Dodaj do ulubionych

Familia Stuhrów

05.09.17, 06:39
kontrowersje.net/maciej_stuhr_by_by_ulubionym_aktorem_hitlera_a_stalin_obsadzi_by_go_w_serialu
Nie dziwota, że Stuhrowie tak nienawidzą obecnej władzy. Zwłaszcza wnusio czerpie pełnymi garściami jurgielt od kremlowskiej władzy i odpłaca się jak może. Żałosny komediant.
Obserwuj wątek
    • e-zybi Re: Familia Stuhrów 05.09.17, 08:04
      A co powiesz na familię Addamsów? www.youtube.com/watch?v=nKEz_1C9U7Y ;-)
    • palacz67 Re: Familia Stuhrów 05.09.17, 08:46
      Witam, nie przepadam za tym aktorem, drażni mnie jego sposób bycia, pozdrawiam.
      • genia50 Re: Familia Stuhrów 05.09.17, 11:03
        Jerzy oswaja problem raka w społeczeństwie, namawia zwłaszcza kobiety, aby badały się zanim rak da sam znać o sobie i będzie za póżno. Dzieli się swoimi przeżyciami w chorobie nowotworowej i wszystkim chorym każe z nią walczyć. Co do aktorstwa, to nie można powiedzieć, że nie jest wybitnym aktorem. Mimo , że nie ma wyglądu amanta lubię oglądać go na ekranie. Nie wiem czym taka osoba może drażnić. Macieja znam trochę mniej, ale też oglądałam go chętnie w kilku filmach i kabaretonie.
        • palacz67 Re: Familia Stuhrów 05.09.17, 11:11
          Chodziło mi o Macieja i jego wypowiedzi publiczne.
          • wislocki12 Wypowiedzi publiczne 05.09.17, 11:40
            A słuchałaś wypowiedzi publicznych niejakiego Jarosława K.? I co o nich sądzisz? ;-))
        • e-zybi Re: Familia Stuhrów 05.09.17, 11:22
          Myślę, że Jerzy i Maciej mają więcej zasług dla kraju niż politycy partii wiodącej...razem wzięci 😟 Znają swój fach, zaś politycy? tylko pogrywają 😉
          • a.sdf.gh.kl Re: Familia Stuhrów 09.09.17, 00:08
            Ty jak coś pierd--olniesz...!
            • smieszekleszek Re: Familia Stuhrów 09.09.17, 00:53
              Dla prostaków jest to za trudne, hi,hi.
            • wislocki12 Nauki 09.09.17, 20:56
              Ciekawe, gdzie pobierałeś nauki językowe? Chyba w likwidowanym właśnie gimnazjum... :-(
      • palacz67 Re: Familia Stuhrów 05.09.17, 11:20
        www.youtube.com/watch?v=WSr9wemXJUo
        • wislocki12 Zagrać w Smoleńsku 05.09.17, 11:37
          Ciekawe, jak Piotr Wielgucki pisałby o Stuhrach, gdyby wstąpili do PiSu, a przynajmniej zagrali w "Smoleńsku"? ;-))
      • zolza670 Re: Familia Stuhrów 05.09.17, 12:40
        Och, wszyscy wiedzą, że Ty, Moja Droga z automatu nie lubisz nikogo kto nie jest PiSolubny. A obaj Panowie są świetnymi aktorami, to co robią, robią świetnie. A Maciej ma u mnie duży plus za odwagę.
        • wislocki12 Sfeminizowana wersja 05.09.17, 22:56
          Jeżeli myślisz, że Palacz67 ma jakieś własne zdanie, to się zasadniczo mylisz, jest ona bowiem sfeminizowaną wersją niejakiego Lechowskiego51 i tylko jego interesy bezwstydnie reprezentuje na tym forum! :-((
    • wislocki12 Stuhrowie 05.09.17, 11:51
      Faktycznie! Grają wyłącznie w radzieckich filmach! ;-))
      PS Ja bym ich w trybie pilnym zdezubekizował! :-(
      • smieszekleszek Re: Stuhrowie 08.09.17, 09:55
        A może ty nie wiesz ze twój tatuś chodził w czerwonym krawacie a dziś codziennie modli się w świątyni, hi hi.
        • wislocki12 Czerwone krawaty 08.09.17, 14:13
          Jak to nie wiem? Codziennie odprowadzam go do kościoła! ;-)
          PS Ostatnio czerwone krawaty wróciły do mody... :-)
    • wislocki12 Casting 08.09.17, 00:27
      Myślę, że Maciej mógłby z powodzeniem zagrać w "Uchu" Jakiego! W roli prezesa zaś najlepszy byłby Jerzy, niczego nie ujmując Górskiemu! ;-)
    • jk471 Dziadek - stalinowski prokurator 08.09.17, 07:20
      Ojciec Jerzego był stalinowskim prokuratorem więc pewnie przez dom przewijali się też jego kumple i musiał by stać się cud by Jerzy nie nasiąknął nienawiścią do ludzi uważających komunizm i następne systemy aż do III RP za złe dla Polski i Polaków i nie przekazał to Maciejowi. Cud jak widać i słychać się nie stał. Obaj Stuhrowie uważają się za Bóg wie co a są tylko komediantami z przerośniętym ego, Maciej w dodatku słabo wykształcony. Nie brakuje mu za to sprytu do interesu i kosi kasę również od Putina. Nie jest odosobniony wśród aktorów nawet znanych na świecie. Gérard Depardieu i Stevan Seagal też połasili się na pieniądze od Putina zdaje się, że ze względów podatkowych.
      • wislocki12 Putin, Orban dwa bratanki... 08.09.17, 12:29
        Skoro tak nie lubisz Putina, to pewnie i za Orbanem nie przepadasz... ;-)
        PS Widzę, że już włączyłeś się w rządową kampanię informacyjną w sprawie sądów. ;-))
      • wislocki12 Praszczur 08.09.17, 12:36
        Ciekawe, czy wiesz kim był ojciec Targalskiego? :-((
      • e-zybi Re: Dziadek - stalinowski prokurator 08.09.17, 14:46
        "...Maciej w dodatku słabo wykształcony. Nie brakuje mu za to sprytu do interesu i kosi kasę również od Putina. Nie jest odosobniony wśród aktorów nawet znanych na świecie. Gérard Depardieu i Stevan Seagal też połasili się na pieniądze od Putina zdaje się, że ze względów podatkowych."
        Jest takie powiedzenie: >Masz łeb i .... to kombinuj< Coś w tym jest ;-)
        • smieszekleszek Re: Dziadek - stalinowski prokurator 08.09.17, 16:56
          Święta racja...
          • wislocki12 Miny 09.09.17, 01:01
            Ciekawe, jak kombinuje Jarek? Na razie pojechał do Belwederu, choć i tak przyjechał przed Dudą... A potem szybko odjechał, ale lepszą minę miał po tej rozjechanej miesięcznicy! ;-))
      • wislocki12 Po maturze 08.09.17, 22:11
        A marszałek, pożal się Boże, Kuchciński to ma wykształcenie? Ot, zwykły ogrodnik, ale po maturze... ;-))
      • wislocki12 Rodzina, ach, rodzina... 09.09.17, 01:09
        Ciekawe, kto przewija się przez dom sędziów Przybłęckiej i Muszyńskiego, że o ambasadorze i jednocześnie agencie służb Przyłębskim nawet już nie wspomnę! ;-))
      • smieszekleszek Re: Dziadek - stalinowski prokurator 09.09.17, 13:42
        A ja myślałem że jk471 jest mężczyzną:
        jk471 26.08.12, 08:32
        Jestem już dość stara i pewnie dlatego nie rozumiem dlaczego niektórzy ludzie po wypiciu piwa muszą butelkę rozbić najlepiej na chodniku, bo twardy a jeszcze lepiej o kamień w trawie. W tym roku już 3 razy musiałam zapłacić za naprawę koła bo sama nie potrafię. Gość, który mi naprawia twierdzi, że w oponę były wbite drobiny szkła. Inna znajoma powiedziała, że u nich na działkach odbywają się imprezy i młodzież rozbija butelki gdzie popadnie również na alejkach i po sąsiednich działkach. Można sobie wybieranie kawałków szkła z gleby i trawy. Również w "dobrym tonie" jest kopanie po sztachetkach co kończy się ich połamaniem. Dlaczego to robią? Hi.hi.Warto pamiętać co się pisze i o czym się pisze...
        • genia50 Re: Dziadek - stalinowski prokurator 09.09.17, 14:30
          Nic nie poradzisz, skoro nawet Kopernik była kobietą...
          • e-zybi Re: Dziadek - stalinowski prokurator 09.09.17, 20:19
            ...i Krzysztof Bogdan Bęgowski został kobietą ;-)
            • wislocki12 Kula w płot 09.09.17, 20:52
              Nie zamieniłbym się z nią/nim miejscami. Jego/jej sytuacja to dramat, tragedia i komedia w jednym, a miejsca dla żartów jakby tu niewiele... :-(
            • genia50 Re: Dziadek - stalinowski prokurator 09.09.17, 21:52
              A co zrobiłby pan gdyby mając obecną( jak mniemam męską) identyfikację płciową otrzymał od Natury biust, pochwę i wygląd kobiecy? Niech pan zamknie oczy i spróbuje się wczuć w sytuację, z której są trzy wyjścia :samobójstwo, męczarnia w obcym ciele czy okaleczająca korekta pozwalająca na harmonię ciała i duszy, choć jest to bardzo trudne. i nie zawsze daje pożądany efekt.
        • smieszekleszek Re: Dziadek - stalinowski prokurator 11.09.17, 20:33
          Hi,hi nie wolno mi przeszukiwać tego forum- To chyba kobieta:
          jk471 07.08.17, 09:05
          Potwierdzam. Często korzystam z linków podawanych przez w/w a i nie tylko a jak się nie otwierają szukam u źródeł. Owe źródła są moimi ulubionym portalami i korzystałem z nich o wiele wcześniej niż pojawił się pomysł z.stm.pw.pn. Czasem też czytam teksty z Twoich linków bo wiem, że jak Ty je zamieszczasz to mnie zainteresują. Oczywiście odbieram je tak jak napisano a Twoje zjadliwe komentarze traktuję pobłażliwie. Widać, że Twoje złe intencje mogą obracać dobro. Pzdr.
          Odpowiedz Cytuj Link Zgłoś

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka