Dodaj do ulubionych

Post to jest to!

28.02.18, 22:17
"Dla naszego zdrowia takie ograniczenia kaloryczne, czyli popularnie zwany post warzywno-owocowy, mają fenomenalne znaczenie. Patrząc holistycznie na człowieka, post przywraca harmonię na wszystkich możliwych poziomach – począwszy od ducha, poprzez molekuły, geny, komórki – i w ten sposób daje nam zupełne uzdrowienie ciała i ducha."

www.naszdziennik.pl/artykul/194929
Obserwuj wątek
    • a.sdf.gh.kl Re: Post to jest to! 28.02.18, 23:12
      Przeciętny Polak przy przeciętnej płacy 1530zł netto pości cały rok :-(
      Nietuzinkowy Polak o ponadprzeciętnych zarobkach musi się martwić brakiem fenomenalnego znaczenia przy spożywaniu postu warzywno-owocowego :-(
      • wislocki12 Post trwa 28.02.18, 23:30
        I to wszystko po dwóch i pól roku sprawowania władzy przez PiS... :-((
        • a.sdf.gh.kl Re: Post trwa 28.02.18, 23:34
          Wiesz o tym wisłocki, że z biedy wychodzi się latami?
          • wislocki12 Zawodowiec 28.02.18, 23:57
            A ja tak liczyłem na PiS! Znowu zawód... :-((
          • wislocki12 "Za trzydzieści parę lat..." 01.03.18, 00:03
            Jan Pietrzak
            "Za trzydzieści parę lat,
            jak dobrze pójdzie,
            pozostanie żółty ślad
            na białym murze,
            cisza nieznana, spokój odwieczny,
            kilka bakterii w głębi mórz,
            nie obliczy nikt, że już
            rok dwutysięczny!
            Skąd ten nastrój ponury
            przyszedł do mnie, wesołka,
            bardziej z literatury
            niż z piosenki skowronka?
            Za trzydzieści parę lat,
            jak dobrze pójdzie,
            w kiosku „Ruchu” kupię „Świat”,
            „Życia” nie będzie.

Siądę przy piecu, zapalę sporta
            i do snu wnukom powiem baśń
            o cudownych pięknych dniach
            z lat sześćdziesiątych
            !"
            • a.sdf.gh.kl Re: "Za trzydzieści parę lat..." 01.03.18, 00:34
              ""Za trzydzieści parę lat,
              jak źle pójdzie,
              pozostanie biały ślad".... bo Eurokołchoz będzie islamski, a po białych pozostaną tylko wspomnienia :-(
              • wislocki12 A miało być tak pięknie... 01.03.18, 01:01
                Już poszło źle! Popatrz na Pietrzaka! :-((
                "Gdy Solidarność zarejestrujecie bułki z szynką jeść będziecie". To hasło rolniczej "Solidarności" - 1981. Ale są i inne. 100 mln zł. dla każdego - Wałęsa 1991; 300 mld.zł dla Polski - PO 2011."
                O trzech milionach mieszkań Kaczyńskiego nawet już nie wspomnę... :-((

www.dziennikwschodni.pl/forum/nowy-temat/lublin/stan-wojenny-30-lat-pozniej-relacja-z-obchodow-w-lublinie-wideo,t,55496.html
    • kaza57 Re: Post to jest to! 01.03.18, 08:47
      Nie bylam juz dawno na forum , dawniej lubilam tu wchodzic , mozna sie bylo duzo dowiedziec o moim miescie , zapytac i.t.p. Teraz widze tu tylko 2 , no 3 osoby dominujace i zupelne dno , polityka i nieciekawe komentarze , tesknie za forum sprzed 5 lat , moze sie zmieni.....
      • e-zybi Re: Post to jest to! 01.03.18, 11:39
        Mogę zapytać pod jakim nickiem pisałaś 5 lat temu, jeżeli to nie jest tajemnica i nie sprawię Ci tym kłopotu? Każdy za czymś tęskni...niektórzy za kimś...pozdr :) www.youtube.com/watch?v=uJ0VPH2twms
        • smieszekleszek Re: Post to jest to! 01.03.18, 12:57
          On napewno Ci nie odpowie, ale jego pierwszy wpis jest taki:
          "Re: Allah akbar 2 :-(
          Wasze dzieci będą mordowane www.youtube.com/watch?v=Kfeve8RfbqI

Pn, 12-09-2016 FORUM: Tarnobrzeg WĄTEK: Allah akbar 2 :-( AUTOR: polak1706"

Poza tym w jednym z wpisów podaje swój wiek (20 lat), czyli najprawdopodobniej, wcześniej nie brał udziału w polemice forumowej. Natomiast ten facet pisał i pisze, pod wieloma nick i mogę zapewnić iż, to nie jest nasz słynny Lechowski 51, gdyż to nie ten styl...
          • smieszekleszek Re: Post to jest to! 01.03.18, 13:04
            A to jest apel Pani Profesor:
            Piszcie pod jednym nickiem!
            palacz67 05.06.17, 08:16
            "Witam, niektórzy z was bardzo brzydko się bawią pisząc pod kilkoma nickami a nawet zmieniając płeć. Upominam was po raz kolejny, wstyd, by dorośli ludzie tak się zachowywali. Nie po drodze mi z wami. Bawicie się przy okazji czyimiś uczuciami. Upominam was, nie mam dla takich ludzi czasu!!! Jak można tak perfidnie oszukiwać?"

Pomimo tego potępienia ta Pani jest zagorzałym orędownikiem tzw. Polaka- wielonikowca,hi,hi...
            • smieszekleszek Re: Post to jest to! 01.03.18, 13:13
              Re: "Wywód"
              P p. Ale niech tylko się ta unia rozsypie. Bo teraz nie dadzą wprowadzić odpowiednich praw. A się rozsypie niedługo. I wszyscy źli ludzie poniosą karę i wszyscy wynaturzeńcy i Ci blisko i Ci daleko. I to nie będzie czas na błaganie tylko czas na modlitwę.:)

So, 05-11-2016 FORUM: Tarnobrzeg WĄTEK: "Wywód" AUTOR: pamietamy33222
              • smieszekleszek Re: Post to jest to! 01.03.18, 13:17
                Re: Ludzki marszałek?
                7sprawiedliwosc7 25.02.17, 21:41
                Bo jak ten poseł nie chciał zejść z mównicy to Straż Sejmowa powinna go usunąć za łamanie regulaminu. Tylko wtedy by się podniósł lament lewactwa. Mimo, że to byłoby zgodne z prawem.
                • smieszekleszek Re: "Jełopie-troglodyto" 01.03.18, 13:30
                  polak1706 31.12.16, 16:38
                  Jełopie ekonomiczny ,finansów troglodyto. Statystyki kłamały, kłamią i będą kłamały w dzisiejszych czasach manipulacji. Statystyki to zwykle: Pi razy drzwi. I nie mów mi, że tam pracują experci. Tak cię omamiają w GW, ONET, WP? Wszędzie gdzie jest krytyka obecnego rządu to wypowiadają się "experci".

Co do długu to POdziękuj PO. Nie widzę burdelu za który odpowiedzialny jest PiS, brocha i wizjoner Morawiecki. Przeciwnie. Zaczynają porządkować państwo, nie tylko po 8 latach BEZPRAWIA, ale po wcześniejszych od 1989roku rządach polskojęzycznych (wyłączając rząd śp.L. Kaczyńskiego)

>i to co mówią przedsiębiorcy w Polsce <
                  A nie mówią, że nie chcą płacić żadnych podatków? A nie mówią, że najchętniej zatrudniliby wolontariuszy na 25 godzin na dobę? Nie słyszałeś?

> mam swój rozum< Nie rozśmieszaj mnie! Łzy ciekną mi po policzkach ze śmiechu!

Patriotyczne media są dla mnie bardziej wiarygodne niż te Niemiecko-żydowskie (TVN, ONET, WP, GW, Super Stacja itd). Przez 8 lat nic innego nie słyszałem tylko jaki to ten PiS, który nie był przy władzy jest niedobry. Wszystkie szczekarnie oczerniające Polaków i rząd POLSKI powinny być pozbawione koncesji.
                  • smieszekleszek Re: "Baranie łby" 01.03.18, 13:44
                    polak1706 17.02.16, 13:48
                    każdy kto ma inne zdanie, to normalne jest dla was niedouczony i gim... coś tam. Macie baranie łby dlatego Polska przepadnie! Smutne ale prawdziwe
                    • smieszekleszek Re: "tego glupa" 01.03.18, 13:48
                      pamietamy3322 21.02.16, 13:00
                      Nie no nie moge tego glupa ktory lyka kazda lewacka propagande jak pelikan.
                      Nie widzisz ze ten artykul i jemu podobne maja na celu usprawiedliwienie przestepstw popelnianych przez islamistow i czarnych?
                      A to jest staystyka pelikanie ilu polskich imigrantow jest w uk a ilu z lotwy czy litwy jak te kraje maja nie wiem czy chociaz po 5 milionow mieszkancow. Jal nastepnym razem cos ,,odkryjesz" to uzyj mozgu. Takich jak ty rzeczywiscie powinni zaczipowac bo nie myslisz.
          • 7sprawiedliwosc7 Re: Post to jest to! 01.03.18, 15:14
            Jeszcze raz powtórzę, bo widzę, że jeszcze nie zakodowałeś.

,,Jestem za nie przyjmowaniem masowym imigrantów muzułmańskich, ale jestem przeciw biciu czy znieważaniu ludzi o innym kolorze skóry czy rysach twarzy w Polsce. Osoby, które dopuszczają się takich czynów powinny być bezwzględnie tępione".
            • smieszekleszek Re: Post to jest to! 01.03.18, 15:27
              Myślę że walisz głupa,hi,hi...
          • a.sdf.gh.kl Re: Post to jest to! 01.03.18, 23:18
            Ciebie to już PO JE BA ŁO!
            • smieszekleszek Re: Post to jest to! 02.03.18, 13:54
              Nawet słomę z butów widać,hi,hi...
            • wislocki12 PO JE BA ŁO 02.03.18, 22:01
              PO JE BA ŁO? O co Ci właściwie chodzi? ;-)
      • genia50 Re: Post to jest to! 01.03.18, 12:05
        Wydaje mi się, że nasze forum jest wiele ciekawsze od innych, bo jest jakieś "żywe" słowo komentarza i codziennie ktoś coś napisze. Przynajmniej nie wygląda jak tablica ogłoszeń na jakimś słupie.Może kiedyś było ciekawsze dla grupki , bo przypominało kółko różańcowe , albo towarzystwo wzajemnej adoracji.
      • wislocki12 Forum Tarnobrzeg 02.03.18, 22:05
        Przecież to nie jest forum Mielec... ;-)
    • 7sprawiedliwosc7 Re: Post to jest to! 01.03.18, 15:47
      Odnośnie postu. Czasem kilogram ryby jest 5 razy droższy niż kilogram schabu.
      • wislocki12 Wszystko jest względne... 01.03.18, 21:41
        To dobrze czy źle? ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka