rzeszowski15 27.06.15, 20:39 jest mądrzejszy od tarnobrzeskich forumowych Ateistycznych Dewotek,które zamiast ostrzegać przed islamskimi zbrodniarzami,bredzą o tym jak chrześcijaństwo ogranicza ich wolność pressmania.pl/?p=15996 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wislocki12 Sojusznik 27.06.15, 21:32 No właśnie, były esbek, a na dodatek... ateistyczna dewotka, co by to nie miało znaczyć! ;-)) Lepszych sojuszników do walki z islamem nie było? :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
rzeszowski15 Re: Sojusznik 27.06.15, 23:10 Na Ciebie i inne Ateistyczne Dewotki na walkę z islamskimi zbrodniarzami nie liczę.Wy jesteście zajęci walką o POstęp i chrześcijaństwem,które zbudowało najwspanialszą cywilizację,która dała wam prawo,nawet do tego abyście rozwalali to,co pokolenia Europejczyków zbudowało.Być może opamietacie się wówczas jak zwyrodnialcy w turbanach będą na waszych oczach gwałcić wasze żony i córki Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Jakaś obsesja? 27.06.15, 23:58 Obawiam się, że nie doczekam czasów, "gdy zwyrodnialcy w turbanach będą na waszych (moich?) oczach gwałcić wasze (moje) żony i córki." ;-)) PS. Co Ty tak ciągle o tym gwałceniu? Jakaś obsesja? :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
rzeszowski15 Re: Jakaś obsesja? 28.06.15, 10:25 Bo bezmyślnym kretynom trzeba to przypominać codziennie! wiadomosci.wp.pl/kat,1329,title,Koszmar-kobiet-porwanych-przez-Panstwo-Islamskie-nie-konczy-sie-nawet-gdy-uciekna-z-niewoli,wid,17662087,wiadomosc.html?ticaid=115202&_ticrsn=3 Odpowiedz Link Zgłoś
genia50 Re: Jakaś obsesja? 28.06.15, 10:31 Obronca kobiet?Szkoda,ze tylko islamskich.W Polsce tez kobitki sa meczone. Odpowiedz Link Zgłoś
rzeszowski15 Re: Jakaś obsesja? 28.06.15, 10:39 Przez takich samych damskich bokserów,którym obojętny jest los kobiet opisywanych w tym artykule.A Ty gienia wraz z byłym milicjantem wisłockim dalej ostrzegaj przed groźnymi katolami,którzy POnoć ograniczają Twoją wolność Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Była milicjantka Wisłocka? 28.06.15, 12:11 Jeden upiera się, że jestem kobietą, a drugi, że byłym milicjantem. Na jakiej podstawie? Bóg jeden chyba raczy to wiedzieć! Może dlatego, że czasem się z nimi nie zgadzam? ;-)) PS. Może to jedna i ta sama osoba? ;-)) PS1. Katole nie ograniczają wolności? A jak interpretować fakt, że owi katole usiłują narzucić wszystkim Polakom swoje poglądy w sprawie in vitro, aborcji, eutanazji, świadomego rodzicielstwa, wychowania seksualnego, że zakazie stosowania prezerwatywy nie wspomnę? Odpowiedz Link Zgłoś
kl1945 Re: Jakaś obsesja? 29.06.15, 07:41 Współczuję Ci serdecznie. Opresję uwidacznia się w Twoich postach genia50. Jakieś przykłady? Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Telepatia? 28.06.15, 11:53 Do lektury tego artykułu zachęcała już Palacz... Ciekawy przypadek telepatii! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
rzeszowski15 Re: Telepatia? 28.06.15, 12:45 Nie wiem kiedy jakś palacz zachęcała do czytania tego artykułu,bo zobaczyłem go dzisiaj na tym portalu.A jak nie rozumiesz,że czym innym jest przekonywanie i głoszenie poglądów w sprawie rodzicielstwa czy in vitro a czym innym jest zbrodnia i przemoc w imieniu religii,to wróć do lektury "Co słonko widziało" Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Jak to ze lnem... 29.06.15, 00:42 "Jakaś Palacz?" Na miejscu Pani Danusi obraziłbym się! Na razie tylko protestuję! Zdecydowanie, zresztą! :-( PS. Skoro jeszcze pamiętasz, "Co słonko widziało?", to na pewno domyślasz się "Jak to ze lnem było." :-)) PS2. Naprawdę nie widzisz różnicy między głoszeniem poglądów a narzucaniem prawa katolickiego niekatolikom? :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Kobiety a Episkopat 29.06.15, 01:52 No tak, straszysz islamem, a zapewne nie wiesz, że w "siedzibie Episkopatu nie ma toalet dla kobiet", jak informuje A. Klich, zresztą. :-( Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki15 Re: Kobiety a Episkopat 29.06.15, 07:09 wislocki12, jesteś jak zwykle czujny i obnażasz hipokryzję "kieckowych". Myślę, że można by puścić informację o tym skandalu do zaprzyjaźnionych mediów np. kontakt24, Szkło Kontaktowe itp. Co myślisz o tym? Gdyby zrobił to taki autorytet jak Ty to z pewnością odbiło by się to szerokim echem w Polsce i nie tylko. Przy okazji cieszę się, że mimo początkowej niechęci przybyłeś na nasze spotkanie w Bojanowie. Dzięki serdeczne w imieniu koleżeństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocka12 Re: Kobiety a Episkopat 29.06.15, 07:20 Muszę się wstawić za wislocki12. Nie był w Bojanowie od lat. Zjazdy ormowców go nie interesują. Obraca się w lepszym towarzystwie i nawet ci się nie śni jak bardzo. Odwal się od nas ty pie,dolony ormowcu. Odpowiedz Link Zgłoś
kl1945 Re: Kobiety a Episkopat 29.06.15, 07:33 wisloccy mnożą się jak króliki. Chyba podzielili się dobą. wislocki12 nocną porą , wislocka12 jak lwica o poranku a kumpel z ORMO na dodatek. Myślę, że wislocki12 i wislocka12 to ta sama singielka, która z nudów przewodzi tej ateistycznej gromadce. Którzy to są widać gołym okiem. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Za mało... 29.06.15, 11:36 Też myślę, że za mało katolików na tym forum. ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
rzeszowski15 Re: Kobiety a Episkopat 29.06.15, 07:27 Ja nie straszę a przedstawiam fakty.A kto to jest ten klich? Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Aleksandra Klich 29.06.15, 11:32 Uprzejmie służę informacją: www.znak.com.pl/autor/Aleksandra-Klich/1930 Przy okazji zachęcam do lektury wywiadu, który A. Klich przeprowadziła z Zuzanną Radzik - teolożką, publicystką "Tygodnika Powszechnego". Tekst wywiadu w "Gazecie Wyborczej" z 27-28 czerwca. Odpowiedz Link Zgłoś
retinger Re: Aleksandra Klich 29.06.15, 13:18 wislocki12 zawiadomił publiczność o wywiadzie publicystki "Tygodnika Powszechnego" opublikowanego w "Gazecie Wyborczej". Dla mniej kumatych tłumaczę, że jest to wywiad publicystki "Obłudnika Powszechnego" kontrolowanego przez ITI a opublikowanego w czymś co redaktor Stanisław Michalkiewicz nazywa Żydowską Gazetą dla Polaków i taka jest prawda. Przy okazji wytłumacz wislocki12 ilu jest wislockich i czy byłeś, byliście ormowcami bo dziwne a śmierdzące snują się wokół Ciebie lub Was. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Szanowny Ratzingerze! 29.06.15, 20:22 Szanowny Ratzingerze! To chyba jakieś nieporozumienie! Klechowski zainteresował był się osobą owego Klicha, który zauważył, że w siedzibie Episkopatu nie ma toalet dla kobiet. Podałem mu więc stosowny link i zaproponowałem lekturę wywiadu, w którym ukazało się owo spostrzeżenie! To wszystko! ;-)) PS. Pozwolę sobie przypomnieć, że radykalnie odciąłem od wszystkich łżewislockich! Jest tylko jeden wislocki - wislocki12! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
ex_po Re: Aleksandra Klich 29.06.15, 16:53 Prośba do wislocki12. Wyjaśnij czy A.Klich jest jakoś związana z byłym ministrem ON Bogdanem Klichem z Krakowa, za którego ministrowania najpierw zginęła kadra dowódcza polskiego lotnictwa a później pod Smoleńskiem elita Polski z 2 Prezydentami na czele oraz naczelni dowódcy polskiej armii? Jeśli tak to zaiste zacna rodzinka. Odpowiedz Link Zgłoś
rzeszowski15 Re: Aleksandra Klich 29.06.15, 18:27 Sprowdziliście rozmowę do fobii żałosnego postkomunisty wisłockiego.Tymczasem dzisiaj w Londynie stanęło metro.A jutro być może zbrodniarze w turbanach wysadza w powietrze kilkaset niewinnych ludzi.Tymczasem Ateistyczna dewotka wisłocki zajmuje się kiblami w siedzibie Episkopatu,na podstawie jakiegoś plugawego donosu Klicha o którym słyszał tylko wisłocki Odpowiedz Link Zgłoś
retinger Re: Aleksandra Klich 29.06.15, 20:05 Masz rację rzeszowski15 co do wislockiego. Wielu, również ja, dajemy się wciągać w dyskusję z tym gostkiem i jego ateistyczną kamarylą na tematy mało istotne. Obiecuję sobie i innym radzę ignorowanie tego typu ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Cała przyjemność po mojej stronie! 29.06.15, 20:52 Cała przyjemność po mojej stronie! :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Kible w Episkopacie 29.06.15, 20:36 Naprawdę uważasz, że problem toalet w siedzibie episkopatu jest mało istotny? Ciekawe, co na hierarchowie? ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Cała przyjemność... 29.06.15, 20:50 Cała przyjemność po mojej stronie! :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Wislocki jako król? 29.06.15, 20:58 Mam wrażenie, że nie do końca rozumiesz pojęcie "kamaryla". Służę zatem definicją: "Kamaryla (z hiszp. camarilla – 'mała sala', w domyśle: 'prywatny pokój króla') – grupa dworzan lub faworytów otaczających króla lub władcę. Zwykle nie zajmują oni żadnego stanowiska w oficjalnej strukturze władzy, jednak wpływają na władcę w sposób nieformalny. Dzięki temu mogą uprawiać politykę i snuć intrygi, nie ponosząc jednocześnie odpowiedzialności za efekty swych rad." Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Jak nie islamiści, to lewactwo! 29.06.15, 20:45 Z tego co pamiętam, to ostatni raz metro w Londynie stanęło w marcu z powodu... strajku personelu, niestety! Jak nie islamiści, to lewactwo! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Szanowny Expoście! 29.06.15, 20:30 Szanowny Expoście! Uprzejmie informuję, że nie mam pojęcia o powiązaniach rodzinnych Aleksandry Klich. PS. Podobno są świadkowie tego, ze minister Klich podkładał własnoręcznie bombę, próżniową, zresztą, rozpylał hel, inicjował ładunek trotylu, a także wystrzeliwał rakiety ziemia-powietrze. Nie wiadomo tylko, skąd ta mgła i cała ta zadyma! :-(( Odpowiedz Link Zgłoś