don-juan 17.12.04, 05:58 Torun jest wspanialym miastem Bydgoszcz jest bez - nadziejna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: feluś Re: Torun uber Bydgoszcz IP: 193.26.211.* 17.12.04, 08:11 A ja jestem palestyńczykiem tak jak ty nie jesteś toruńczykiem czasowo przebywającym poza swoja wioską. ps. doj juan czy laski już nie lgna do ciebie i twoja meskosc burzy dzialanie rozumku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: torunczyk THORN IST SUPER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.mcbone.net / *.mcbone.net 17.12.04, 10:08 EKSPANSJA TORUNIA JEST SUPER !!! CUD GOSPODARCZY W TORUNIU !!! KIEDY BEDZIE OTWARTE LOTNISKO TURYSTYCZNE W TORUNIU ??????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: feluś Re: THORN IST SUPER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 62.244.137.* 17.12.04, 10:55 Ja, ja naturlich!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jakub_lauder Re: THORN IST SUPER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.12.04, 13:33 torunczyk: > EKSPANSJA TORUNIA JEST SUPER !!! > CUD GOSPODARCZY W TORUNIU !!! KIEDY BEDZIE > OTWARTE LOTNISKO TURYSTYCZNE W TORUNIU ??????????????? w domu tez tak krzyczysz i sie powtarzasz? Mamo obiad!!!! Mamo obiad!!! Mamo obiad!!!! Wspolczuje Twojej zonie lub matce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czesiek Główkę do lodu i jak ochłoniesz to napisz IP: *.tvgawex.pl 17.12.04, 23:11 coś z sensem a nie bez przerwy te bzdety pseudo propagandowe. Odpowiedz Link Zgłoś