Dodaj do ulubionych

Konia z rzędem!

21.06.16, 21:26
Konia z rzędem obiecuję temu, kto wskaże na choćby jedną różnicę, nie licząc nicka, między padakasraką (przepraszam!), psychiatrastwem, badaczeminternetu i... Klechowskim! ;-))
Obserwuj wątek
    • only.just.do.id Re: Konia z rzędem! 21.06.16, 21:38
      widzę jedną dużą różnicę, nazwę użytkownika :) więcej niezgodności nie zauważyłem :(
    • psychiatrastw Re: Konia z rzędem! 21.06.16, 22:49
      Skoncz tym gownem
    • wislocki12 Tez rżnął głupa... 21.06.16, 23:02
      I co z tego? Już był taki rząd, co rżnął głupa... Już dawno go nie ma! ;-))
    • wislocki12 A co z padakasraką i badaczeminternetu i... 21.06.16, 23:06
      A co z padakasraką (przepraszam!), badaczeminternetu i... Klechowskim? ;-))
    • nowy_tbg Re: Konia z rzędem! 22.06.16, 12:46
      Przepraszam za śmiałość ale chciałbym się dowiedzieć kto to jest ten Klechowski, który występuje w wielu Twoich postach mimo, że nie natrafiłem na posty podpisane takim nickiem? Kiedyś występował na tym forum?
      • edekzgredek99 Re: Konia z rzędem! 22.06.16, 12:58
        Klechowski prawidlowa nazwa lechowski51 swietojebliwy macacz kur z Mielca w chwilach wolnych namietnie zasmiecajacy forum swoimi urojeniami i fobiami oraz szlajajacy sie po krzakach na rowerze typowy ateistyczny dewot
        • genia50 Re: Konia z rzędem! 22.06.16, 13:04
          Panie Edku zapomniał pan dodać,że zmieniał nick na americano(może i na inne),oraz nie lubił kobiet,które miały inne poglądy niż on.
          • edekzgredek99 Re: Konia z rzędem! 22.06.16, 13:10
            Pani Geniu pani bedzie tak mila i uzupelni moj wpis bo mnie paluch bardzo lupie i nie moge duzo pisac
            • genia50 Re: Konia z rzędem! 22.06.16, 13:24
              Najlepiej to prześledzić jego wpisy dokonywane pewnie przez okres 10 lat,można dużo wywnioskować.Jego wpisy charakteryzowały wklejki-cytaty,które były jak podpis.Układał i propagował trasy rowerowe,które nie zawsze były odzwierciedleniem obecnego stanu,czym sie naraził niektórym rowerzyst(k)om.Działał aktywnie do czasu wyborów,a potem już b.rzadko,będąc za PiS(?).Wcześniej propagował muzykę,a zwłaszcza koncerty,a szczególnie te,na których rzekomo bywał(przy okazji mając możliwość pochwalenia się).Znałam go krótko,gdyż krótko jestem na forum,czego nie żałuję,gdyż między nami nie "zaiskrzyło".
      • wislocka12 Re: Konia z rzędem! 22.06.16, 13:01
        To jest mały wymyślony przyjaciel wislockiego12 z planety Melmac. Służy mu do atakowania wszystkich, którzy mają inne poglądy niż wislocki12, niezrównany miszcz intelektu na Tarnobrzeg i powiat tarnobrzeski, choć jak sam napisał mieszka w Sandomierzu. Z godzin jego aktywności jednak wydaje się, że nadaje z innej strefy czasowej, gdzieś poza Europą. Dokładnie nie wiem bo straciłam go z oczu jakiś czas temu.
        • edekzgredek99 Re: Konia z rzędem! 22.06.16, 13:12
          Wislocka co ty bredzisz. Jaki wymyslony lechowski? Przecie pani palacz namacalne kontakty z nim miala a i foty na forum byly
          • wislocka12 Re: Konia z rzędem! 22.06.16, 13:23
            Wielce szanowny Panie Edwardzie, mowa jest o Klechowskim a nie Lechowskim. Lechowski faktycznie kiedyś tu pisał.
            • wislocki12 Mea culpa! 22.06.16, 14:24
              Mea culpa. To ja, niestety, nazwałem lechowskiego51 Klechowskim. Ze względu na jego stosunek do kleru, jaki wówczas prezentował... :-((
              • nowy_tbg Re: Mea culpa! 23.06.16, 05:17
                Dziękuję za wyjaśnienie wislocki12, jednak nie jestem zwolennikiem zmieniania nazwisk czy nicków zwłaszcza za postawę i poglądy. Przykładem koronnym jest np. pisanie o byłym Prezydencie RP per Komoruski sugerujące jego postawę prorosyjską. Takich przykładów jest w necie bez liku . Moja niechęć do takich zwyczajów pewnie wynika z wieku i wychowania i nic na to nie poradzę. Pozdrawiam.
                • edekzgredek99 Re: Mea culpa! 23.06.16, 10:00
                  Lechowskiego panie rozdziobaly kury i wrony
                • wislocki12 Ten typ tak ma 23.06.16, 12:08
                  No właśnie! Lechowski51 zawsze i konsekwentnie używał formy Komoruski! :-((
                  PS. Nie lubił też "ateistycznych dewotek", co by to nie mogło oznaczać... ;-))
        • wislocki12 Poglądy 22.06.16, 13:21
          Naprawdę uważasz, że padakasraka (przepraszam!), psychiatrastw i badaczinternetu ma jakieś poglądy? ;-))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka