Dodaj do ulubionych

Nowa moda?

25.11.16, 00:32
"Wrócili do Polski. Na wojskowym Okęciu odbyła się uroczystość powitania sprowadzonych do Polski szczątków polskich oficerów: płk. Ignacego Matuszewskiego i mjr. Henryka Floyar-Rajchmana."
No, pięknie! Szkoda tylko, że z artykułu nie wynika, czym zasłużyli sobie owi panowie na takie przyjęcie... :-((
PS Też ich ekshumowano... Jakaś nowa moda? :-(

Artykuł opublikowany na stronie: www.naszdziennik.pl/polska-kraj/170943,wrocili-do-polski.html
Obserwuj wątek
    • edekzgredek99 Re: Nowa moda? 25.11.16, 09:00
      Jak pan wiesz sa rozne kolka zainteresowan i ktos najwyrazniej gustuje w wykopkach
    • genia50 Re: Nowa moda? 25.11.16, 09:07
      Teraz same smutne obchody,nic się nie dzieje,a w Tarnobrzegu nawet kina i zwykłej dyskoteki nie ma.Jak jeszcze zamkną w niedzielę duże sklepy,to już tylko można będzie wyjść do kościoła,na co liczą krk.
      • edekzgredek99 Re: Nowa moda? 25.11.16, 09:51
        A lubi pani pani Geniu na potancowki chodzic?
        • genia50 Re: Nowa moda? 25.11.16, 10:03
          Ja to już spokojniejsze rozrywki preferuję,ale teraz jak porównuję czasy kiedy ja byłam młoda a terażniejsze,to dawniej chociaż było biedniej,ale weselej .Dyskoteki były kilka razy w tygodniu,bardzo lubiłam na nie chodzić,problemem było tylko to,że rodzice krzywo na to patrzyli.Teraz młoda dziewczyna lubiąca tańczyć ,może iść co najwyżej do lokalu na drinka.
          • wislocki12 Dance macabre 25.11.16, 21:28
            Ostatnio przebojem sal tanecznych jest dance macabre! :-)
    • wislocki12 Pod Lwowem też... 25.11.16, 23:06
      "Pożegnanie poległych pod Lwowem. Pogrzeb szczątków 27 żołnierzy i oficerów poległych w walkach pod Lwowem we wrześniu 1939 roku odbywa się w w Mościskach w obwodzie lwowskim. Bierze w nim udział m.in. minister obrony narodowej Antoni Macierewicz."
      A jakże! :-(

Artykuł opublikowany na stronie:
      www.naszdziennik.pl/polska-kraj/171081,pozegnanie-poleglych-pod-lwowem.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka