wislocki12 10.06.15, 20:27 The Show Must Go On: Wałęsa, Tymiński, Krzaklewski, Lepper, Mikke, Kukiz, Stonoga... Kto następny? :-(( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wislocki12 The Show Must Go On? 10.06.15, 22:18 Raczysz sobie, chyba, niestety, żartować... z pozostałych! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 The Show Must Go On? 10.06.15, 22:52 Chyba nie do końca mnie zrozumiałeś, niestety... :-( Zastanawiam się akurat, skąd w naszym społeczeństwie nieustannie odnawiający się zachwyt dla wszelkiej maści guru, czyli rodzących się z dnia na dzień populistów. Nawet Duda pasuje do tej kolekcji! Dzieci we mgle? :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: The Show Must Go On? 10.06.15, 23:02 Za Geremkiem i Michnikiem przerażona zgraja miłośników zmowy magdalenkowej powtarzasz,że "polacy nie dorośli do demokracji',bo nie wybieraja tych,których im suflują w GW i TVN Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 The Show Must Go On? 10.06.15, 23:08 A dorośli, skoro w rok po triumfie Mikkego w 20% głosują na Kukiza, który na wieczorze wyborczym zachowuje się jak Wipler w noc po ciężkim dniu? A teraz mają startować w wyborach do parlamentu? ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: The Show Must Go On? 11.06.15, 18:45 Zachowuje się na pewno godniej aniżeli twój pupil Kwaśniewski,który omal nie zwymiotował na groby polskich bohaterów Odpowiedz Link Zgłoś
genia50 Re: The Show Must Go On? 11.06.15, 18:57 Nudny jestes z tym Kwasniewskim,wszyscy wiedza z kim pil i kto go do do tego namawial,a ze tamten nie musial sie ruszac,tylko stal jak barylka sztywno,to sie nie potykal.Wydaje mi sie ,ze Kwasniewski postapil zle,ale gorszy moralnie wystepek popelnil ow duchowny wysokiego szczebla i nikt mi nie powie,ze byl lepszy od Kwasniewskiego,a juz na pewno nie powinno mu to byc zapomniane.Poza tym piszesz o tym chyba setny raz.Nie lubie Kwasniewskiego,ale ile mozna wysluchiwac . Odpowiedz Link Zgłoś