cereusfoto 08.02.05, 08:20 Jaka może być przyczyna porannego podkrążenia ( z lekka opuchnięte powieki ) oczu? Czy powinno zrobić siękaieś badania lekarskie? Jakie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cereusfoto Re: PODKRĄŻONE OCZY - przyczyna? 09.02.05, 14:54 Czy nikt mi nie pomoże??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hibiskus Re: PODKRĄŻONE OCZY - przyczyna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 15:02 przemeczone oczy - za duzo przy komputerze, tv, niewyspanie albo zbyt dlugie spanie....albo cos z nerkami badz tez tak, jak ja mam - czyli taka juz moja niestety uroda ;-) kiedy jestem czesciej na powietrzu, dotleniona i nie przemeczam oczu to widze znaczna poprawe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skiela Re: PODKRĄŻONE OCZY - przyczyna? IP: *.home.cgocable.net 09.02.05, 15:07 Mozesz zbadac nerki,tarczyce ale w wiekszosci przypadkow to nie tu tkwi problem,Jezeli jestes kobieta to moze byc zatrzymywanie wody,zmeczenie,nieodpowiedni krem ktory nakladasz na noc( kremy na noc maja bogatsza konsystencje i nie powinno sie ich stosowac wokol oczu gdyz zamakaja pory delikatnej skory wokol oczu)jest najprawdobodobniej przyczyna Twojego problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
niinon Re: PODKRĄŻONE OCZY - przyczyna? 09.02.05, 17:17 a ja stawiam na nereczki Odpowiedz Link Zgłoś
cereusfoto Re: PODKRĄŻONE OCZY - przyczyna? 10.02.05, 10:04 Co do tarczycy to robiłam ostatnio USG i jest OK. Właściwie problem polega nie na podkrążonych oczach ,a raczej na spuchniętych powiekach. Sorry , że się źle wyraziłam. Czy w związku z powyższym też powinnam zbadać nerki? Odpowiedz Link Zgłoś