Dodaj do ulubionych

Podobny sojusz

05.06.15, 21:59
byłych sbeków,komuchów i peowców widać na tym forum!

Komorowski szermując hasłem prezydenta wolności i swą, piękną skądinąd, anty-PRL-owską przeszłością, jednocześnie pokazywał się z Kwaśniewskim i dostał poparcie od generała Kufla, kompletnej kreatury, jednego z szefów komunistycznych służb specjalnych. Pokazał w ten sposób, że dawni solidarnościowcy są dziś zblatowani z dawnymi esbekami i z tych 25 lat wolności, w czasie których mogli się nachapać, jedni i drudzy są równie zadowoleni. Dokładnie taką kampanię zrobiła PO i duża część społeczeństwa stwierdziła: „Nie wiemy, kim jest Duda, ale nie jest on z tej bandy nachapanych, więc chcemy, by kopnął ich w d…”. Więc na najbardziej trywialnym, prymitywnym poziomie – głosowanie na Dudę równa się nadziei, że on ich kopnie i pogoni
wiadomosci.wp.pl/kat,1027139,title,Rafal-Ziemkiewicz-Komorowski-i-Platforma-popelnili-wszystkie-bledy-jakie-mozna-bylo-popelnic,wid,17588870,wiadomosc.html
Obserwuj wątek
    • wislocki12 Odciąć się wyraźnie od PiSu! 05.06.15, 22:26
      Masz rację, Ziemkiewicz to gość!
      "WP. I może nim zostać (polskim Obamą), jeśli wyraźnie nie odetnie się od PiS-u?
      RZ. Nie może. Nie wygrał tych wyborów dzięki głosom żelaznego elektoratu PiS-u, tylko dzięki młodym, którzy takich politycznych sympatii w sondażach nie deklarują. Wygrał także głosami Włodzimierza Czarzastego, Leszka Millera czy Krystiana Legierskiego, a więc przynajmniej częścią elektoratu lewicowego."
      • lechowski51 Re: Odciąć się wyraźnie od PiSu! 06.06.15, 00:14
        Próbował się odciąć Bredzisław od Partii Obciachu i obdarował Stokrotkę Olejnik niechcianym proporczykiem.I wiesz jak sie to skończyło?!
        • wislocki12 Obciach non stop! 06.06.15, 00:29
          Nie bardzo rozumiem, w czym Ziemkiewicz przypomina Ci Dudę, że o "Bredzisławie, Partii Obciachu i (...) Stokrotce Olejnik" nie wspomnę! ;-))
          • lechowski51 Re: Obciach non stop! 06.06.15, 06:16
            Bo Ty nic nie rozumiesz a tylko bredzisz i kopiujesz
            • wislocki12 Wreszcie... 06.06.15, 11:21
              Przekonałeś mnie! Wreszcie! ;-))
    • lechowski51 Re: Podobny sojusz 06.06.15, 06:26
      cd rozmwy z Ziemkiewiczem

Pyta mnie pan, czy zasługuje na miano gnidy człowiek, który cynicznie i świadomie posługuje się kłamstwem w programie oglądanym przez trzy miliony ludzi, wiedząc, że będzie musiał przeprosić, ale te przeprosiny i sprostowanie do widzów już nie dotrą, bo to głównie ludzie starsi i czerpiący wiedzę tylko z telewizji? Albo ludzie, którzy media publiczne zamienili w partyjny folwark, zarządzany na telefon z pałacu? Niech każdy sam oceni.
      wiadomosci.wp.pl/kat,1027139,title,Rafal-Ziemkiewicz-Komorowski-i-Platforma-popelnili-wszystkie-bledy-jakie-mozna-bylo-popelnic,wid,17588870,wiadomosc.html?ticaid=114f7a&_ticrsn=3
      • wislocki12 "Kto z was jest bez grzechu..." 06.06.15, 11:48
        Niestety, Ziemkiewicz nie pamięta, a może woli nie pamiętać, np. zachowania Lichockiej w czasie kampanii prezydenckiej w 2010 r. :-(
        Masz rację, Ziemkiewicz miewa ciekawe pomysły, np:
        "WP: Czyli nie Duda wygrał wybory, tylko Komorowski je przegrał.
        RZ: Widać to wyraźnie – Duda zrobił dobrą, poprawną kampanię, ale to nie ona zdecydowała. Komorowski sam się zaorał." ;-)
    • genia50 Re: Podobny sojusz 06.06.15, 08:25
      Lechowski51 mam do ciebie pytanie;czy w powieci mieleckim i samym Mielcu nie ma problemow polityczno-ekonomiczno-moralnych,ze tak usilnie od lat probujesz naprawiac Tarnobrzeg?Czy czujesz jakis przymus wewnetrzny,a moze kochasz bardziej Tarnobrzeg od Mielca?Zadaje pytanie tutaj ,choc moze powinnam w innym watku,ale tu jest duzo miejsca.
      • ja-tarzan Re: Podobny sojusz 06.06.15, 09:26
        Umowa zapewne obejmuje pracę na wielu forach.
        Czasami jednak ma rację, np. pisząc o obecności byłych ubeków na forum... obecnie przechrzszczonych na Bojowników o Wolną Polskę, czyli Pod Wodzą Jedynie Słusznej Partii ;) ... ot taki coming out ;)
      • wislocki12 Ambitny jak Klechowski 06.06.15, 22:45
        W zasadzie to powinniśmy się czuć skomplentowanymi! Kiedyś, bowiem, Lechowski stwierdził, że forum mieleckie zainteresowane jest wyłącznie przyziemnymi sprawami, a on przecież jest ambitny, niestety. ;-))
    • edekzgredek99 Re: Podobny sojusz 06.06.15, 15:31
      "Spieprzaj dziadu!" (cytat z klasyka)
      • lechowski51 Re: Podobny sojusz 07.06.15, 08:33
        Przegracie też jesienią postkomunistyczne tworki,bo POtraficie tylko atakować.obrzydzać,kłamać itd.Widać to choćby po tych waszych wypowiedziach.Nie ma w tym krzty refleksi a jest bufonada i przekonanie,że jesteście lepsi od innych,Dlatego skończycie jak MUmia Wolności
        dorzeczy.pl/id,6450/Sie-zbiera-az-sie-przebiera.html
        • ja-tarzan Re: Podobny sojusz 07.06.15, 10:21
          >>POtraficie tylko atakować.obrzydzać,kłamać itd.

Lexchowski:

1. Atakujesz na każdym kroku, twój drugi post w temacie standardowo zawiera obelgi i plucie. Nie potrafisz z nikim dyskutować bez inwektyw.

2. Obrzydzasz tzw. prawą strone polityki, młodzi głosowali na Kukiza i Dudę ... nie na takich jak ty.

3. Kłamiesz, a gdy twoje kłamstwa wychodza na wierzch, to unikasz odpowiedzi kwitując tradycyjnym lewactwem.

Tak było w kwestii karania homoseksualizmuw Afryce, tak było z Kuroniem i paroma jeszcze sprawami.

Parafrazując twoje słowa Lechowski:

1. JA CIEBIE NIE OBRAŻAM, A STWIERDZAM FAKTY MÓWIĄC, ŻE MASZ UBECKĄ OSOBOWOŚĆ

2. UBECJA WYŁAZI Z KAŻDEGO TWOJEGO POSTU. GRZEBANIE W ŻYCIORYSACH NA DWA POKOLENIA WSTECZ ... OCZYWIŚCIE NIE "SWOICH", BO CI SIĘ NAWRÓCILI. ;)

Modlę się za ciebie marny człowieczku ...
          • ja-tarzan Re: Podobny sojusz 07.06.15, 10:22
            P.S. Chyba ci stawki podnieśli w zeszłym tygodniu, bo juz w niedzielę zaczynasz napieprzać te swoje trollowanie
        • wislocki12 Potworek 07.06.15, 11:35
          Chyba nie zauważyłeś nawet, że Ty też jesteś "postkomunistycznym tworkiem", a nawet potworkiem! I jako taki nie potrafisz atakować, obrzydzać, kłamać itd., a w tym, co piszesz nie ma śladu bufonady i przekonania, że jesteś lepszy od innych! ;-))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka