Dodaj do ulubionych

Modny... aż do śmieszności

22.08.15, 23:27
Nie sądzicie, że w tym kusym garniturku Pan Prezydent wygląda jak swój młodszy brat na randce z koleżanką z gimnazjum? Myślę, ze prezydent dużego europejskiego nie musi być modny... aż do śmieszności! ;-))
Obserwuj wątek
    • polak1706 Re: Modny... aż do śmieszności 22.08.15, 23:33
      jak pies nie ma czym sr... to sra pakułami. Tym postem pokazałaś, że jesteś pusta! Nie masz się czego czepić? Czep się tramwaju.
      • lechowski51 Re: Modny... aż do śmieszności 22.08.15, 23:39

• wislocki12 Tak powinien wyglądać prezydent? 23.08.15, 00:04
          Naprawdę uważasz, że tak powinien wyglądać prezydent dużego państwa w centrum Europy? ;-((
      • wislocki12 Tramwaj w Tarnobrzegu? 23.08.15, 00:01
        Tramwaj w Tarnobrzegu? Chyba żartujesz? ;-))
        PS. "Jak pies nie ma czym sr... to sra pakułami." Jesteś pewien? Bo ja mam wątpliwości! ;-))
        • lechowski51 Re: Tramwaj w Tarnobrzegu? 23.08.15, 09:22
          W porównaniu z przaśnym Bredzisławem Komorowskim i jarmaczną dr.Kopacz,Pan Prezydent Duda wygląda jak mąż stanu,że o poziomie intelektualnym nie wspomnę
          • gladysek Re: Maliniak 23.08.15, 09:56
            nie zartuj lechowski, duda to maliniak z czterdziestolatka, kukielka pociagana za sznurki z lozy dla opozycji. On bedzie gorszym prezydentem niz Komorowski bo ten choc nie szkodzil a Duda juz szkodzi a cyrk zacznie sie jesli PIS dojdzie do wladzy. Zaczna sie narodowe modly, wlosiennice, polityczne stosy ...nic dobrego z tego nie wyjdzie. Ty to wiesz lechowski bo nie jestes glupi facet tylko troche skopany przez poprzedni system.
            • lechowski51 Re: Maliniak 23.08.15, 10:41
              Ty nikita pisząc o Polsce widzisz swój zacofany,anachroniczny Izrael,gdzie fanatycy religijni mordują swoich oponentów i palestyńskich sąsiadów.
              • wislocki12 Żyda Nikitę z Montrealu 23.08.15, 11:48
                To Ty też znasz Żyda Nikitę z Montrealu? Niedawno gawędził z nim polak1706! ;-))
                PS. Nie zapominaj też o sotennym z bunkra...
            • polak1706 Re: Maliniak 23.08.15, 18:37
              >a Duda juz szkodzi <
              Gdzie w jakiej sprawie, w którym miejscu?
              • palacz67 Re: Maliniak 23.08.15, 18:54
                Witam, przejrzałam sporo zdjęć i jako krawcowa powiem, że Andrzej Duda dobrze wygląda w tych garniturach. Pozdrawiam
                • e-zybi Re: Maliniak 23.08.15, 19:17
                  Oby szło to jeszcze w parze z czynami, dobrze skrojony garnitur i manekin przyozdobi ;-)
                • wislocki12 "Kim jesteś?" 23.08.15, 20:22
                  Już sam nie wiem, kim jesteś: romanistką, rusycystką, wolontariuszką, przedszkolanką, krawcową czy... donosicielką? :-((
              • wislocki12 Robi wiatr... rękami! 23.08.15, 21:33
                Jak szkodzi? Robi wiatr... rękami! ;-))
            • wislocki12 Duda jak... Maliniak? 23.08.15, 21:37
              A wiesz, że masz rację? Rzeczywiście, Duda bardzo przypomina aktora Kłosowskiego, że o Maliniaku nie wspomnę! W manierach też! :-((
          • wislocki12 Garniturki 23.08.15, 11:50
            No właśnie, tym bardziej rażą te garniturki... :-((
      • wislocki12 Lepiej i poważniej 23.08.15, 20:28
        Mam wrażenie, że prezydent Estonii wyglądał znacznie lepiej i... poważniej! I był rozluźniony, w przeciwieństwie do Dudy, zresztą! ;-))
        PS. Dobrze jeszcze, że Duda przestał machać rękami... :-))
    • edekzgredek99 Re: Modny... aż do śmieszności 24.08.15, 09:24
      Masz pan calkowita racje. Wygladal jak gminny fircyk w zalotach. Zero klasy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka