Dodaj do ulubionych

Nienawidze lewactwa

15.09.16, 14:00
Tak nienawidz ze tego slowami nie da sie opisac
Obserwuj wątek
    • wislocki12 Lewactwo 15.09.16, 14:11
      Byłbym Ci bardzo wdzięczny za twoją definicję lewactwa. :-)
      PS Za poprawnym językiem polskim też raczej nie przepadasz... ;-)
    • michal280 Re: Nienawidze lewactwa 15.09.16, 19:20
      O mamma mia
      • michal280 Re: Nienawidze lewactwa 15.09.16, 19:25
        Polecam Konkwiste 88 i Legion do sluchania white power
        • michal280 Re: Nienawidze lewactwa 15.09.16, 19:42
          Zieg hail
    • polak1706 Re: Nienawidze lewactwa 15.09.16, 20:08
      >Nienawidze lewactwa <
      I słusznie!
      wiadomosci.onet.pl/swiat/budziszyn-ekscesy-z-udzialem-miejscowych-i-uchodzcow/rz8pgq
      >Stary : „świadkowie zajścia twierdzili, że awanturę sprowokowali uchodźcy”
      „agencja dpa pisze, że to skrajni prawicowcy zaatakowali imigrantów”<

>propagande do ~Stary: A Financial Times pisze: "imigranci płacą cenę za polską islamofobię"

"Retoryka rządzących polityków spowodowała gwałtowny wzrost rasistowskich nastrojów w Polsce" - pisze dzisiejszy "The Financial Times". W opinii autorów uchodźcy płacą cenę za nasilającą się w naszym kraju islamofobię<

Zdrajcy zrobią wszystko by ISLAMIZOWAĆ Eurokołchoz. Europa już jest trupem dzięki lewactwu!
      • wislocki12 Lewactwo, czyli... "Financial Times"... 15.09.16, 21:02
        Ty chyba również nie potrafisz zdefiniować pojęcia "lewactwo", skoro w charakterze przykładu podajesz "Financial Times"! :-((
        PS Naprawdę uważasz, że ksenofobia niektórych Polaków nie ma wpływu na antypolskie nastroje Brytyjczyków... :-((
        PPS Czasem wydaje się mi, że za lewaków uważasz wszystkich tych, którzy mają odmienne od Ciebie poglądy... ;-))
        • polak1706 Re: Lewactwo, czyli... "Financial Times"... 16.09.16, 16:19
          niech i tak będzie jak wypyszczasz!
          • wislocki12 Co za radość! 16.09.16, 20:52
            Mam wrażenie, że choć w sposób raczej mało wybredny, to właśnie przyznałeś mi rację! :-))
            • polak1706 Re: Co za radość! 17.09.16, 13:43
              niech będzie po twojemu. Zadowolony?
              Lewak to lewak. Prowadzi naród na rzeź
              www.google.pl/search?q=bestgore+islam&hl=pl&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=2mJSVIhS1u1qtuCAqAM&ved=0CAgQ_AUoAQ&biw=1280&bih=869
              • wislocki12 Lepszy rydz... 18.09.16, 00:52
                Chociaż raz! :-)
    • wislocki12 Tępym, bezmyślny rasista i faszysta 15.09.16, 20:53
      Zapytałem, co rozumiesz pod pojęciem lewactwa, a Ty: "O mamma mia", "Polecam Konkwiste 88 i Legion do sluchania white power" i... "Zieg hail". :-(
      Może i masz rację, ale to co piszesz oznacza, że jesteś tępym i bezmyślnym rasistą i faszystą, niestety. Świadczą o tym również strony, które proponujesz. Myślę, że najlepiej sprawdziłbyś się w Auschwitz... :-((
      • polak1706 Re: Tępym, bezmyślny rasista i faszysta 16.09.16, 16:28
        myślę że każdy myślący człowiek myśli podobnie jak ja. Tacy jak ty to zdrajcy (klepiesz tu za kasę), jak lewactwo i lewackie gazety. Granice tolerancji są ograniczone. Jeżeli dopuszcza się do ich przekroczenia to rodowitym mieszkańcom grozi zagłada. Możesz mnie nazywać rasistą, ksenofobem, islamofobem. To mój kraj i wara obcym od niego. UNIA a raczej Euro kołchoz, (przyszła EuroArabia) już jest trupem przez takich sprzedawczyków jak ty i POdobnii.
        A może ty nie za kasę klepiesz, tylko jesteś tępym bezmyślnym lewakiem?
        Tak wyglądają biedni "uchodźcy"
        wiadomosci.wp.pl/kat,141674,title,Zamieszki-z-udzialem-uchodzcow-i-skrajnej-prawicy-w-Budziszynie,wid,18506124,wiadomosc.html
        • palacz67 Re: Tępym, bezmyślny rasista i faszysta 16.09.16, 18:44
          Masz rację, znam dużo ludzi o podobnych poglądach jak Ty. Cała moja rodzina by się podpisała pod Twoimi slowami. Wielu tak myśli tylko nie każdy ma odwagę, by otwarcie o tym mówić. Pozdrawiam
          • e-zybi Re: Tępym, bezmyślny rasista i faszysta 16.09.16, 20:03
            Piszesz tak bo chcesz tylko przypodobać się polakowi, a on myśli, że myśli...jak myśliwy co strzelał do dzika, a trafił gajowego i bardzo się zdziwił ;-)
            • polak1706 Re: Tępym, bezmyślny rasista i faszysta 16.09.16, 20:08
              Piszę bo taka jest prawda.
              Nie myślę. Tylko ty i wisłocki - dwaj MYŚLICIELE. Myślicie jak nikt inny.
              Myślenie ma przyszłość. Myślcie dalej. Zaproście do myślenia tych pajaców z KE.
              Eurokołchoz już jest TRUPEM!
              • palacz67 Re: Tępym, bezmyślny rasista i faszysta 16.09.16, 20:10
                :-)
                • e-zybi Re: Tępym, bezmyślny rasista i faszysta 16.09.16, 20:19
                  Pora dojrzeć, jak myślisz? ;-)
                • wislocki12 Intelektualistka 16.09.16, 20:49
                  ;-))
              • e-zybi Re: Tępym, bezmyślny rasista i faszysta 16.09.16, 20:17
                Jaka jest prawda to my wiemy, a Ty ciągle odkrywasz coś nowego myśląc, myśl!!...indyk też myślał i co? ;-)
              • wislocki12 Nic dodać, nic... 16.09.16, 20:47
                "Nie myślę. Tylko ty i wisłocki - dwaj MYŚLICIELE. Myślicie jak nikt inny."
                W zasadzie, to ze wszystkim, co napisałeś, szczególnie zaś z pierwszym zdaniem, zgadzam się! Ale te wielkie litery to jednak przesada... Nawet z netykietą niezgodne! :-))
                PS Myślę, że informacje o śmierci UE są przedwczesne... ;-))
                PPS Pewnie nawet nie wiesz, że kołchoz to spółdzielnia rolnicza, czyli regularna spółka? :-(
                • polak1706 Re: Nic dodać, nic... 17.09.16, 13:31
                  >Nawet z netykietą niezgodne! <
                  Moja n-etykieta jest zastępcza na papierze makulaturowym :-(
                  • wislocki12 Papier toaletowy 17.09.16, 19:48
                    To widać, słuchać i czuć! ;-))
                    • polak1706 Re: Papier toaletowy 17.09.16, 21:52
                      To ty już "słuchać" papieru makulaturowego?
                      Ty być czarny? Nie pisać czysto po Polskiemu?
                      • wislocki12 Toaletowy 17.09.16, 22:45
                        Oczywiście, to był cytat ze znanego przeboju. A chodziło mi o... papier toaletowy. ;-))
                        PS Jeśli już, to po polsku i... małą literą! ;-))
          • wislocki12 Jaka mać, taka nać 16.09.16, 20:34
            Niedaleko pada jabłko... :-((
        • wislocki12 Rasista, ksenofob, islamofob 16.09.16, 20:29
          Zapytałem michala280, co rozumie pod pojęciem lewactwa. Michal280, niestety, zamilkł! Ale w sukurs śpieszysz mu Ty, że o palacz nawet już nie wspomnę, i z mety nazywasz mnie zdrajcą i sprzedawczykiem i insynuujesz, że zarabiam, pisząc na forum, a ja... nadal nie wiem, co rozumiesz pod pojęciem lewak! ;-)
          Naprawdę mogę Cię nazywać rasistą, ksenofobem, islamofobem? Bez przyjemności, ale skorzystam... :-((
          PS "To mój kraj"? A ja myślałem, że Ojczyzna... :-((
          PPS. Powinno być "podobni" ;-))
          • exbenek Re: Rasista, ksenofob, islamofob 17.09.16, 04:50
            Ty wisłocki jesteś strasznie naiwny . Po co dyskutujesz z troglodytami 1706 i jego młodszym klonem (?) 280? Ten "starszy" jest tępawy jak jego lubelski idol ,ten od handlu skarpetami - Marianek Kowalski . A ten młody nawet nie rozumie pojęcia "tępy".
            Oddzielna historia to p67 - to że stara się "lewitować" wokół tępych narodowców to jej sprawa . Tylko w jaki sposób to robi. W sposób charakterystyczny dla bezmózgowych miernot - zero własnych myśli ,tylko podpinanie się pod "mocniejszych" .A ten "mocny" 1706 to kalesony - mocny w "kupie", coś jak kibole legii. Jak argumentów czy rozumu " nie staje" to mordę otwierają i albo "żydzi" albo "koorwy" . A efekt ? Żałosny...
            • exbenek Re: Rasista, ksenofob, islamofob 17.09.16, 04:53
              Do 280 - jak nie możesz swojej nienawiści opisać słowami ,próbuj cyframi... Może być i ciekawie i śmiesznie....
              • polak1706 Re: Rasista, ksenofob, islamofob 17.09.16, 13:32
                Wytrzeźwiałeś już?
                • wislocki12 Polak?1706? 17.09.16, 19:46
                  No tak, prostacka insynuacja godna polaka! :-((
                  PS Naprawdę powinieneś zmienić nick... :-))
            • palacz67 Re: Rasista, ksenofob, islamofob 17.09.16, 06:49
              Pozwolisz, Benku, że nie skomentuję Twoich słów dotyczących mnie. Pozdrawiam
              • exbenek Re: Rasista, ksenofob, islamofob 17.09.16, 10:46
                Otóż pani p67 - co ma pani komentować ? Swoją głupotę ? W jednym miejscu pieprzy pani o miłosierdziu a w drugim popiera pani nienawiść i ksenofobię. Osoby myślące wiedzą o tym ,że te pojęcia się wykluczają.A to że (podobno) jest pani pedagogiem dodaje tylko smaczku . Czyli wg pani p67,lewaków można,a nawet trzeba "nienawidzieć" ,a opasłego nieroba w sutannie macającego nieletnich należy obdarzyć miłosierdziem. Uwaga do 1706 i innych "płasko myślących" "prawdziwych patriotów" - " opasły nierób w sutannie " nie jest całym klerem,tylko jego częścią ,wielokrotnie chronioną przez zwierzchników.
                • polak1706 Re: Rasista, ksenofob, islamofob 17.09.16, 13:41
                  Ale hamerykę odkrywasz!
                  POlitycy prowadzą Eurokołchoz do dna i to ty miernoto oberwiesz PO łbie a nie ONI. Nie zrozumiesz tego bo trzeba skończyć z naiwnością której ci nie brakuje. OBCY w kraju to OBCY i naleje ci PO łbie wcześniej czy później. Najlepiej zwyzywać innego od rasistów, ksenofobów i POdobnych by się przyPOdobać POje//bom z KE.
                  Miłosierdzie ma swoje granice jak tolerancja. Ty im POdajesz rękę a ONI w drugiej trzymają nóż. Nie możesz tego pojąć że najazd dzikich jest zaplanowany?
                  Tobie też główkę obetną... niewielka strata.
                  www.google.pl/search?q=beheading&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwja9o2wutnLAhUIc3IKHcfaC80Q_AUIBygB&biw=1280&bih=873
                  Lewaków trzeba nienawidzić! Za co? za POprawność POlityczną która prowadzi do zagłady Eurokołchoz!
                  • e-zybi Re: Rasista, ksenofob, islamofob 17.09.16, 15:45
                    Przestań się strachać i innych również. Sam jeszcze nie doświadczyłeś niczego, znasz wszystko z artykułów prasowych, opowiadań innych, a zachowujesz się jak dziewica, której cnota jest ciężarem. Wie, że będzie musiała stracić tylko!...no właśnie, będzie boleć, czy nie będzie?? Bądź mężczyzną i przestań marudzić..."nabiał" zobowiązuje ;-)
                    • polak1706 Re: Rasista, ksenofob, islamofob 17.09.16, 21:53
                      Uwielbiam was straszyć. To moje hobby.
                      • wislocki12 Strachy na Lachy! 17.09.16, 21:59
                        Myślisz, że po Macierewiczu ktoś jeszcze jest w stanie nas postraszyć? ;-))
                        • polak1706 Re: Strachy na Lachy! 17.09.16, 23:36
                          a kiedy umrę nie zaznasz spokoju.... trzaskanie drzwiami, chłód tuż przy tobie, poruszające się firanki....
                          • wislocki12 Egzorcysta 18.09.16, 00:51
                            Mam znajomego egzorcystę. Diecezjalnego, zresztą. Wyobraź sobie, że 21. w. są jeszcze tacy... :-((
                            • polak1706 Re: Egzorcysta 18.09.16, 23:09
                              no to będę się tłukł puszkami po piwie i flaszkami z mszalnego wina :-E
                              • genia50 Re: Egzorcysta 18.09.16, 23:11
                                ?????????
                                • polak1706 Re: Egzorcysta 18.09.16, 23:20
                                  a ciebie też postraszę! Nie zaznasz spokoju!
                                  • genia50 Re: Egzorcysta 18.09.16, 23:30
                                    Te pytajniki to dlatego,że to raczej biczowanie się a nie egzorcyzmy.
                                  • wislocki12 Straszyć to my... 18.09.16, 23:55
                                    Myślę, ze pani Genia nie jest z tych, co to się boją byle kogo... :-)
                              • wislocki12 Cel uświęca środki 18.09.16, 23:49
                                Mam nadzieję, że ze skutkiem... ;-)
                  • wislocki12 Intelektualne cieniasy 17.09.16, 19:41
                    "Lewaków trzeba nienawidzić! Za co? za POprawność POlityczną która prowadzi do zagłady Eurokołchozu!"
                    Może i masz rację, ale nadal nie rozumiem, kogo nazywasz lewakiem? Tych, co nie podzielają twoich poglądów? No tak, może i Wy jesteście za demokracją, ale my i tak nie będziemy Was słuchać - intelektualnie jesteście, przynajmniej Ty, cieniasami... :-((
                    PS Dlaczego "hameryka"? Może chodzi Ci o Amerykę? ;-))
                • palacz67 Re: Rasista, ksenofob, islamofob 17.09.16, 19:02
                  To nie mój poziom rozmowy, Benku.
                  • wislocki12 Nie ten poziom... 17.09.16, 19:43
                    Też tak myślę, niestety! Brawo benek! :-))
                    PS Myślę, że należy zabierać głosu w swojej sprawie... :-((
                  • wislocki12 Nie należy 18.09.16, 23:51
                    Miało być "nie należy"! ;-))
              • e-zybi Re: Rasista, ksenofob, islamofob 17.09.16, 15:47
                Uważam, że warto pokusić się o dobry komentarz, a nawet wypada ;-)
    • wislocki12 Ze wzajemnością... 19.09.16, 22:23
      Lewactwo, za takimi jak Ty, też nie przepada... ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka