wislocki12 22.08.15, 23:27 Nie sądzicie, że w tym kusym garniturku Pan Prezydent wygląda jak swój młodszy brat na randce z koleżanką z gimnazjum? Myślę, ze prezydent dużego europejskiego nie musi być modny... aż do śmieszności! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polak1706 Re: Modny... aż do śmieszności 22.08.15, 23:33 jak pies nie ma czym sr... to sra pakułami. Tym postem pokazałaś, że jesteś pusta! Nie masz się czego czepić? Czep się tramwaju. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Tak powinien wyglądać prezydent? 23.08.15, 00:04 Naprawdę uważasz, że tak powinien wyglądać prezydent dużego państwa w centrum Europy? ;-(( Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Tramwaj w Tarnobrzegu? 23.08.15, 00:01 Tramwaj w Tarnobrzegu? Chyba żartujesz? ;-)) PS. "Jak pies nie ma czym sr... to sra pakułami." Jesteś pewien? Bo ja mam wątpliwości! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Tramwaj w Tarnobrzegu? 23.08.15, 09:22 W porównaniu z przaśnym Bredzisławem Komorowskim i jarmaczną dr.Kopacz,Pan Prezydent Duda wygląda jak mąż stanu,że o poziomie intelektualnym nie wspomnę Odpowiedz Link Zgłoś
gladysek Re: Maliniak 23.08.15, 09:56 nie zartuj lechowski, duda to maliniak z czterdziestolatka, kukielka pociagana za sznurki z lozy dla opozycji. On bedzie gorszym prezydentem niz Komorowski bo ten choc nie szkodzil a Duda juz szkodzi a cyrk zacznie sie jesli PIS dojdzie do wladzy. Zaczna sie narodowe modly, wlosiennice, polityczne stosy ...nic dobrego z tego nie wyjdzie. Ty to wiesz lechowski bo nie jestes glupi facet tylko troche skopany przez poprzedni system. Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Maliniak 23.08.15, 10:41 Ty nikita pisząc o Polsce widzisz swój zacofany,anachroniczny Izrael,gdzie fanatycy religijni mordują swoich oponentów i palestyńskich sąsiadów. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Żyda Nikitę z Montrealu 23.08.15, 11:48 To Ty też znasz Żyda Nikitę z Montrealu? Niedawno gawędził z nim polak1706! ;-)) PS. Nie zapominaj też o sotennym z bunkra... Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: Maliniak 23.08.15, 18:37 >a Duda juz szkodzi < Gdzie w jakiej sprawie, w którym miejscu? Odpowiedz Link Zgłoś
palacz67 Re: Maliniak 23.08.15, 18:54 Witam, przejrzałam sporo zdjęć i jako krawcowa powiem, że Andrzej Duda dobrze wygląda w tych garniturach. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: Maliniak 23.08.15, 19:17 Oby szło to jeszcze w parze z czynami, dobrze skrojony garnitur i manekin przyozdobi ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 "Kim jesteś?" 23.08.15, 20:22 Już sam nie wiem, kim jesteś: romanistką, rusycystką, wolontariuszką, przedszkolanką, krawcową czy... donosicielką? :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Robi wiatr... rękami! 23.08.15, 21:33 Jak szkodzi? Robi wiatr... rękami! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Duda jak... Maliniak? 23.08.15, 21:37 A wiesz, że masz rację? Rzeczywiście, Duda bardzo przypomina aktora Kłosowskiego, że o Maliniaku nie wspomnę! W manierach też! :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Garniturki 23.08.15, 11:50 No właśnie, tym bardziej rażą te garniturki... :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Lepiej i poważniej 23.08.15, 20:28 Mam wrażenie, że prezydent Estonii wyglądał znacznie lepiej i... poważniej! I był rozluźniony, w przeciwieństwie do Dudy, zresztą! ;-)) PS. Dobrze jeszcze, że Duda przestał machać rękami... :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
edekzgredek99 Re: Modny... aż do śmieszności 24.08.15, 09:24 Masz pan calkowita racje. Wygladal jak gminny fircyk w zalotach. Zero klasy. Odpowiedz Link Zgłoś