polak1706 21.04.16, 16:15 www.se.pl/wiadomosci/swiat/pitbull-zagryza-bezbronnego-psa-drastyczne-wideo_820222.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
genia50 Re: Prowadź psa na smyczy 21.04.16, 18:03 I tutaj sie z tobą zgadzam ,nie tylko na smyczy,ale i w kagańcu,a smycz dla psów-morderców to nie powinien być sznureczek,tylko kolczatka z silnym chłopem na końcu. Odpowiedz Link Zgłoś
palacz67 Re: Prowadź psa na smyczy 21.04.16, 18:55 Witam, okrutny ten psiak. Niestety ludzie też sobie czasem skaczą do gardeł. Też jestem za tym, by psy chodziły na smyczy i w kagańcu. U mnie na wsi ludzie mają po 4-5 psów, wszystkie zazwyczaj chodzą luzem po ulicy i szczekają a czasem pogryzą. Pozdrawiam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: Prowadź psa na smyczy 21.04.16, 19:44 dlatego jadąc na rowerze omijam wioski :-( Odpowiedz Link Zgłoś
palacz67 Re: Prowadź psa na smyczy 21.04.16, 20:09 Mnie się nie da ominąc wioski jadąc do pracy rowerem, dziś potężny wilczur sąsiada wyskoczył mi pod rower, pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
palacz67 Re: Prowadź psa na smyczy 21.04.16, 21:31 Uważaj na siebie, psom się nie wierzy, dobranoc:-) Odpowiedz Link Zgłoś
pamietamy3322 Re: Prowadź psa na smyczy 21.04.16, 19:33 Kobieta czy dziecko przed groznym psem sie nie obroni. Musialaby umiec operowac gazem pieprzowym tak zeby samej siebie nie znokautwac. Tylko takim z OC 15% a nie jakims z targu co ma OC 2% bo w ogole nie zadziala. Tylko moze bardziej wkur psa. Ja na psy mam wysuwana palke sprezynowo-stalową. Zlozona miesci sie w kieszeni. Okazji uzyc nie bylo ale piesek bylby bardzo biedny. Chociaz byla mialem juz przywalic ale pies okazal sie spokojny. To jest to przywalisz spokojnemu bo nie wiesz jaki jest a potem ze jakis sadysta skrzywdzil pieska. Odpowiedz Link Zgłoś
pamietamy3322 Re: Prowadź psa na smyczy 21.04.16, 19:36 A jak ktos jest skonczonym debilem i wypuszcza duze psy to dzwonic na straz miejską. Mandat 500 zl. Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: Prowadź psa na smyczy 21.04.16, 19:47 >przywalisz spokojnemu bo nie wiesz jaki jest a potem ze jakis sadysta skrzywdzil pieska. < dlatego gaz pieprzowy bierze górę nad pałką. Jest bardziej "humanitarny" pod warunkiem że zadziała. Musi być nieprzeterminowany i dobrej jakości. Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: A maczeta? 23.04.16, 15:25 Meczet do modlitwy, Maczeta na szyję. To tak gdybyś nie wiedział o co IM chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
smieszekleszek Re: A maczeta? 23.04.16, 15:47 Obsesja na punkcie islamu, może byś zażył "prozak" Hi,hi. Odpowiedz Link Zgłoś
e-zyleta Re: A maczeta? 23.04.16, 16:22 To nie obsesja to choroba, żaden lek nie pomoże. Polak - pamietamy napisał: Oto historia - Tajemnice początków Polski - Krzyż i korona. Ktoś tu, chyba na tym forum, wspominał że TVP to dno. Czy się mylę? Nareszcie nie ma ujadania na PiS, oskarżania Polaków o rozpętanie II wojny światowej, holokaust najbardziej wyrafinowanej nacji świata, o utworzenie polskich obozów zagłady itp. Programy zaczynają mieć jakąś wartość a w wiadomościach od czasu do czasu pojawiają się informacje o zachowaniach "uchodźców" w UK, Francji i podobnie zniewieściałych krajach. Odpowiedz Link Zgłoś
pamietamy3322 Re: A maczeta? 24.04.16, 11:28 Maczete tez mam ale z nia nie chodze. Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: Prowadź psa na smyczy 21.04.16, 19:51 www.youtube.com/watch?v=DbNizzJYaIc Odpowiedz Link Zgłoś
giesiu79 Re: Prowadź psa na smyczy 21.04.16, 20:44 palacz67 21.04.16, 20:09 Mnie się nie da ominąc wioski jadąc do pracy rowerem, dziś potężny wilczur sąsiada wyskoczył mi pod rower, pzdr. a Twój rower Ci stanął ? Odpowiedz Link Zgłoś
genia50 Re: Prowadź psa na smyczy 21.04.16, 20:57 Temat wbrew pozorom poważny i wszyscy tak go traktują(ostatnio duzo pogryzień),a ty giesiu79 o czym napisałeś,bo nie rozumiem twego wpisu? Odpowiedz Link Zgłoś
giesiu79 Re: Prowadź psa na smyczy 21.04.16, 21:03 Strachu Ty dobrze wiesz co staje i komu ? Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 "Bulterierka prezesa" 21.04.16, 22:12 Fajny artykuł czytałem! "Bulterierka prezesa". zgadnij, o kogo chodzi! (Newsweek, 17/2016) :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
zolza670 Re: Prowadź psa na smyczy 22.04.16, 06:47 Niestety, to właściciele uczą psy agresji. Psa trzeba wychowywać i dbać o niego. Odpowiedz Link Zgłoś
genia50 Re: Prowadź psa na smyczy 22.04.16, 08:42 Ostatnio dużo jest pogryzień,czyli właściciele sie nie spisują.Poza tym nie wiadomo,który pies jest dobrze ułożony i na pewno nie zaatakuje.Na posiadanie grożnego psa powinno być wydawane pozwolenie,po spełnieniu pewnych warunków przez właściciela. Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: Prowadź psa na smyczy 22.04.16, 16:48 Jaki pan, taki pies...agresja psa może mieć źródło w agresji jego pana. Obaj powinni być szczepieni ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
e-zyleta Re: Prowadź psa na smyczy 22.04.16, 16:56 Słusznie, obaj mogą być wściekli. Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: Prowadź psa na smyczy 22.04.16, 17:11 Ustaliliście waszmościowie wspólny konsensus: = Obaj winni = A ja mam inne zdanie. To tylko jedna część prawdy. Druga jest w genach i tego nie zmienicie. Odpowiedz Link Zgłoś
e-zyleta Re: Prowadź psa na smyczy 22.04.16, 22:45 Trzecia prawda, to gó-no prawda, każdy pies jest taki jak jego Pan, a więc ty jesteś narodowiec i pies z tego powodu jest źle wychowany, zresztą i tak jest na utrzymaniu mamuni, podobnie jak ty. Polak - pamietamy napisał: Oto historia - Tajemnice początków Polski - Krzyż i korona. Ktoś tu, chyba na tym forum, wspominał że TVP to dno. Czy się mylę? Nareszcie nie ma ujadania na PiS, oskarżania Polaków o rozpętanie II wojny światowej, holokaust najbardziej wyrafinowanej nacji świata, o utworzenie polskich obozów zagłady itp. Programy zaczynają mieć jakąś wartość a w wiadomościach od czasu do czasu pojawiają się informacje o zachowaniach "uchodźców" w UK, Francji i podobnie zniewieściałych krajach. Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: Prowadź psa na smyczy 23.04.16, 15:23 No widzisz! Pisałem żeś głupi :-( Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: Prowadź psa na smyczy 22.04.16, 19:52 Kundelek, bliżej jamniczka :-( Ładne futerko i mordka. Oddam za darmo, smyczka i miseczka gratis ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Smyczka i miseczka gratis... 22.04.16, 21:18 Specjalistą od yorków jest podobno szef "Solidarności" Duda... Piotr! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
palacz67 Re: Prowadź psa na smyczy 22.04.16, 21:27 Chętnie bym go wzięła, ale mój mąż nie chce się zgodzić na psa. Młodsza córa też naciska ale jest niewzruszony. Buda spalona, dobranoc:-) Odpowiedz Link Zgłoś
zolza670 Re: Prowadź psa na smyczy 23.04.16, 07:58 Mały piesek nie nadaje się do budy. Odpowiedz Link Zgłoś
smieszekleszek Re: Prowadź psa na smyczy 23.04.16, 14:26 Chciałeś powiedzieć nie nadaje się do trzymania na uwięzi (łańcuchu) przy budzie.A ja tak myślę że do tego nie nadaje się żaden pies, bo będzie bardzo głupi.Hi,hi. Odpowiedz Link Zgłoś
zolza670 Re: Prowadź psa na smyczy 23.04.16, 15:18 Trzymanie psa na łańcuchu to barbarzyństwo. Nawet nie biorę tego pod uwagę bo zakładam, że osoby tu piszące są na trochę wyższym poziomie cywilizacyjnym ;-) . Ale małe pieski są dużo bardziej wrażliwsze na zimno (z powodu małej masy ciała) więc nie powinny mieszkać w budzie nawet gdy jest ona wolna od łańcucha. Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: Prowadź psa na smyczy 23.04.16, 15:18 Słusznie. Mój jest "salonowiec cieplarniany". Lubi ciepełko domowe, obiadki domowe (co tam jakieś chemiczne chrupki!) kawę, ciasto :-D Odpowiedz Link Zgłoś
zolza670 Re: Prowadź psa na smyczy 23.04.16, 07:57 Kundelki są takie urocze. Przykro mi, ale nie mogę sobie w tej chwili pozwolić na nowego lokatora. Ale masz świadomość, że oddając psiaka łamiesz mu serce? Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: Prowadź psa na smyczy 23.04.16, 15:21 Oczywiście żartowałem. Pies jest domownikiem od początku swoich dni i tak pozostanie, tu w tym domu do końca swojego życia :-) Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Nawet psa wykorzysta! 23.04.16, 20:58 No tak, klasyczny przykład prowokatora! Nawet psa wykorzysta! :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: Prowadź psa na smyczy 23.04.16, 15:22 Właściwie to suczka, a te bardziej wiążą się z domem i domownikami niż psy. Odpowiedz Link Zgłoś
palacz67 Re: Prowadź psa na smyczy 23.04.16, 17:03 Witam, tak czułam, że tylko żartujesz:-) Moja córa by Ci go już nie oddała, to psiara od dziecka. Pozdrawiam serdecznie Ciebie i S:-) Odpowiedz Link Zgłoś
e-zyleta Re: Prowadź psa na smyczy 23.04.16, 17:35 Palacz napisała:< Moja córa by Ci go już nie oddała, to psiara od dziecka> Dzieckiem się jest, póki żyją rodzice bez względu na wiek.To od kiedy ona jest dzieckiem? Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: Prowadź psa na smyczy 23.04.16, 20:14 Ależ łapiecie za słowa! Złośliwy jak e-zybi! Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: Prowadź psa na smyczy 23.04.16, 20:37 Gościu! czep się psiego ogona ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
e-zyleta Re: Prowadź psa na smyczy 23.04.16, 20:49 Ja jako normalny zjadacz chleba i jeszcze do tego niewykształcony, mam prawo popełniać gafy. ale ciało pedagogiczne nie powinno. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Złośliwi są inteligentni... 23.04.16, 20:56 Podobno złośliwi są inteligentni... ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Prosba czy propozycja? 22.04.16, 21:21 To jest prośba czy już propozycja? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Nawet smycz... 23.04.16, 23:49 "Rozłam u narodowców! Nie wszyscy posłowie reprezentujący Ruch Narodowy opuszczą klub parlamentarny Kukiz'15. Rada Polityczna Ruchu Narodowego rekomenduje posłom partii Ruch Narodowy rozpoczęcie prac nad budową samodzielnego koła narodowego w Sejmie RP - głosi sobotnia uchwała tego gremium. Podawane powody to m.in. zbliżenie Kukiz‘15 z PO i N oraz różnice ws. ustawy antyaborcyjnej." Obawiam się, że nawet smycz nie pomoże... :-(( wpolityce.pl/polityka/290442-rozlam-u-narodowcow-nie-wszyscy-poslowie-reprezentujacy-ruch-narodowy-opuszcza-klub-parlamentarny-kukiz15 Odpowiedz Link Zgłoś
pamietamy3322 Re: Nawet smycz... 24.04.16, 11:27 Ty dalej nie pojmujesz. Ile roznych stronnictw jest na prawicy. Wiesz ile odlamow jest wsrod Narodowcow? Wy wiecie tyle o Narodowcach co wam w tvn pokaza albo michnik napisze. Czyli niewiele. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Bulterrier, heilowanie i hejt 24.04.16, 22:26 Dla mnie każdy narodowiec to bulterrier - w każdej chwili gotowy gryźć i heilować, że o hejtowaniu nie wspomnę! ;-(( Odpowiedz Link Zgłoś
e-zyleta Re: Bulterrier, heilowanie i hejt 25.04.16, 01:34 Ciekawe co na to Jacek Ku-ski Odpowiedz Link Zgłoś
pamietamy3322 Re: Bulterrier, heilowanie i hejt 25.04.16, 10:17 No to widać jakie masz pojęcie. Dobrze pisałem to co michnik napisze albo tvn pokaże. Odpowiedz Link Zgłoś
pamietamy3322 Re: Prowadź psa na smyczy 24.04.16, 11:41 Najlepiej udomowic dzikiego wilka wilka wtedy zaden bulter nie podskoczy heheh Odpowiedz Link Zgłoś
pamietamy3322 Re: Posłanka 25.04.16, 10:18 Mi się zdaje, że ty wszędzie PiS widzisz. Wygląda mi to na jakąś manie prześladowczą. Odpowiedz Link Zgłoś
e-zyleta Re: Posłanka 25.04.16, 10:36 Polak-pamietamy napisał:<Mi się zdaje, że ty wszędzie PiS widzisz. Wygląda mi to na jakąś manie prześladowczą.>Tak mam w stosunku do ciebie, póki nie przestaniesz głosić populizmu, póty nie przestanę pisać. Powiedz czy"Batory" to okręt" Polak - pamietamy napisał: Oto historia - Tajemnice początków Polski - Krzyż i korona. Ktoś tu, chyba na tym forum, wspominał że TVP to dno. Czy się mylę? Nareszcie nie ma ujadania na PiS, oskarżania Polaków o rozpętanie II wojny światowej, holokaust najbardziej wyrafinowanej nacji świata, o utworzenie polskich obozów zagłady itp. Programy zaczynają mieć jakąś wartość a w wiadomościach od czasu do czasu pojawiają się informacje o zachowaniach "uchodźców" w UK, Francji i podobnie zniewieściałych krajach. Odpowiedz Link Zgłoś
edekzgredek99 Re: Posłanka 25.04.16, 10:45 Bo wszelkie zlo to od PiSu sie bierze Odpowiedz Link Zgłoś
e-zyleta Re: Posłanka 25.04.16, 16:02 To nie jest mania, a tylko napisałem prawdę o JK.:<www.gazetapodatnika.pl/artykuly/jacek_kurski-a_6175.htm Czy znasz ten język biegle którego użyłeś? Czy "Stefan Batory" był okrętem? Czy to prawda co napisałeś poniżej? Polak - pamietamy napisał: Oto historia - Tajemnice początków Polski - Krzyż i korona. Ktoś tu, chyba na tym forum, wspominał że TVP to dno. Czy się mylę? Nareszcie nie ma ujadania na PiS, oskarżania Polaków o rozpętanie II wojny światowej, holokaust najbardziej wyrafinowanej nacji świata, o utworzenie polskich obozów zagłady itp. Programy zaczynają mieć jakąś wartość a w wiadomościach od czasu do czasu pojawiają się informacje o zachowaniach "uchodźców" w UK, Francji i podobnie zniewieściałych krajach. Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: Prowadź psa na smyczy 24.04.16, 19:31 wiadomosci.onet.pl/warszawa/wielkopolska-pogryziona-przez-psy-4-latka-przeszla-operacje/dvbsk6 Odpowiedz Link Zgłoś
palacz67 Re: Prowadź psa na smyczy 24.04.16, 20:54 W Polsce jest za dużo groźnych psów a kary dla właścicieli niewielkie. Mam przykre doświadczenia, gdzie nawet nie padło słowo przepraszam za pogryzienie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Oprócz rowera 03.05.16, 00:37 No właśnie, ciekawe, czy polak1706 ma psa, oprócz rowera, rzecz jasna... ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: Oprócz rowera 03.05.16, 15:30 Najlepiej szczekający pies to ty wisłocki. Tylko obszczekujesz nie tych co trzeba :-( Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Myślę 03.05.16, 23:29 Myślę, że wątpię... ;-)) PS. Dziękuję za komplement! :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Nie ma lekarstwa 24.04.16, 22:23 No właśnie, żadne apele nie skutkują! Na głupotę nie ma lekarstwa... :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: Prowadź psa na smyczy 03.05.16, 00:17 www.youtube.com/watch?v=9boPN62rfUU Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Bierz go! 03.05.16, 00:34 Czyżbyś chciał zasugerować, że to opozycja szczuje psy na legitymujące się mandatem społecznym PiS, że o niewinnych dzieciątkach nawet już nie wspomnę? ;-)) PS. Może i masz rację, ale jak wynika z moich obserwacji, takimi pieskami znacznie częściej fascynują się młodzieńcy zbliżeni do kół kibolskich i innych takich... narodowych! :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
palacz67 Re: Prowadź psa na smyczy 03.05.16, 06:54 Witam, w kilku momentach tego filmu zrobiło mi się słabo. Byłam w niedzielę na długim spacerze z córą i podbiegł do nas potężny pies, szedł kawałek z nami. Gdy wracałyśmy był nadal w tym samym miejscu. Ludzie puszczają specjalnie takie psy, by się wybiegały, furtka była uchylona. Byliśmy wczoraj w Kazimierzu Dolnym, zrobiliśmy 12 km i nie spotkaliśmy tam nigdzie psa bez opiekuna. Mam dla Ciebie niespodziankę za 4 zł, zgadnij, co? Zapraszam:-) Pozdrawiam serdecznie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: Prowadź psa na smyczy 03.05.16, 15:20 >Mam dla Ciebie niespodziankę za 4 zł,< Wiem, wiem, wiem! Kupon Dużego lotka z plusem :-D Wygrana dla Ciebie, plus dla mnie :-D >Zapraszam< Zapraszasz do podziału? Już pędzę :-D Odpowiedz Link Zgłoś
palacz67 Re: Prowadź psa na smyczy 03.05.16, 15:23 Pękam ze śmiechu, masz poczucie humoru. To jest do jedzenia:-) Odpowiedz Link Zgłoś
palacz67 Re: Prowadź psa na smyczy 03.05.16, 15:33 Co to za smutna minka? :-) O:20 + z ciasta:-) www.youtube.com/watch?v=w8G_W2Fx0Vg :-) Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: Prowadź psa na smyczy 03.05.16, 15:46 widzę że był podział majątku i dlatego tacy smutni :-( Za mało na głowę, pardon! kieszeń:-( > O:20 + < i widzę jeszcze że 500+ ich ominęło :-( Odpowiedz Link Zgłoś
palacz67 Re: Prowadź psa na smyczy 04.05.16, 18:51 Witaj, Polaku, wczoraj miałam na myśli Twoją :-( minkę. Zostało mi jeszcze dwa koguty z ciasta, dla Ciebie i S, pozdrawiam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: Prowadź psa na smyczy 04.05.16, 19:58 Co kobieta myśli nikt się nie domyśli, nawet Polak ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: Prowadź psa na smyczy 04.05.16, 21:52 Polak potrafi, Polaka trafi ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
edekzgredek99 Re: Prowadź psa na smyczy 05.05.16, 09:38 Stary kogut na prezent? Polak se zeby polamie Odpowiedz Link Zgłoś
edekzgredek99 Re: Prowadź psa na smyczy 04.05.16, 10:47 To pani poczucie humoru droga pani palacz jest zalosne peka pani i peka i peknac nie moze Odpowiedz Link Zgłoś