wizytę pani Ogórek.Była w Świętokrzyskiem,w Małopolskim. Do nas pewnie też niedługo przyjedzie
      www.radiokrakow.pl/wiadomosci/aktualnosci/magdalena-ogorek-zabiega-o-glosy-malopolan/
      kielce.tvp.pl/19257089/magdalena-ogorek-odwiedzila-region
      • e-ftalo Re: Bronkobus w Tarnobrzegu 16.03.15, 23:36
        W Dębicy ta sama sytuacja co w Mielcu
        www.rdn.pl/index.php/wiadomosci/debica/10557-wizyta-prezydenta-w-debicy-z-incydentem
        • wislocki12 Re: Bronkobus w Tarnobrzegu 16.03.15, 23:45
          Jestem pełen uznania dla postępowania ochrony wobec prawicowego kibolstwa
      • wislocki12 Strzelanie - lek na wszystko 16.03.15, 23:43
        No tak, strzelanie z paintballa to nic innego jak wyrażenie szlachetnych uczuć protestu wobec poczynań szalejącego zbrodniczego reżymu... Do Ogórek też będziesz strzelał? Daj Ci Panie zdrowia, bo na rozum nie możesz chyba już liczyć! ;-))
    • polak1706 Re: Bronkobus w Tarnobrzegu 17.03.15, 16:54
      www.gk24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20150317/KOSZALIN/150319715
      • e-zyleta Re: Bronkobus w Tarnobrzegu 17.03.15, 17:02
        Ciekawy jestem jakbyś sie zachował gdyby opluto twoją kurza chatę w Sokolnikach, też byłby to czyn polityczny czy wybryk chuligański?
    • genia50 Re: Bronkobus w Tarnobrzegu 17.03.15, 17:13
      Ja tam sie nie ciesze z takich chuliganskich ruchow i protestow,bo moge przez przypadek oberwac czyms,a jak sie rozkreca,to wyrwia mi torebke,albo dla zabawy podpala ubranie.Na stadionach im za ciasno?
    • polak1706 Re: Bronkobus w Tarnobrzegu 17.03.15, 18:28
      cokolwiek by nie mówić, już za późno na normalność
      www.youtube.com/watch?v=QinKXARwmVE
      • wislocki12 "Balcerowicz musi odejść..." 17.03.15, 20:01
        No tak, "Balcerowicz musi odejść..." ;-))
        • lechowski51 Re: "Balcerowicz musi odejść..." 17.03.15, 22:03
          No i kolejna wtopa
          telewizjarepublika.pl/klapa-wizyty-bronkobusa-w-wegrowie-wital-go-tylko-aktyw-partyjny-po,18365.html
          • lechowski51 Re: "Balcerowicz musi odejść..." 17.03.15, 22:46
            ...i c.d
            wpolityce.pl/polityka/237589-bronek-obudz-sie-i-styropianowe-krzesla-komorowski-wygwizdany-w-koszalinie-zobacz-zdjecia
            • wislocki12 Styropian, Orwell i ... pseudopatriotyczne rajdy 17.03.15, 23:15
              No tak, twoich zasług nie starczyło nawet na styropian, że o krześle nie wspomnę! Pozostały jedynie osiągnięcia w zakresie kolportażu Orwella, że o organizowaniu pseudopatriotycznych rajdów rowerowych nie wspomnę! ;-))
          • wislocki12 Lepper musi odejść 17.03.15, 23:17
            Niestety. Trochę wcześniej prezes zdymisjonował koalicjanta, zresztą! :-((
            • edekzgredek99 Re: Lepper musi odejść 18.03.15, 08:32
              To lechowski51 musi odejść!
              • wislocki12 Wiadomo, kto zacz... 18.03.15, 20:08
                Może lepiej niech zostanie? Wiadomo przynajmniej, kto zacz! ;-))
                • edekzgredek99 Re: Wiadomo, kto zacz... 18.03.15, 20:23
                  Lechowski musi odejść. Niech wraca do Mielca i tam mendzi albo gada sam ze sobą bo życie na mieleckim forum nie istnieje dlatego się przylazł do nas
                  • e-ftalo Re: Wiadomo, kto zacz... 19.03.15, 00:13
                    Mielec ma jeszcze jedno forum informacyjno-ogłoszeniowe
                    www.hej.mielec.pl/forum/
                    natomiast nie ma forum typowo dyskusyjnego.Byćmoże ludzie wolą dyskutować na żywo ,lub chodzą na inne fora ,np na rzeszowskie czy tarnowskie,tego nie wiem.Natomiast nie rozumiem dlaczego wątek grupy rowerowej ,trasy rowerowe Mielec,oraz stowarzyszenie rowerowe nie publikuje wpisów na tarnobrzeg.info tylko tutaj,skoro tam jest większa widownia i lepiej reprezentuje miasto.
                    To już pytanie do autorów
                    • smieszekleszek Re: Wiadomo, kto zacz... 19.03.15, 11:55
                      Hi hi. Jaka to różnica, to forum czy inne, jak ktos jest dziwakiem to nim pozostanie bez względu na miejsce.
                    • palacz67 Re: Wiadomo, kto zacz... 19.03.15, 18:16
                      Andrzej, ten temat był poruszany w ubiegłym roku. Ja nie czuję takiej potrzeby, by szukać innych miejsc w necie do rozmowy. Tu mi jest dobrze. Poprzez to forum poznałam życzliwych ludzi, nie jestem ciekawa piękniejszych miejsc na ziemi. Za bardzo chcesz narzucać innym swoje zdanie. Mnie nie przekonałeś i nie przekonasz. Nie potrzebuję widowni, wystarczy mi kilka życzliwych osób a tu na pewno jest ich więcej. Lubię miasto Tarnobrzeg, dobrze się tam czuję. Do tej pory spotykamy się grupką z liceum. Wiadomo, że nie wszyscy mogą przyjechać, ale zawsze jest miła atmosfera. Zacznij lubić świat wokół siebie. Mieszkam w małej wiosce i dobrze mi tu. Każdy powinien sobie znaleźć jakieś miejsce na ziemi, bo życie toczy się tu i teraz. Skłócasz się niepotrzebnie z wieloma osobami na forum a to są naprawdę życzliwi ludzie, często Twoi rówieśnicy. Zauważ ludzi wokół siebie. Trzeba brać życie takim, jakim jest. Drugi raz nie zaproszą nas na bal:-) Pozdrawiam
                      • e-ftalo Re: Wiadomo, kto zacz... 20.03.15, 22:38
                        @palacz67,twoje wpisy wprawiaja mnie w zdumienie kolejny raz. Cały czas ocieramy się o kwestie świata w okół siebie i o kwestie ludzi.Przy czym światem określasz forum.
                        Zarzucasz mi że nie lubię ludzi i świata,co jest bzdurą,bo mam wielu znajomych i z każdym zyję w zgodzie. Za warunek przyjaźni stawiasz mi kulturalne traktowanie osób chorych umysłowo(konkretnych a nie wszystkich) ,którzy pałają agresją i nienawiścią do otoczenia.Taka próba wytrzymałości. Jak widzisz ,oblewam ten test i nic na to nie poradzę.Ale naprawdę błagam cię ,nie nazywaj pewnych zachowań(absolutnie nie mam na myśli twoich wpisów) życzliwością,bo naprawdę wprawiasz mnie w zdumienie.Po prostu chciałbym aby ludzie tutaj zachowywali się tak samo jak na innych forach,rozmawiali na zadanyc temat i odróżniali krytykę czyichś poglądów(co jest normalną rzeczą) od krytykę lub ubliżania drugiej osobie(co już nie jest normalne).To jest taka podstawa w cywilizowanym świecie.
                        Ja też mam różne problemy i nie jest mi lekko w życiu,a staram się tego nie wyciągać,nie wchodzę na internet żeby się wyżyć na kimkolwiek ,tylko żeby się czegoś dowiedzić,lub podzielić sie informacją.Czy to jest takie naganne twoim zdaniem?Tak więc ,no przykro mi,ale nie wiem czego ty ode mnie oczekujesz i co ode mnie chcesz.Więc nie praw mi więcej morałów,nie dorabiaj mi rogów i nie mam pojęcia co sobie wyobrażasz ,czym się kierujesz i nie chcę nad tym rozmyślać,to nie ma żadnego sensu w mojej opinii.
                        • e-zyleta Re: Wiadomo, kto zacz... 20.03.15, 23:31
                          E-ftalo i znowu twoja taktyka?
                        • palacz67 Re: Wiadomo, kto zacz... 21.03.15, 00:03
                          Nie chcę, Andrzeju, od Ciebie niczego, dobranoc.
                          • e-ftalo Re: Wiadomo, kto zacz... 21.03.15, 00:39
                            cieszę się,ani ja niczego od ciebie.Czyli bez zmian i jest jak było i w porządku.Nie burzmy tego porządku i nie róbmy zamieszania
    • genia50 Re: Bronkobus w Tarnobrzegu 18.03.15, 20:26
      Czy lechowski51 byl moze na forum Rzeszow kiedys?
      • wislocki12 Był! 18.03.15, 20:31
        Kiedyś? Tak, na rzeszowskim forum szczególnie przede wszystkim! Jeszcze nawet rok temu... :-((
        • edekzgredek99 Re: Był! 18.03.15, 20:34
          A co się stało że już go tam nie ma?
          • wislocki12 Nie mógł się dogadać... 18.03.15, 20:47
            Nie mógł się dogadać z... Rzeszowskim! ;-))
    • genia50 Re: Bronkobus w Tarnobrzegu 18.03.15, 20:39
      Bo wlasnie cos mi zostalo w pamieci z jakichs wpisow w ktoryms z watkow,ze byl i sie rozlecialo czy cos takiego,(tylko nie bylam pewna ,a nie chcialo mi sie sprawdzac).
      • edekzgredek99 Re: Bronkobus w Tarnobrzegu 18.03.15, 20:45
        Po co pytam, pewnie mendził bez ustanku i go wykopali. Koszmarny facet. Ciekawe czy w domu też tak mendzi? Pewnie wszyscy mają go dosyć
        • wislocki12 Zaleta 18.03.15, 20:48
          Ma jedną wielką zaletę - wiadomo, kto zacz! ;-))
    • genia50 Re: Bronkobus w Tarnobrzegu 18.03.15, 20:51
      Moze nawet kupili mu komputer,zeby sie zajal pisaniem i nie dokuczal?(domownicy oczywiscie)
      • wislocki12 Kellys czy polski Word? 18.03.15, 20:57
        Nie żartuj, przecież to przedsiębiorca! Zabrakło mu tylko na polska wersję Worda, niestety. ;-))
        PS. Oczywiście po tym, jak kupił sobie był kellysa... :-((
        • genia50 Re: Kellys czy polski Word? 18.03.15, 21:13
          No ,moze tak,ale znam tez skapych.
          • wislocki12 Skąpstwo 18.03.15, 22:37
            Podobno to jeden z 7 grzechów głównych, nawet... :-((
            • genia50 Re: Skąpstwo 18.03.15, 22:45
              No i trzeba sie z niego spowiadac,jak ktos chodzi do spowiedzi.Ksiadz moze pomyslec,ze sie skapi tez na tace.
              • wislocki12 "skapi tez na tace" 18.03.15, 23:55
                A jaką wersją językową Ty posługujesz się?
    • genia50 Re: Bronkobus w Tarnobrzegu 18.03.15, 22:59
      Ale chyba nie jest wsrod glownych,za to jest obzarstwo i pijanstwo,co jest bardzo trudne do ukrycia.
      • wislocki12 Skapstwo czy obzarstwo i pijanstwo 18.03.15, 23:57
        Przepraszam, ale ja wolę "obzarstwo i pijanstwo", niestety! ;-))
    • polak1706 Re: Bronkobus w Tarnobrzegu 19.03.15, 18:48
      wiadomosci.onet.pl/szczecin/bronislaw-komorowski-wygwizdany-w-koszalinie/sw6362
      • wislocki12 Każdy to potrafi... 19.03.15, 19:44
        Gwizdać, wrzeszczeć i buczeć każdy potrafi, niestety! :-((
    • genia50 Re: Bronkobus w Tarnobrzegu 19.03.15, 18:53
      Na szczescie do urn pojda nie tylko zadymiarze i oszolomy.Dlatego jestem spokojna.
      • wislocki12 Do urn! 19.03.15, 19:47
        Nie będą gwizdać, wrzeszczeć i buczeć, lecz po prostu wrzucą karty do urny! ;-))
        • polak1706 Re: Do urn! 20.03.15, 18:19
          i oczywiście wybiorą tego "właściwego" na prezyd ęta
          www.youtube.com/watch?v=uOfiW1AHp5s
          • wislocki12 Tak realizuje się demokracja 20.03.15, 21:38
            Niczego lepszego od demokracji nikt nie wymyślił! :-))
      • jk471 Re: Bronkobus w Tarnobrzegu 21.03.15, 06:41
        Ten materiał jest dla ciebie Genia50. Szczerbaty chyba Cię zna.
        www.youtube.com/watch?v=28MgUGPpwZQ&feature=youtube_gdata
        • wislocki12 PiS to jest to ;-)) 21.03.15, 21:05
          Ja zagłosowałbym na PiS! ;-))
    • polak1706 Re: Bronkobus w Tarnobrzegu 21.03.15, 19:58
      wiadomosci.onet.pl/kraj/kownacki-prezydent-komorowski-kontaktowal-sie-z-piotrem-p-kancelaria-prezydenta/rr3rg1
      • wislocki12 A co z Biereckim? 21.03.15, 21:01
        Jak rozumiem, Duda nie kontaktował się z Piotrem P. i w związku z tym jest idealnym kandydatem na prezydenta! ;-))
        PS. Czy ktoś może wie, dlaczego Kaczyński wyrzucił Biereckiego z senackiego klub PiS?
        • edekzgredek99 Re: A co z Biereckim? 27.03.15, 19:24
          Bo miał taki kaprys? ;)
    • polak1706 Re: Bronkobus w Tarnobrzegu 27.03.15, 12:24
      >jak mówiono? Broń mnie Boże od przyjaciół, bo od wrogów sam się obronię? I słusznie - czego dowód właśnie otrzymaliśmy w przeddzień wizyty prezydenta Komorowskiego w Izraelu. Oto Colette Avital, sekretarz Światowej Organizacji Restytucji Mienia, jednej z najważniejszych organizacji przemysłu holokaustu i Lilii Haber, przewodnicząca ziomkostwa polskich Żydów w Izraelu napisały list otwarty do prezydenta BRONISŁAWA KOMOROWSKIEGO, domagając się uchwalenia specjalnego prawa, które stwarzałoby pozory legalności dla rabunku Rzeczpospolitej przez Żydów z diaspory i z Izraela. Diabli wiedzą, po co właściwie prezydent Komorowski jedzie do Izraela, bo znając słabość jego charakteru obawiam się, że albo pozwoli Żydom wykorzystać Polskę militarnie, albo pozwoli wykorzystać Polskę finansowo, albo i tak i tak. Inaczej mówiąc - że za obronę izraelskich, a szerzej - żydowskich interesów nie tylko na Bliskim, ale i Środkowym Wschodzie, będziemy musieli Żydom zapłacić. Obawiam się bowiem, że po prezydencie Komorowskim niczego dobrego Polska spodziewać się nie może, odkąd - Bóg jeden wie dlaczego - napisał w lipcu 2011 roku to haniebne zdanie, odczytane następnie z miedzianym czołem przez starego faryzeusza, Tadeusza Mazowieckiego, od czasów stalinowskich znanego z "postawy służebnej" - że naród polski musi przyzwyczaić się do myśli, że był również sprawcą - to znaczy sprawcą zbrodni II wojny światowej. Łamiąc w ten sposób prezydencką przysięgę stracił moralne prawo do sprawowania urzędu prezydenta, a sprawując tę funkcję nadal, firmuje tylko okupację kraju przez soldateskę, która wysunęła go do tej godności i na niej utrzymuje. Wracając do żydowskich roszczeń, rzecz jest taka: na początku 2011 roku rząd Izraela do spółki z Agencja Żydowską utworzył zespół HEART pod dyrekcją Roberta Browna w celu odzyskania "mienia żydowskiego" w Europie Środkowej. Jak potwierdził były ambasador Izraela w Warszawie, dr Szewach Weiss, roszczenia żydowskie wobec Polski szacowane są na 60-65 mld dolarów. Izrael i - niestety również idąca na żydowskim pasku administracja prezydenta Obamy - z naszego punktu widzenia najgorsza od czasów prezydenta Roosevelta, który w Jałcie sprzedał nas Stalinowi - naciska na Polskę, by tubylcze władze stworzyły pozory legalności dla rabunku naszego kraju przez Żydów, wydając specjalną ustawę, na podstawie której żydowskie organizacje przemysłu holokaustu mogłyby rabować polskich podatników. W tym celu lansują kategorię "własności żydowskiej" jak gdyby własność była jedną z kategorii trybalistycznych.<
      • peres3 Re: Bronkobus w Tarnobrzegu 27.03.15, 21:43
        no słyszałem jak Lechowski vel americano śpiewał pod busem Komoruskiego taką oto melodię : DUCHU OGNIU
        1. Chcesz rozpalisz i rozognisz,
        serca wzniesiesz na wysokość.
        W ciemność rzucisz blask pochodni
        i rozproszysz grzechu mroki.
        Duchu Ogniu, Duchu Żarze
        Duchu Światło, Duchu Blasku
        Duchu wichrze i Pożarze,
        Ześlij płomień Twojej łaski.
        2. Naszą nicość odbudujesz
        W najpiękniejsze znów struktury,
        Tchnieniem swoim świat przesnujesz.
        W szeleszczących modlitw sznury.
        3. Z mgieł konkretny kształt wywodzisz
        I z chaosu piękno ładu.
        Tyś spokojem wśród niezgody,
        W bezradności Tyś jest radą.
        4. Twe zbliżenie zaróżowi
        Pulsem życia, wzrostu drżeniem,
        Narodzimy się na nowo
        Ciemność stanie się promieniem.
        - See more at: katolickapolonia.com/Piesni-Modlitwy-01-piesni-ducha-swietego.htm#sthash.ADDMsF0E.dpuf
        I tak nam dopomóż "AMERICANO"

• wislocki12 "Twe zbliżenie zaróżowi..." 27.03.15, 22:27
          Najbardziej podoba mi się to:
          "Twe zbliżenie zaróżowi
          Pulsem życia, wzrostu drżeniem,
          Narodzimy się na nowo
          Ciemność stanie się promieniem." ;-))
          • genia50 Re: "Twe zbliżenie zaróżowi..." 28.03.15, 14:25
            Rzeczywiscie to intymne i wzruszajace slowa,nawet je juz zapamietalam,moze komus wyszeptam.
    • polak1706 Re: Bronkobus w Tarnobrzegu 28.03.15, 13:50
      www.youtube.com/watch?v=zWhVc7YO4Jg
      W tym kraju "za sznurki POciąga ktoś inny"
      • americano2014 Re: Bronkobus w Tarnobrzegu 28.03.15, 23:13
        Trzeba się kochać w rodzinie ....wisłocki i edziu zgredziu!
        www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=F6ZsJWYzzYU
        • polak1706 Re: Bronkobus w Tarnobrzegu 28.03.15, 23:22
          Komo... chyba miał dużo zawieszeń swojego komputera i tylko resetował, resetował...
          www.youtube.com/watch?v=U3Roj4ypIkw
        • wislocki12 Serdecznie dziękuję! 28.03.15, 23:55
          No tak, kazirodztwo... Serdecznie dziękuję! ;-))
          • americano2014 Re: Serdecznie dziękuję! 29.03.15, 11:21
            Jeden kopiuje modlitwy,drugi obsesyjne antyżydowskie teksty a trzeci...no tak!.Do tego gienia z denaturatem,edek ze swoim zrzędzeniem!.Nawet dzisiejsza deszczowa pogoda w Londynie wydaje sie porównaniu z tym tarnobrzeski koszmarem,jak słoneczne plaże Apollo Beach
            • edekzgredek99 Re: Serdecznie dziękuję! 29.03.15, 11:43
              Przestan mendzic i myj gary bo dniowki nie dostaniesz
            • genia50 Re: Serdecznie dziękuję! 29.03.15, 12:00
              Ciekawe dlaczego niebo nad Londynem dzis "placze"?
              • edekzgredek99 Re: Serdecznie dziękuję! 29.03.15, 12:05
                Bo lechowski tam powietrze zatruwa. A u nas takie piekne slonce.
    • genia50 Re: Bronkobus w Tarnobrzegu 29.03.15, 11:53
      Wlasnie,moze ma nawet nie na dniowke,tylko" od gara"?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka