Dodaj do ulubionych

Rekomendacje filmowe- cd

26.05.18, 19:57
www.cda.pl/video/5418050b
Pozdrawiam:-)
Obserwuj wątek
    • wislocki12 "Wszystkim MAMOM najlepsze życzenia" 26.05.18, 22:03
      Krystyna Janda:
      "Wszystkim MAMOM najlepsze życzenia. MATKOM z sejmu słowa wszelkiego wsparcia, podziwu i współczucia. Patrzymy na Was cały czas. Wasza heroiczna walka urasta do rozmiarów symbolicznych. Teraz to Wy walczycie i protestujecie za nas wszystkich i DLA NAS WSZYSTKICH. To nie walka o 500 zł. a o człowieczeństwo. A my ubezwłasnowolnieni patrzymy bezradni i zawstydzeni. Cena człowieczeństwa dziś? 500 zł. miesięcznie dla niepełnosprawnych. To także dziś cena hańby i wstydu. Tanio."

wpolityce.pl/polityka/396012-maska-opadla-janda-do-protestujacych-w-sejmie-walczycie-i-protestujecie-za-nas-wszystkich-i-dla-nas-wszystkich-to-nie-walka-o-500-zl
      • znajoma67 Re: "Wszystkim MAMOM najlepsze życzenia" 26.05.18, 22:15
        Ja polecam opis w " Chrześcijańskiej mamie" przy czarno-białym zdjęciu:-)
        • wislocki12 Dlaczego chrześcijańska? 26.05.18, 22:24
          Wszystkie mamy są nasze! :-))
          • znajoma67 Re: Dlaczego chrześcijańska? 26.05.18, 22:25
            Ty praw!
        • genia50 Re: "Wszystkim MAMOM najlepsze życzenia" 26.05.18, 22:56
          Często mówisz jak ksiądz, ale czy musisz na forum?
          • znajoma67 Re: "Wszystkim MAMOM najlepsze życzenia" 27.05.18, 00:29
            W podanym opisie każda matka odnajdzie cząstkę siebie.
    • genia50 Re: Rekomendacje filmowe- cd 26.05.18, 22:43
      Matka jest to pojęcie uniwersalne dla wszystkich na świecie , bez względu na poglądy, wyznanie , status materialny, wykształcenie.
    • e-zybi Re: Rekomendacje filmowe- cd 27.05.18, 04:37
      Takiej matki to tylko pozazdrościć... tpc.googlesyndication.com/simgad/12436414288387063607
    • znajoma67 Re: Rekomendacje filmowe- cd 14.06.18, 16:40
      Witam, obejrzałam wczoraj w telewizji ten film. Jest brutalny, ale kilka scen wzruszyło mnie do łez. Pozdrawiam życząc udanego popołudnia i wieczoru:-)
      www.cda.pl/video/1347257b6
    • a.sdf.gh.kl Re: Rekomendacje filmowe- cd 14.06.18, 22:13
      www.youtube.com/watch?v=MQSnFrBFXBs
      • znajoma67 Re: Rekomendacje filmowe- cd 14.06.18, 22:28
        Też lubiłam tę bajkę.

Córy z zapartym tchem to oglądały:
        www.youtube.com/watch?v=9CgDMeubF80
        Ja z nimi pośrodku na łóżku, jak to życie szybko płynie, dobranoc.
        • genia50 Re: Rekomendacje filmowe- cd 14.06.18, 22:43
          Bajka bardzo smutna, przygnębiająca, o niewyobrażalnej biedzie, która to bieda zmusiła matkę to porzucenia dziecka.
          • a.sdf.gh.kl Re: Rekomendacje filmowe- cd 14.06.18, 22:49
            No to masz weselszą
            www.youtube.com/watch?v=PsxlOpPQQy0
            • genia50 Re: Rekomendacje filmowe- cd 14.06.18, 22:56
              Czy to takie wesołe?
              • a.sdf.gh.kl Re: Rekomendacje filmowe- cd 15.06.18, 00:32
                Faktycznie, nie do końca :-( Znajdę inną bajkę.
                • e-zybi Re: Rekomendacje filmowe- cd 15.06.18, 05:45
                  Ty dokładnie masz zryte pod berecikiem, naciągnij na uszy by Ci to co pod nim masz do reszty nie wyparowało :-(
                  • a.sdf.gh.kl Re: Rekomendacje filmowe- cd 15.06.18, 17:41
                    www.youtube.com/watch?v=U5ctsUew6lg
                    • znajoma67 Re: Rekomendacje filmowe- cd 15.06.18, 20:01
                      Mam czasami podobne przygody z rowerem na drodze, pozdrawiam:-)
                      • e-zybi Re: Rekomendacje filmowe- cd 15.06.18, 20:31
                        Myśli Pani, że takie lizusostwo jest w modzie? Wątpię! 😉
                        • zolza670 Re: Rekomendacje filmowe- cd 15.06.18, 21:37
                          W klasach I - III tak ;-)
                          • a.sdf.gh.kl Re: Rekomendacje filmowe- cd 16.06.18, 18:32
                            Myślisz, że takie lizusostwo i przytakiwanie jest w modzie? Wątpię! :-(
                            • e-zybi Re: Rekomendacje filmowe- cd 16.06.18, 18:49
                              Gdy człowiek na początku jest pewny, kończy na wątpliwości ;-)
                              • a.sdf.gh.kl Re: Rekomendacje filmowe- cd 16.06.18, 20:35
                                Słusznie! Mężczyznę poznaje się po tym jak kończy, a nie jak zaczyna. Popracuj nad sobą.
                                • e-zybi Re: Rekomendacje filmowe- cd 16.06.18, 21:05
                                  Popracuj Ty, bo Tobie koniec zawsze początkiem się śni 😉
                            • zolza670 Re: Rekomendacje filmowe- cd 16.06.18, 21:44
                              Uuuuu...widzę, że para już z ciebie uszła z głośnym sykiem
                              • a.sdf.gh.kl Re: Rekomendacje filmowe- cd 17.06.18, 13:59
                                Też popracuj nad sobą, a zwłaszcza nad swoim charakterkiem
                                • zolza670 Re: Rekomendacje filmowe- cd 17.06.18, 19:55
                                  To rada raczej dla ciebie....zastanów się nad swoim zachowaniem i nad tym co piszesz...obrażasz wszystkich....życzysz wszystkim raka lub śmierci....jesteś bezjajeczny...i nie chodzi mi o te dwie kulki które masz w gatkach...masz albo nie masz...ale ty tego nie zrozumiesz bo ty jesteś CKM
                                  • a.sdf.gh.kl Re: Rekomendacje filmowe- cd 17.06.18, 20:16
                                    A ty CKMica! Czemu mam się zastanawiać? Mnie ktoś ubliża to odpowiadam tym samym. To proste. Poznałem się na was. Cwani, wyrachowani, chamy, cicho bezczelni, uszczypliwi. Czegoś zatem lepszego oczekujesz? :-(
                                    • wislocki12 Jak komplement... 17.06.18, 21:37
                                      "Cwani, wyrachowani, chamy, cicho bezczelni, uszczypliwi." To komplement czy wprost przeciwnie? ,-)
                                    • genia50 Re: Rekomendacje filmowe- cd 17.06.18, 21:44
                                      Mnie wyzywałeś" na zaś", chociaż nawet nie zaczęłam, bo nienawidzę kogoś wyzywać, mój organizm tego nie trawi, sama też nie lubię być wyzywana, chociaż wyzywanie żle świadczy o wyzywającym.
                                      P.S. Lechowski mnie agresywnie atakował, przyszło mi nawet do głowy, że może jesteś jego krewnym a może nawet synem?
                                      • znajoma67 Re: Rekomendacje filmowe- cd 17.06.18, 22:48
                                        Geniu, nie rób bajek w moim wątku, dobranoc.
                                        • wislocki12 Święte prawo własności 17.06.18, 22:57
                                          A jak można zdobyć prawo własności wątku? Przez zasiedzenie? ;-)
                                        • zolza670 Re: Rekomendacje filmowe- cd 18.06.18, 06:33
                                          Moja droga nie ośmieszaj się już do reszty...Twój ukochany do cham i prostak...nie widzisz tego? ...no, chyba, że takich facetów lubisz...moje gratulacje
                                          • znajoma67 Re: Rekomendacje filmowe- cd 18.06.18, 06:45
                                            Witam, pozdrawiam i zostawiam muzyczny upominek:-)
                                            www.youtube.com/watch?v=9mAviD-KRiY
                                          • a.sdf.gh.kl Re: Rekomendacje filmowe- cd 18.06.18, 20:30
                                            Fałszywcu! zamilcz wreszcie "pod moim adresem"!
                                      • a.sdf.gh.kl Re: Rekomendacje filmowe- cd 18.06.18, 20:29
                                        stryjem
                                        • znajoma67 Re: Rekomendacje filmowe- cd 18.06.18, 20:32
                                          Rozśmieszyłeś mnie:-)
                                          • zolza670 Re: Rekomendacje filmowe- cd 18.06.18, 21:13
                                            Chamstwo i prostactwo Cię śmieszy? Widocznie jesteś taka sama...ciągnie swój do swego. Nawet się nie chwal, że jesteś nauczycielką bo Twoje zachowanie jest żenujące.
                                            • a.sdf.gh.kl Re: Rekomendacje filmowe- cd 19.06.18, 16:20
                                              Twoje zachowanie nie jest lepsze :-(
                                          • zolza670 Re: Rekomendacje filmowe- cd 19.06.18, 17:15
                                            Ciekawa jestem jakby ten osobnik takie teksty pisał do Twoich córek to też by Cię tak rozweselał?
                                            • a.sdf.gh.kl Re: Rekomendacje filmowe- cd 19.06.18, 17:40
                                              Nie mam dzieci. Nie wysilaj się.
                                              • e-zybi Re: Rekomendacje filmowe- cd 19.06.18, 18:13
                                                Żony nie masz, dzieci nie masz, ale masz psa (sorki! suczkę) bądź opiekuńczy dla niej...😉
                                                • a.sdf.gh.kl Re: Rekomendacje filmowe- cd 19.06.18, 21:53
                                                  Nie mam psa ani suczki. Znów jesteś w błędzie, a może w obłędzie :-( Po suficie śmiga mucha, a na ścianie tupta pająk :-(
                                                  • znajoma67 Re: Rekomendacje filmowe- cd 19.06.18, 21:59
                                                    Muuuszki latają, pająk! ( znasz tę zabawę?) Dobranoc:-)
                                                  • a.sdf.gh.kl Re: Rekomendacje filmowe- cd 19.06.18, 22:31
                                                    Znam tylko w doktora... :-(
                                                  • znajoma67 Re: Rekomendacje filmowe- cd 19.06.18, 22:34
                                                    zmykam:-)
                                                  • e-zybi Re: Rekomendacje filmowe- cd 20.06.18, 04:15
                                                    Profilaktyka to podstawa, lepiej było zabawić się...ciemna noc, księżyc😉
                                                  • zolza670 Re: Rekomendacje filmowe- cd 20.06.18, 14:49
                                                    Hej moja droga, czemu zmykasz? ...pobaw się z klawiaturą w doktora...to fajna zabawa jest ;-)
                                                  • e-zybi Re: Rekomendacje filmowe- cd 20.06.18, 04:21
                                                    To coś z Tobą nie teges...😟
                                              • zolza670 Re: Rekomendacje filmowe- cd 19.06.18, 19:31
                                                Jaj też nie. A pytanie było do twojej przyjaciółki.
                                                • a.sdf.gh.kl Re: Rekomendacje filmowe- cd 19.06.18, 21:54
                                                  Nie mam żadnej przyjaciółki. Nie wmawiaj dziecka w brzuch :-(
                                                  • e-zybi Re: Rekomendacje filmowe- cd 20.06.18, 04:17
                                                    Samotność potrafi dokuczać, poszukaj sobie koniecznie...😉
                                                  • a.sdf.gh.kl Re: Rekomendacje filmowe- cd 20.06.18, 23:06
                                                    Na cholerę!
                                                  • zolza670 Re: Rekomendacje filmowe- cd 21.06.18, 13:34
                                                    Bo fajnie jest mieć jakąś "cholerę"...nie jest nudno ;-)
                                                  • e-zybi Re: Rekomendacje filmowe- cd 21.06.18, 13:40
                                                    Racja! Potwierdzam...😉
                                        • genia50 Re: Rekomendacje filmowe- cd 19.06.18, 09:03
                                          Stryj to ważna osoba, teraz to już tak nie działa, ale kiedyś stryj to był taki autorytet w rodzinie.
                                          P.S. Jesteś tradycjonalistą, więc pewno dla ciebie nadal jest.
                                    • igruba Re: Rekomendacje filmowe- cd 17.06.18, 23:32
                                      Coś kiedyś było o nadstawianiu drugiego policzka...
                                      • a.sdf.gh.kl Re: Rekomendacje filmowe- cd 18.06.18, 20:31
                                        Słusznie! Zołza niech wystawi pośladek, zobaczę czy warto...
                                        • e-zybi Re: Rekomendacje filmowe- cd 19.06.18, 10:12
                                          Miałeś okazję? Ale nie było czym, co? A teraz byś chociaż popatrzył, żałosne...;-) Eurotuman...:-(
                                          • a.sdf.gh.kl Re: Rekomendacje filmowe- cd 19.06.18, 16:22
                                            Nie było okazji, chociaż było i jest czym. Teraz kiedy poznałem jej fałsz nie chcę nawet popatrzeć erotomanie :-( Fałszywych, cwaniaków i podobnych unikam jak ognia :-(
                                            • e-zybi Re: Rekomendacje filmowe- cd 19.06.18, 16:43
                                              Ty wszystkiego unikasz, więc możesz tylko gaworzyć...😉
                                              • a.sdf.gh.kl Re: Rekomendacje filmowe- cd 19.06.18, 16:52
                                                "możesz tylko gaworzyć..." przy ognisku.
                                                • e-zybi Re: Rekomendacje filmowe- cd 19.06.18, 18:07
                                                  Oby Ci tylko "konar" zapłonoł..😉
                                                  • a.sdf.gh.kl Re: Rekomendacje filmowe- cd 19.06.18, 21:54
                                                    Niestety, tylko małe patyczki, chrust będą gotowe. To za mało by zaimponować :-(
                                            • zolza670 Re: Rekomendacje filmowe- cd 19.06.18, 17:13
                                              Fałszywa powiadasz? A to tylko twoje zdanie, które mam głęboko gdzieś. Ja przynajmniej nie udaję cnotki dewotki co to tylko Bóg, wiara, rodzina...a resztę przemilczę. A cwaniakiem to jesteś ty...gburem i prostakiem ...nawet kijem bym cię nie trąciła
                                              • a.sdf.gh.kl Re: Rekomendacje filmowe- cd 19.06.18, 17:39
                                                I vice versa fałszywcu :-(
                                                • znajoma67 Re: Rekomendacje filmowe- cd 19.06.18, 17:57
                                                  Pozdrawiam
                                                  www.youtube.com/watch?v=HVNbPz4YLp8
                                                  • e-zybi Re: Rekomendacje filmowe- cd 19.06.18, 18:09
                                                    I dostają w dooopę 😟
                                                  • e-zybi Re: Rekomendacje filmowe- cd 19.06.18, 18:58
                                                    Polacy! Nic się nie stało😉
              • a.sdf.gh.kl Re: Rekomendacje filmowe- cd 15.06.18, 00:36
                Obejrzyj całość
                www.youtube.com/watch?v=icBXQ4DLfDs
                • znajoma67 Re: Rekomendacje filmowe- cd 15.06.18, 07:41
                  Nie znałam tej bajki, muzyka też fajna, chętnie obejrzałam do porannej kawy, która bez cukru mi nie smakuje, chyba całkiem z niej zrezygnuję. Pozdrówka:-)
                  • e-zybi Re: Rekomendacje filmowe- cd 15.06.18, 08:31
                    Proszę przyrzucić się na "świtańca", to i niecukrowana kawa ma lepszy smak ;-)
                • wislocki12 Kinematografia radziecka 17.06.18, 21:34
                  To chyba jeszcze radziecki film... :-)
            • znajoma67 Re: Rekomendacje filmowe- cd 15.06.18, 07:05
              Mnie to śmieszyło:-) Pozdrawiam
              • e-zybi Re: Rekomendacje filmowe- cd 15.06.18, 08:29
                Śmieszyło? Cóż! O gustach się nie dyskutuje...;-)
              • znajoma67 Re: Rekomendacje filmowe- cd 17.06.18, 13:57
                www.filmweb.pl/film/Kwiat+pustyni-2009-495616
                Polecam też książkę pod tym samym tytułem, pozdrawiam.
                • wislocki12 Masochizm 20.06.18, 23:59
                  Dobre! Dla masochistek... ;-)
    • znajoma67 Re: Rekomendacje filmowe- cd 18.06.18, 21:38
      vimeo.com/80165100
      • wislocki12 Objawienia 20.06.18, 23:56
        Właśnie o czymś takim marzyłem... Zastanawiam się tylko, dlaczego Matka Boska nie objawiła się Leninowi, że o Piłsudskim nawet już nie wspomnę... :-((
    • niieznajoma Re: Rekomendacje filmowe- cd 23.06.18, 10:24
      Absolwent

www.cda.pl/video/7207364b

świetny film,
      pozdrawiam serdecznie:)
      • znajoma67 Re: Rekomendacje filmowe- cd 23.06.18, 11:43
        Witam, dzięki, obejrzę w najbliższym czasie.
        Córa była w tym tygodniu na tym filmie, też poleca:-)
        www.youtube.com/watch?v=UJzdbU_pT58

PS Polecam cukinię zapiekaną z mięskiem mielonym, przed chwilą się nią delektowałam:-) Pozdrawiam ciepło:-)
        • znajoma67 Re: Rekomendacje filmowe- cd 15.07.18, 23:57
          Dwukrotnie się wzruszyłam do łez, szczerze polecam, dobranoc:-)
          www.youtube.com/watch?v=e0EHqP84pi4
          • e-zybi Re: Rekomendacje filmowe- cd 16.07.18, 01:25
            Zapewne dwa razy po razie...😉 A gdy starość zaskoczy i nikt nie zauroczy?😟
          • znajoma67 Re: Rekomendacje filmowe- cd 16.07.18, 23:12
            www.youtube.com/watch?v=5XphoPyXH6Adobranoc
            • znajoma67 Re: Rekomendacje filmowe- cd 17.07.18, 22:00
              www.youtube.com/watch?v=Dhg0Yd_76HU
              • znajoma67 Re: Rekomendacje filmowe- cd 18.07.18, 19:33
                www.youtube.com/watch?v=iz3oPMR6RP8
                Znowu się wzruszyłam
                • genia50 Re: Rekomendacje filmowe- cd 18.07.18, 19:48
                  To masz przechli(a)pane, wspólczuję , tak bez przerwy to okropne.
                  • znajoma67 Re: Rekomendacje filmowe- cd 18.07.18, 20:29
                    "Romansidła dla bab" - mąż mi je polecił, zna mój gust:-)
                    • znajoma67 Re: Rekomendacje filmowe- cd 19.07.18, 08:47
                      www.youtube.com/watch?v=oJ96J3dL0R8
                      Bardzo wzruszająca jest ta część filmu.
                      Ciekawy cytat:
                      "...Bóg nie po to nas stworzył, żeby nam było łatwo, tylko, żebyśmy się kochali..."- Marty Claridge
                      56- 56.06
                      • e-zybi Re: Rekomendacje filmowe- cd 19.07.18, 09:36
                        I jaka mądrość z tego wypływa? Z wiekiem rozumu winno przybywać. Co do miłości i do kochania? Lepiej w realu "wdzięki" odsłaniać, niźli pierdoły pisać po wątkach, internet wszystko chłonie jak gąbka, ślad pozostaje...trudno wymazać, na wizerunku zostaje skaza. Świat wirtualny ma swoje prawa...mniej na poważnie, bardziej zabawa ;-)
                        • a.sdf.gh.kl Re: Rekomendacje filmowe- cd 19.07.18, 16:58
                          Z wiekiem doświadczenie winno przybywać. Rozum otrzymuje się od natury albo nie. Kto jak kto ale taki "spec" jak ty powinien o tym wiedzieć.
                      • genia50 Re: Rekomendacje filmowe- cd 19.07.18, 13:10
                        Życie i los człowieka zależy od dobrych i złych przypadków, jak się to wszystko zbiegnie i co z tego wyniknie, wg mnie to taka wypadkowa wielu czynników. Ten cytat mi nie pasuje i się z nim nie zgadzam, bo miłość to szczęście a nie cierpienie. Miłość często osładza trudności i nawet cierpienie potrafi złagodzić, jedynie to nie działa gdy się kocha bez wzajemności.
    • a.sdf.gh.kl Re: Rekomendacje filmowe- cd 16.07.18, 23:36
      Jak mało trzeba żeby było wszystko
      www.youtube.com/watch?v=QI3bQRjPNn4
      Można się bawić? ;-)
      • znajoma67 Re: Rekomendacje filmowe- cd 17.07.18, 08:44
        Uśmiałam się, samo życie:-) Popijam herbatkę ze świeżą miętą:-)
      • genia50 Re: Rekomendacje filmowe- cd 17.07.18, 22:50
        Można się bawić i robić sobie jaja ze społeczeństwa dając O.Rydzykowi następne miliony (43), za udostępnienie eksponatów do muzeum. A na stocznię jak zbierał to sobie wziął i za dostęp bez ograniczeń do archiwów PR i TVP nie płaci grosza.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka