palacz67 15.01.18, 13:09 Witam, oddam za darmo kalendarze ścienne, 3 rodzaje, na 2018 rok, pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e-zyleta Re: Oddam za darmo 15.01.18, 13:23 Na tym forum uczestniczy zaledwie kilka osób, lepiej jak napiszesz na info Tbg lub na fasebooku:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
zolza670 Re: Oddam za darmo 15.01.18, 14:48 Takie rzeczy to się daje znajomym bez ogłaszania całemu światu że się komuś "cuś" dało. Odpowiedz Link Zgłoś
palacz67 Re: Oddam za darmo 16.01.18, 14:43 Pomogę rodzinie wielodzietnej, w której są szczupłe nastolatki. Oddam za darmo ubrania xs, s, nowe i używane oraz nową biżuterię, paski, torebki, plecaki, obuwie 37- 38 na szczuplutką stopę, przybory szkolne. Zostały mi jeszcze dwa ładne kalendarze, 4 już wydałam, pozdrawiam. PS Nie zamieszczam ogłoszeń na Tbg- inf, bo ostatnio po takim ogłoszeniu napisały do mnie osoby, które chciały zabrać wszystko to, co mam do oddania za darmo. Gdy zapytałam, co z nimi zrobią, to odpowiedziały, że handlują. Mam nowe rzeczy po likwidacji sklepu. Osoba, która zlikwidowała sklep prosiła mnie o oddanie tych rzeczy rodzinie wielodzietnej, bo z takiej też pochodzi, pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
e-zyleta Re: Oddam za darmo 16.01.18, 15:49 forum.gazeta.pl/forum/f,251109,TARNOBRZEG.html Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Nie wchodzę 16.01.18, 21:43 Bez Xulu, Klawiatury i Palacz? Nie wchodzę! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś