polak1706 02.02.16, 14:17 wiadomosci.onet.pl/kraj/watchdog-skarzy-pis-i-ujawnia-faktury-ze-spotkania-kaczynskiego-z-orbanem/ezcs31 Sprawy dla Polski i Polaków idą w dobrym kierunku. Psy szczekają odsunięte od michy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
palacz67 Re: KOD-bis! 02.02.16, 18:17 Witam, trzeba mieć nadzieję, że będzie lepiej. Byłam w Niedzicy kilka razy, wybrali malownicze miejsce na spotkanie, pozdrawiam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 To już tylko nadzieja ostała się? 02.02.16, 22:07 To już tylko nadzieja ostała się? A gdzie dobra zmiana? ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
edekzgredek99 Re: To już tylko nadzieja ostała się? 08.04.16, 11:01 Alez dojna zmiana jest wszedzie a nadzieja zawsze umiera ostatnia tak gadaja ale i tak umrze Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 W taką noc psy szczekały! 02.02.16, 22:10 Może i masz rację, ale psy szczekają najczęściej na tych, którzy chcą naruszyć mir domowy! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: W taką noc psy szczekały! 03.02.16, 15:59 >którzy chcą naruszyć mir domowy! < Czyli odsunąć od koryt złodziei z PO i całe to SZEMRANE TOWARZYSTWO grabiące w swoją stronę na rzecz korporacji i działające przeciwko Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
ja-tarzan Re: W taką noc psy szczekały! 07.02.16, 10:34 >>>którzy chcą naruszyć mir domowy! < Czyli odsunąć od koryt złodziei z PO i całe to SZEMRANE TOWARZYSTWO grabiące w swoją stronę na rzecz korporacji i działające przeciwko Polsce. Myślę, że mir domowy raczej dotyczy prywatności obywateli, w tym Ciebie, czy mnie, a nie złodziei. Bądź mądry i nie przyjmuj każdej decyzji nowej władzy z radością, tylko dlatego, że podjęła ja ekipa walcząca z PO. Łatwo o rozczarowanie ;) Ustawę tę należy recenzować, jak każdą, bo będzie ona miała wpływ na życie każdego, nie tylko "złodziei, szemranego towarzystwa, czy psów odsuniętych od michy". Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: W taką noc psy szczekały! 07.02.16, 23:22 >podjęła ja ekipa walcząca z PO.< Znów żartujesz! Czy ty naprawdę nie widzisz kto ten kraj doprowadzał do ruiny? >Łatwo o rozczarowanie < Nigdy PiS mnie nie rozczarował. ODZYSKUJEMY POLSKĘ! Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Co Ty możesz wiedzieć o bzach? 07.04.16, 22:50 Może i szczekały, ale głównie bzy pachniały... Ale co Ty możesz wiedzieć o bzach? Psy to co innego, niestety! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
edekzgredek99 Re: W taką noc psy szczekały! 08.04.16, 11:04 Odzyskujecie? Raczej szabrujecie i rujnujecie nawet koniom nie przepuscicie bo araby. Ale tak to jest jak zakute lby dorwia sie do wladzy Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: W taką noc psy szczekały! 08.04.16, 19:55 Starość odbiera ci wzrok i rozum. Przecież jest oczywiste że trzeba zrobić "odwet" za odsunięcie od koryt POprzedniej SITWY rządzącej. Za dużo mają do stracenia by tego nie czynić. To co "tam" się dzieje to niemal sabotaż, chociaż takie przypadki o jakich piszą media zdarzają się w stadninach. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Sabotaż 08.04.16, 22:47 Sabotaż? Front ideologiczny? Wojna? No tak, jesteśmy coraz bliżej PRLu... Tylko co mają do tego klacze? Bo rasy arabskiej? ;-(( Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Jak wiele musi się zmienić... 07.04.16, 23:00 No tak, jeszcze całkiem nie tak dawno odsuwano od koryt kapitalistycznych krwiopijców i "całe to SZEMRANE TOWARZYSTWO (z Wall Street) grabiące w swoją stronę na rzecz korporacji i działające przeciwko Polsce". Jak wiele musi się zmienić, żeby nic się nie zmieniło? :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: KOD-bis! 07.04.16, 20:32 www.youtube.com/watch?v=wyh4Cs5pH1A&nohtml5=False Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Trzej muszkieterowie? 07.04.16, 22:02 Może i Kowalski ma rację, chociaż czasem wątpię... Tylko dlaczego taki podobny do Mussoliniego, jak Słomka... do Hitlera? I obaj z Lublina. I jeszcze ten trzeci - tłumacz z agencji Nowosti! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
wislocka12 Re: Trzej muszkieterowie? 08.04.16, 06:34 Ale dowaliłeś wislocki12, Goebbels byłby z ciebie dumny. Brawo z taką inteligencją to możesz nawet zostać przyjęty do PSL. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Mylić się... 08.04.16, 11:57 Czyżbym się w czymś pomylił? Naprawdę uważasz, że Kowalski nie jest podobny do Mussoliniego, Michalkiewicz nie pracował w radzieckiej agencji "Nowosti" i obaj nie byli członkami UPR? ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś