21.03.15, 12:50
Zaopiekuję się dzieckiem lub osobą starszą. Posiadam wieloletnie doświadczenie, dobry kontakt z podopiecznymi. Praca może być na cały lub pół etatu.
Obserwuj wątek
    • polak1706 Re: Opieka 12.01.16, 23:59
      www.google.pl/search?q=firmy+oferuj%C4%85ce+prac%C4%99+dla+opiekunek&ie=utf-8&oe=utf-8&gws_rd=cr&ei=v4SVVoTyEMWcygPwvIWwAQ
      ale... ostrożnie. Nie wszystkie firmy są rzetelne, czasem podejmujesz się opieki u osoby z bakterią nie do wyleczenia, czasem syn osoby którą się opiekujesz zwyzywa cię od ostatnich itd. Samo życie!
      Ty dostaniesz 3--4 tysiące za całodobową harówę, firma kasuje więcej.
      • wislocki12 Ja bym w ogóle zabronił! 13.01.16, 00:05
        "Opieka, ale ostrożnie"? A jak trafi na mamę Schulza? Ja bym w ogóle zabronił! :-((

"Niemcy mają wobec nas »złe sumienie« i dlatego powinniśmy to wykorzystać." (Naczelnik)
        • polak1706 Re: Ja bym w ogóle zabronił! 13.01.16, 00:27
          >A jak trafi na mamę Schulza?<
          To ma ją wykąpać we wrzątku, później zagazować w kuchni odkręcając zawory kuchenki. Nauki w końcu braliśmy u SS manów, Wermachtowców. O resztę popytaj dziadka ryżego zdrajcy
          • wislocki12 Milczenie jest złotem 13.01.16, 14:11
            Cicho, wiem! ;-))
    • elka54321 Re: Opieka 09.10.16, 18:57
      Ja już wyjeżdżałam i na czarno i z różnymi firmami i radze raczej legalnie lub prywatnie, ale do jakiejś sprawdzonej rodziny bo to co się czasami dzieje to jest masakra.... z agencji moge polecić konika i ewentualnie ej job. Powodzenia życzę!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka