Dodaj do ulubionych

Aby dobrze żyło..

14.08.15, 16:05
,,się swoim!.Rządząca kasta małych ludzi PO prostu gardzi rządzonymi niewolnikami
www.fakt.pl/polityka/matka-beaty-maleckiej-libery-lezy-w-szpitalu-w-jedynce,artykuly,565364.html
Obserwuj wątek
    • ja-tarzan Re: Aby dobrze żyło.. 14.08.15, 17:39
      Politycy maja "znajomości", to oczywiste.
      Nie myśl sobie, że politycy opozycji na takie wsparcie nie mogą liczyć ;)
      Tak więc nie tylko rządzący mają takie przywileje.
      Bądźmy obiektywni.
      • e-zyleta Re: Aby dobrze żyło.. 15.08.15, 02:50
        Zgadzam się z Toba w całosci w tym temacie _ T
    • wislocki12 Szkoda... 15.08.15, 00:41
      Zaimponowała mi, zaiste, twoja troska o funkcjonowanie sprawiedliwości społecznej i przestrzeganie przysięgi Hipokratesa! Dotarłeś przecież aż do Dąbrowy Górniczej! Szkoda tylko, że nie udało Ci się dotrzeć do gabinetów dr. Piechy, ze o dr. Chazanie wspomnę! :-((
    • wislocki12 Coś tu brzydko, niestety, pachnie! 15.08.15, 01:21
      Mam wrażenie, ze podkradasz tematy polakowi1706... A może to tylko współpraca, że o tożsamościach nie wspomnę... Co by jednak nie miało być, coś tu brzydko, niestety, pachnie! :-((
      • lechowski51 Re: Coś tu brzydko, niestety, pachnie! 15.08.15, 09:16
        Co by to nie miało znaczyć bredzicie jak na lewactwo przystało.Wszyscy kradną,wszyscy mają coś za uszami itd.Ktoś kto wyznaje ideologię,że można zabrać bogatemu aby dać biednemu,nigdy nie zrozumie,że na tym świecie są ludziue co nie kradną i żyją przyzwoicie
        • e-zyleta Re: Coś tu brzydko, niestety, pachnie! 15.08.15, 11:39
          Najbardziej przyzwoitym jest cham z Mielca
        • ja-tarzan Re: Coś tu brzydko, niestety, pachnie! 15.08.15, 12:34
          >>Co by to nie miało znaczyć bredzicie jak na lewactwo przystało.Wszyscy kradną,wszyscy mają coś za uszami itd.Ktoś kto wyznaje ideologię,że można zabrać bogatemu aby dać biednemu,nigdy nie zrozumie,że na tym świecie są ludziue co nie kradną i żyją przyzwoicie

Odrobina inteligencji i przyzwoitości pozwala zrozumieć to co napisałem.

Nie pieprzył byś takich farmazonów. Tu nie chodzi o obronę tych, co coś sobie załatwili, tylko o obronę politykierstwem.
          Bo nieuczciwość kolorów partyjnych nie ma.

Gdyby twój post brzmiał:

Ta i ta pani, piastująca takie a nie inne stanowisko załatwiła mamusi izolatkę kosztem innych pacjentów, to bym tylko przyklasnął i potwierdził.

Czy Kaczyński swego czasu odwiedzał mamę w sali zbiorowej powiatowego szpitala?
          Wtedy ci to nie przeszkadzało ...

Pani Libera powinna się ze wstydu zapaść pod ziemię, nei za to, że staje na głowie, by własnej matce ulżyć, ale za wykorzystanie koneksji piastując określone stanowisko do osiągnięcia tego kosztem innych pacjentów.
        • wislocki12 Lewica i prawica 15.08.15, 12:44
          Chyba trafnie oddałeś istotę funkcjonowania lewicy i prawicy. Lewica twierdzi, że "można zabrać bogatemu, aby dać biednemu", a prawica pomaga bogatym łupić biednych! :-((
          • lechowski51 Re: Lewica i prawica 16.08.15, 11:12
            tarzan pisze;
            Ta i ta pani, piastująca takie a nie inne stanowisko załatwiła mamusi izolatkę kosztem innych pacjentów, to bym tylko przyklasnął i potwierdził.

Czy Kaczyński swego czasu odwiedzał mamę w sali zbiorowej powiatowego szpitala?
            Wtedy ci to nie przeszkadzało ...

Nie wiem czy Kaczyński jako premier odwiedzał swoją mamę w zbiorowej sali.Wiem,że gdyby coś takiego zrobił jego vice minister,to już by pisał prośbę o dymisję
            • wislocki12 Czy to normalne? 16.08.15, 11:17
              Drogi Lechowski51! Piszesz na mój adres, a zwracasz się do Tarzana. Czy to normalne? ;-))
              • ja-tarzan Re: Czy to normalne? 16.08.15, 12:16
                >>Drogi Lechowski51! Piszesz na mój adres, a zwracasz się do Tarzana. Czy to normalne? ;-))

Drogi Wisłocki,

Piszesz na adres Lechowskiego, ale używasz mojego kodu i mojej skrzynki, czy to normalne?
                • wislocki12 Kod i skrzynka 16.08.15, 12:29
                  Drogi Tarzanie, nie przypominam sobie, abym kiedykolwiek użył twojego kodu, że o skrzynce nie wspomnę! Może mi przypomnisz? ;-))
                  • ja-tarzan Re: Kod i skrzynka 16.08.15, 13:15
                    >>Drogi Tarzanie, nie przypominam sobie, abym kiedykolwiek użył twojego kodu, że o skrzynce nie wspomnę! Może mi przypomnisz? ;-))

Drogi Wisłocki, nie przypominam, by rejestrując się na tym forum lub biorąc udział w jakimś wątku nadawano komukolwiek jakikolwiek adres. Może mnie uświadomisz? ;)
            • ja-tarzan Re: Lewica i prawica 16.08.15, 12:14
              >>Nie wiem czy Kaczyński jako premier odwiedzał swoją mamę w zbiorowej sali.Wiem,że gdyby coś takiego zrobił jego vice minister,to już by pisał prośbę o dymisję

Oj nie. To nie jest kwestia fundnięcia sobie biletu do Madrytu, a dbałość o wygodę własnej matki.
              Każdy próbowałby załatwić bliskiej osobie ile tylko może.

Mając jednakże takie możliwości jak ci ludzie, wstydziliby się robić to kosztem innych pacjentów.
              Oczywiście znając maniery Jarosława, raczej bym go o taki numer jak ta pani nie podejrzewał, sam tego by nie zrobił.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka