ex_po
24.08.15, 07:18
Coraz bardziej działalność wislockiego12 i jego kompanów świadczy, że opanowała ich swoista sraczka. wislocki12 zakłada coraz to nowe wątki i w coraz bardziej napastliwy sposób atakuje PiS a zwłaszcza Pana Prezydenta. Ostatnio odpuścił sobie Episkopat, widocznie takie dostał polecenie od mocodawców. Produkuje się na forum tarnobrzeskim choć jego działalność z Tarnobrzegiem nie ma nic wspólnego. Widać wyraźnie, że robi to dla pieniędzy, na zlecenie. Niektórych normalnych i porządnych internautów to irytuje i próbują z nim dyskutować. Nic to nie daje bo im większy odzew to ta szuja ma większą kasę. Proponuję by osoby, którym działalność tego jegomościa nie odpowiada przestali dawać się prowokować. Niech sobie pisze. Jak się dopisze do Waszych postów, ignorować nie odpowiadać. Zobaczycie, że prędko się zniechęci i przeniesie na inne forum. Na mój wpis też nie reagujcie. To jest apel zwłaszcza do polaka1706, znajomej, lechowskiego51, retingera, exkol, jk471 i innych, którzy czasem próbują z wislockimi dyskutować. Zobaczycie wtedy gromadkę skupioną wokół wislockiego12 w całej krasie. Niech sobie dyskutują jak szuja z szujami. Oczywiście mój apel i radę możecie olać. Ja w każdym razie skończyłem tę zabawę.