antima10 21.03.15, 12:50 Zaopiekuję się dzieckiem lub osobą starszą. Posiadam wieloletnie doświadczenie, dobry kontakt z podopiecznymi. Praca może być na cały lub pół etatu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polak1706 Re: Opieka 12.01.16, 23:59 www.google.pl/search?q=firmy+oferuj%C4%85ce+prac%C4%99+dla+opiekunek&ie=utf-8&oe=utf-8&gws_rd=cr&ei=v4SVVoTyEMWcygPwvIWwAQ ale... ostrożnie. Nie wszystkie firmy są rzetelne, czasem podejmujesz się opieki u osoby z bakterią nie do wyleczenia, czasem syn osoby którą się opiekujesz zwyzywa cię od ostatnich itd. Samo życie! Ty dostaniesz 3--4 tysiące za całodobową harówę, firma kasuje więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Ja bym w ogóle zabronił! 13.01.16, 00:05 "Opieka, ale ostrożnie"? A jak trafi na mamę Schulza? Ja bym w ogóle zabronił! :-(( "Niemcy mają wobec nas »złe sumienie« i dlatego powinniśmy to wykorzystać." (Naczelnik) Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: Ja bym w ogóle zabronił! 13.01.16, 00:27 >A jak trafi na mamę Schulza?< To ma ją wykąpać we wrzątku, później zagazować w kuchni odkręcając zawory kuchenki. Nauki w końcu braliśmy u SS manów, Wermachtowców. O resztę popytaj dziadka ryżego zdrajcy Odpowiedz Link Zgłoś
elka54321 Re: Opieka 09.10.16, 18:57 Ja już wyjeżdżałam i na czarno i z różnymi firmami i radze raczej legalnie lub prywatnie, ale do jakiejś sprawdzonej rodziny bo to co się czasami dzieje to jest masakra.... z agencji moge polecić konika i ewentualnie ej job. Powodzenia życzę! Odpowiedz Link Zgłoś