Dodaj do ulubionych

Módlmy się!

06.12.15, 12:43
"Modlitwa za polityka? Dlaczego nie! I to w dodatku w internecie. Polacy mogą na specjalnie stworzonej witrynie internetowej wybrać określonego polityka i zmówić za niego wirtualna modlitwę. Za kogo najczęściej? Oczywiście za prezydenta Andrzeja Dudę. Drugą pozycję zajmuje premier Beata Szydło, a trzecia – Antoni Macierewicz. Za polityków opozycji Polacy modlą się sporadycznie."
A za prezesa?

www.fakt.pl/politycy/polacy-modla-sie-za-politykow-w-internecie,artykuly,595459.html
Obserwuj wątek
    • edekzgredek99 Re: Módlmy się! 06.12.15, 12:57
      To ja sie pomodle za Antoniego, zeby zdrowie psychiczne mu wrocilo. Za prezesa oczywiscie tez zeby nogi mial zdrowe.
    • re_bo Re: Módlmy się! 06.12.15, 15:56
      edek zgredek a czy Ty wiesz jco to jest noc Walpurgii. Nie wiesz. To ci powiem edekzgredek. To jest, edekzgredek, cuś jak sabat czarownic czyli taniec feministek dokoła Szatana i całowanie go w podogonie? Edek zgredek zapotowywuje cie Czy ze swem guru Wisłockiem12 chciałbyś tańcować z tymi o:
      www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=m4KbBa41zcE#t=189

i całować szatana w podogonie???
      • wislocki12 Święta Walburgia 06.12.15, 21:12
        A czym się różni Noc Walpurgii od od obrony katedry El Posada? Na pewno nie poziomem chorych emocji! ;-))
        PS. Naprawdę uważasz, że w czasach Walpurgii (pochodzi od świętej Walburgi, która była zakonnicą w Devon - później pomagała świętemu Bonifacemu, który nawracał plemiona germańskie na chrześcijaństwo - i zmarła w 777 roku) już działały feministki? Człowieku, opamiętaj się! ;-))
    • genia50 Re: Módlmy się! 06.12.15, 17:06
      Ja jak juz wczesniej pisałam jesli juz mialabym sie modlic to za A.M.,zeby schowal swoje anse i nie ryzykowal wojny np. z Rosją.
      • wislocki12 Wolę Femen! 06.12.15, 21:28
        Wolę Femen! Antonio nie jest w moim guście, a po za tym jakiś taki... dziwny. ;-)
        • genia50 Re: Wolę Femen! 06.12.15, 22:50
          Tez nie jest w moim typie,ale to nie dla wlasnych przyjemnosci tylko dla dobra ogolnego i bezpieczenstwa ewentualnie bym sie poswiecila.
    • re_bo Re: Módlmy się! 06.12.15, 17:25
      Tak się nie da Gienia. Albo jesteśmy z nimi:
      joemonster.org/filmy/46739

albo przeciw nim:

www.youtube.com/watch?v=rvI4DBUiHKE

Inaczej tacy Wisłocki12 i edkizgredki będą nas namawiali do islamu;
      www.youtube.com/watch?v=U4m9OdMZNu8
      • genia50 Re: Módlmy się! 06.12.15, 17:42
        W polityce zagranicznej trzeba byc dyplomata i wybierac to co sluzy pokojowi .Jesli chodzi o islam,to tez religia,wiec jak panstwo powinno byc swieckie to swieckie a nie wyznaniowe.Uzmyslów sobie,ze są rozne religie,nie tylko katolicka.
        • re_bo Re: Módlmy się! 06.12.15, 17:54
          A ja pamiętam jeszcze z podstawówk iże dlatego nie dostawałem w skórę od starszych bo trzymałem się razem z tymi z naszego podwórka , ze swoimi,i nie mędrkowaliśmy jak powinno być żeby było sprawiedliwie a działaliśmy jak aby obronić się przed gnojami .Bano się nas zaczepić A Ci co tego nie rozumieli że trzeba się trzymać ze swymi i nasze systemy wartości szanować źle kończyli...
          Ciekawe czy ci od islamu pozwolą takie uczone bzdety jakimi powyżej się chwalisz, głosić
          www.youtube.com/watch?v=6rvI0Zq_sYU
          • wislocki12 Socjologia stada? 06.12.15, 21:34
            W normalnym społeczeństwie starsi nie biją młodszych i nie dzielą się na podwórka, że o podziale na naszych i obcych nie wspomnę! To przecież jest tzw. socjologia stada, tak przecież charakterystyczna dla muzułmanów... :-((
            PS. Naprawdę uważasz, że to jest nasz system wartości? ;-))
          • edekzgredek99 Re: Módlmy się! 07.12.15, 10:39
            To ja sie wychowalem na kulturalnym podworku. Nikt nikogo nie bil. Ty jak widze miales trudne dziecinstwo i dlatego jestes taki popier-dolony.
            • re_bo Re: Módlmy się! 07.12.15, 11:50
              www.youtube.com/watch?v=ncywx1xtApY

A ten biały to Ty?
              • wislocki12 Ciemniejszy 07.12.15, 11:56
                Nie. Ja to ten ciemniejszy! :-))
      • wislocki12 Każdy wierzy w to, w co wierzy! 06.12.15, 23:18
        Nadal wolę Femen! ;-))
        PS. Każdy wierzy w to, w co wierzy! ;-))
    • kolekcjonerkosci69 Re: Módlmy się! 06.12.15, 18:25
      www.fakt.pl/politycy/byli-w-pzpr-sa-w-pis,artykuly,595340.html?utm_source=fpfakt&utm_medium=social&utm_campaign=fanpage

I za kogo sie tu modlić??
      • wislocki12 Stawiam na Łopińskiego! 06.12.15, 23:23
        Może za Łopińskiego? Taki mały, jak... aniołek. ;-))
    • re_bo Re: Módlmy się! 06.12.15, 19:37
      sam widzisz że musisz politykiem być. Będzie przynajmniej jeden porządny
      • kolekcjonerkosci69 Re: Módlmy się! 06.12.15, 19:45
        Przynajmniej mi nikt nie powie że byłem w PZPR i nagle się nawróciłem...jak ktoś gównem za komuny nasiąkną to całe życie będzie trącił. Mi to nie grozi.
      • wislocki12 Nigdy! 06.12.15, 21:36
        No tak, ale najpierw muszę zrezygnować z członkostwa w PiS, jak rozumiem? :-((
    • genia50 Re: Módlmy się! 06.12.15, 19:46
      Czy to prawda ze J.K. ochrzcil sie w bardzo póznym wieku ?
      • kolekcjonerkosci69 Re: Módlmy się! 06.12.15, 19:53
        Skoro tatuś komuch był i willę od komuny dostał na Żoliborzu to zapewne mamusia(ta niby co to w powstaniu warszawskim w Starachowicach sie odbywało) póżno go ochrzcić musiała.Takie czasy były...
        • wislocki12 Nie ochrzciła się? A szkoda! 06.12.15, 21:01
          J.K. to Pikuś przy Panu Jezusie, który ochrzcił się dopiero w 30 roku życia, a matka Boska, ponoć w ogóle się nie ochrzciła... A szkoda. :-((
    • re_bo Re: Módlmy się! 06.12.15, 19:47
      a znasz takie powiedzenie: Nieobecni nie mają racji?
      • wislocki12 Nieobecni nie mają racji! 06.12.15, 20:57
        No tak, Pan Bóg jest wszędzie! ;-))
        • genia50 Re: Nieobecni nie mają racji! 06.12.15, 21:03
          W jednym sklepie w Tarnobrzegu wisi kartka;NIE KRADNIJ BÓG WIDZI WSZYSTKO"
          • wislocki12 Nie kradnij, Bóg widzi wszystko! 06.12.15, 21:22
            Ciekawe, jaki mógłby być rozkład światopoglądowy potencjalnych naruszycieli 7. przykazania. Podejrzewam, ze najczęściej kradną ateiści! ;-))
            • genia50 Re: Nie kradnij, Bóg widzi wszystko! 06.12.15, 22:03
              Z tresci wynika,ze jednak nie dla ateistów,tylko dla chcacych ukryc swoj zły uczynek,zapominajacych o dogmatach.
              • wislocki12 Dla chcących ukryć swój zły uczynek... 06.12.15, 23:21
                Cicho, wiem! ;-))
    • peres3 Re: Módlmy się ! za elektorat PiS-u 07.12.15, 20:44
      bardzo ładne zachowanie Polaków po imprezie na parafii w Londynie :
      wyborcza.pl/1,75477,19303923,wielka-bijatyka-polakow-w-londynie-30-osob-bilo-sie-pod-polskim.html#MTstream
    • re_bo Re: Módlmy się! 07.12.15, 21:34
      Zobacz peres , czasy się zmieniają. Akowiec a nie mordował żydów. Dasz wiarę? No, nie uwierzyłbym gdyby tego nie wyczytał w tak niesamowicie wiarygodnem źródle. No, aż się perez wierzyć niechce. Akowiec nie mordował Żydów. Świat się kończy.I o czem oni teraz flilmy na te... no... oskary kręcić bedo? Z czego taka Holland żyć bedzie tłusto???
      • re_bo Re: Módlmy się! 07.12.15, 21:35
        Tu wyczytałem tą ... no... szokujące , niewiarygodne, powalające... informacje:
        wyborcza.pl/1,75478,19214573,amerykanin-szukal-prawdy-o-ojcu-odnalazl-ja-w-polsce-u-dowodcy.html#TRrelSST
        • wislocki12 Nie podpieraj się GW 07.12.15, 22:28
          Biografia, zaiste, nietuzinkowa, ale nawet to nie rozgrzesza Cię z grzesznego podpierania się "Gazetą Wyborczą"! :-((
      • wislocki12 Czarna dziura! 07.12.15, 22:21
        No tak, Jedwabnego nie było, pogromów nie było... Niczego nie było - czarna dziura! :-((
        PS. Nie bardzo rozumiem, kogo masz na myśli, pisząc o owym akowcu? Może jakieś szczegóły? ;-))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka