Dodaj do ulubionych

I co tera Pisoludki ?

28.05.18, 14:52
wiadomosci.wp.pl/gw-lech-kaczynski-naciskal-ws-komendy-mowil-o-tym-w-wywiadzie-6256566012802689a
Skoro pomnikowy śp Lech jest zwykłym oszustem i koniunkturalistą ( to jest słowo za trudne dla 67 i abecadła - zwalniam ich z pisaniny tego słowa), to mit o "dobroci przyrodzonej " obu braciom jest jak bajki Andersena i Yeti
...
Obserwuj wątek
    • a.sdf.gh.kl Re: I co tera Pisoludki ? 28.05.18, 16:24
      Kaczyńscy to PATRIOCI. Jednym z ich celów była walka z przestępczością, a ten człowiek do świętoszków nie należał.
      Za trudny to jesteś ty, bo niczego i tak nie rozumiesz. Byle szczekać na rząd.
      Takie maniunie, tycie, tycie pytanko:
      Na kogo będziesz szczekał kiedy już PiSowców nie będzie u władzy?
      • wislocki12 Armia Ludowa czy Lech Kaczyński 28.05.18, 20:41
        "Brutalnie zgwałcono, a później zamordowano 15-letnią dziewczynkę, właściwie jeszcze dziecko. Znaleziono jej ciało z rozerwanymi narządami rodnymi. I prokurator powiada pełnomocnikowi rodziny, że co najwyżej może jednemu ze sprawców postawić zarzut gwałtu. Są ślady zębów tego zbira, ślady DNA, wszelkie możliwe znaki – i nie można postawić zarzutu. Taki sposób interpretacji praw człowieka, które czynią przestępców bezkarnymi, a ofiary bezbronnymi, stanowi zagrożenie dla porządku społecznego" - mówił wówczas Lech Kaczyński, a którego słowa po niemal 18 latach przypomina dziennik.
        I chyba nie trzeba dodawać, ze chodzi o Tomasza Komendę... To ja już wolę Armię Ludową... ;-)

natemat.pl/239451,ulice-lecha-kaczynskiego-nie-bedzie-jednak-zmiany-alei-armii-ludowej
      • wislocki12 Może nie będzie na kogo... 28.05.18, 20:44
        "Na kogo będziesz szczekał kiedy już PiSowców nie będzie u władzy?"
        Może wreszcie nie będzie na kogo? ;-)
        • a.sdf.gh.kl Re: Może nie będzie na kogo... 28.05.18, 22:17
          Też jesteś niezły wywrotowiec.
          • wislocki12 Wywrotowiec 28.05.18, 22:22
            To komplement czy... wprost przeciwnie? ;-)
      • exbenek Re: I co tera Pisoludki ? 29.05.18, 05:29
        "Cieniutko" jełopie , cieniutko . Zero argumentów . Tylko pieprzenie "dla i o" pisiarni . Nic o betoniarce.... klasyczny brak formy .... A na kogo będę "szczekał" ?Permanentnie na idiotów i niewykształconych jełopów , którym się wydaje że "coś" wiedzą , potrafią...Z akcentem na "się wydaje"...
        • znajoma67 Re: I co tera Pisoludki ? 29.05.18, 06:27
          Jesteś, Benku, chorym człowiekiem. Jest mi, Ciebie, po ludzku żal, pozdrawiam.
          • e-zybi Re: I co tera Pisoludki ? 29.05.18, 06:44
            Trafił przecież na doctora, nie może mu pomóc? ;-)
          • exbenek Re: I co tera Pisoludki ? 29.05.18, 09:01
            Za pozdrowienia dziękuję ; żal proszę skierować w stronę tego co 18 lat przesiedział , bo śp Lech chciał być "szeryfem" . Co do diagnozy , opieram się na zdaniach lekarzy . Ci twierdzą że jest ok .
            • znajoma67 Re: I co tera Pisoludki ? 29.05.18, 11:10
              Pokazałeś lekarzom swoje wpisy na forum? Wątpię!
              • wislocki12 Zacięcie 29.05.18, 11:23
                Zacięciem psychiatrycznym zaraziłaś się chyba od Klechowskiego... ;-)
                • znajoma67 Re: Zacięcie 29.05.18, 11:31
                  Jestem szczerym człowiekiem, piszę to, co czuję. Benek stosuje agresję słowną od wielu lat na tym forum, z czegoś to musi wynikać, pozdrawiam.
                  • wislocki12 Ręka, noga... 29.05.18, 11:40
                    Podstaw mu drugi policzek, albo... nogę! ;-)
              • zolza670 Re: I co tera Pisoludki ? 29.05.18, 12:52
                Nie widzisz belki w swoim oku moja droga ;-)
              • exbenek Re: I co tera Pisoludki ? 29.05.18, 13:23
                Kochanieńka. Ty martw się o swoje zdrowie i stan umysłu. Jak na nauczycielkę ( a raczej osobę zatrudnioną w szkole ) jesteś baaardzo stronnicza, niedoinformowana , monotematyczna . I co najgorsze ; brak Ci bezstronnego osądu . A to wyklucza bycie obiektywnym . A to z kolei podważa Twoją wiarygodność jako dobrego nauczyciela . Przykład? Moje ; przyznaję ;chamskie niekiedy wpisy o abecadle wywołują u Ciebie oburzenie i "trzepotanie przedsionków" . Słowna agresja tegoż wobec innych forumowiczów nie wywołuje żadnej Twojej reakcji . Może przekleństwa i chamskie uwagi abecadła wywołują u Ciebie "błogostan"? Jak Ty niebogo możesz później obiektywnie oceniać dzieci w szkole ? W życiu nie uwierzę w to że jest to możliwe . Za długo żyję na tym świecie i za dużo takich "pedagogów" widziałem , aby mi można było wciskać kit "a la znajoma vel palacz67" .
                • a.sdf.gh.kl Re: I co tera Pisoludki ? 29.05.18, 16:56
                  Jesteś, byłeś i będziesz: burak, ćwok i cham i do tego ciężko myślący, szukający zaczepki, wulgarny prostak, chory na umyśle. Takich ludzi powinno się eliminować ze społeczeństwa kulą między oczy. A ten niby niewinny jest twojego pokroju człowiekiem. Wart Pac pałaca...
                  Obiektywizmu tobie brakuje. Moje odzywki względem ciebie prostaku pojawiły się po twoich obelgach. Wróć się do postów barani łbie.
                  Gdyby takie chamy jak ty uczyły dzieci, to by biedne połamały nogi uciekając przez okna.
                  • wislocki12 Kaganrk 29.05.18, 20:51
                    Jeżeli nie uciekają przed Znajomą to i Exbenek potrzyma kaganek... ;-)
                    • wislocki12 Kaganek 29.05.18, 20:53
                      Miało być kaganek... ;-)
        • a.sdf.gh.kl Re: I co tera Pisoludki ? 29.05.18, 16:50
          czyli tobie się wydaje....
          • wislocki12 Anawa 29.05.18, 20:56
            "Co jest fałszywe to fałszywe
            co mnie się zdaje to się zdaje
            a pani nigdy nie zrozumie
            co to jest tango Anawa."
      • e-zybi Re: I co tera Pisoludki ? 29.05.18, 06:59
        Może i ten człowiek do świętoszków nie należał, ale?...był niewinny i SIEDZIAŁ ZA NIEWINNOŚĆ. Czyżby to było jedno z tak nielicznych "osiągnięć" ówczesnego ministra sprawiedliwości i prokuratora generalnego? No! to cel osiągnął...:-(
    • znajoma67 Re: I co tera Pisoludki ? 29.05.18, 22:10
      Witam, tekst w nawiasie wiele mówi o Tobie, Benku. Współczuję Ci tej złośliwości, jaką masz w sobie. Wydaje mi się, że takimi wpisami szkodzisz swojemu zdrowiu. Szkoda, że nie potrafisz normalnie rozmawiać, dobranoc.
      • wislocki12 Więcej zdrowia! 29.05.18, 22:15
        Myślę, że takie wpisy więcej zdrowia kosztują Ciebie! ;-)
      • e-zybi Re: I co tera Pisoludki ? 29.05.18, 22:17
        Normalnie? Tak jak choćby a.sdf... "znafca"😉
        • a.sdf.gh.kl Re: I co tera Pisoludki ? 29.05.18, 22:56
          Drugi złośliwiec "ekspert". Od was można się wszystkiego nauczyć (złego oczywiście)
          • wislocki12 Eksperci 29.05.18, 23:39
            Zdecyduj się - złego czy wszystkiego? ;-)
          • e-zybi Re: I co tera Pisoludki ? 30.05.18, 04:42
            Przestań! memy.pl/show/big/uploads/Post/212604/15276480768776.jpg
            • exbenek Re: I co tera Pisoludki ? 30.05.18, 04:55
              Spotkali się w święto o piątej przed kinem
              Miejscowa idiotka z tutejszym kretynem.
              Tutejsza idiotko - rzekł kretyn miejscowy -
              Czy pragniesz pójść ze mną na film przebojowy?
              Miejscowa kretynka odrzekła: z ochotą,
              Albowiem Cię kocham, tutejszy idioto!
              Więc kretyn miejscowy uśmiechnął się słodko
              I poszedł do kina z tutejszą idiotką.

Na miłym macaniu spłynęła godzinka
              I była szczęśliwa miejscowa kretynka,
              Aż wreszcie szepnęła: kretynie tutejszy,
              Ten film, mam wrażenie, jest coraz nudniejszy.
              Więc poszli na sznycel, na melbę, na winko
              Miejscowy idiota z tutejszą kretynką.
              Następnie się zwarli w uścisku zmysłowym
              Tutejsza idiotka z kretynem miejscowym.

W ten sposób dorobią się córki lub syna -
              Idioty idiotki, kretynki kretyna,
              By znowu się mogli spotykać przed kinem
              Tutejsza idiotka z miejscowym kretynem.
              • e-zybi Re: I co tera Pisoludki ? 30.05.18, 06:01
                Tak lata lecą, a czas robi swoje,
                przez życie iść należy przebojem.
                Kto to rozumie? brakuje pamięci,
                ona zakochana, on faktami kręci.
                • a.sdf.gh.kl Re: I co tera Pisoludki ? 30.05.18, 17:43
                  e-zybi satelita exćwoka.
                  • znajoma67 Re: I co tera Pisoludki ? 30.05.18, 17:55
                    :-)
                    • zolza670 Re: I co tera Pisoludki ? 30.05.18, 18:44
                      Moja droga, czy Ty czasami czytasz to tutaj wypocisz? Tak się zastanawiam dlaczego nam tutaj nie pochwaliłaś się "swoją aktywnością na szkoleniu". Hmmm...tak się zastanawiam jakiego "ptaszka" miałaś na myśli. Żebyś miała 1000 nicków pod każdym jesteś taka sama.
                      • a.sdf.gh.kl Re: I co tera Pisoludki ? 30.05.18, 19:07
                        Następna chora z nickami! Zresztą możesz mieć ich tyle ile zapragniesz. Na każdy dzień tygodnia inny:
                        Poniedziałek: zołza
                        Wtorek: zołzo-fałsz
                        Środa: zołzoleńka...
                  • e-zybi Re: I co tera Pisoludki ? 30.05.18, 18:25
                    Myślę, że na to miano może zasługiwać tylko znajoma67, ale ona krąży wokół różnych "obiektów" zmieniając orbity😉
              • a.sdf.gh.kl Re: I co tera Pisoludki ? 30.05.18, 17:42
                "I co tera Pisoludki ? "
                I co "tera" pizdusiu? Jeszcze dychasz? Chyba Boga nie ma, bo by cię już dawno wysłał do diabła!
                • exbenek Re: I co tera Pisoludki ? 30.05.18, 18:07
                  Pytasz retorycznie czy wymagasz dokładniejzzej odpowiedzi jełopie ? Każdy ma takiego Boga na jakiego zasługuje . Widać że Twoj nie bardzo słucha twoich wypocin... Pizduś - może być . Lepiej niż jełop ...
                  • a.sdf.gh.kl Re: I co tera Pisoludki ? 30.05.18, 19:09
                    Dołóż do betoniarki! Od ciebie nie wymagam odpowiedzi, bo twoje teksty to brednie. Tak naprawdę to nie wiadomo o co ci w postach chodzi, dlatego nikt z tobą nie będzie dyskutował.
                • zolza670 Re: I co tera Pisoludki ? 30.05.18, 18:47
                  Tak się zastanawiam co ta Pani "67" widzi w tobie. Życzysz ludziom choroby i śmierci a tego człowiek na poziomie nie życzy nigdy nikomu. Czyżby miłość była aż tak ślepa? Jesteś beznadziejny :-(
                  • a.sdf.gh.kl Re: I co tera Pisoludki ? 30.05.18, 19:10
                    Tobie śmierci nie życzę, a powinienem bo jesteś fałszywa :-(
                    • zolza670 Re: I co tera Pisoludki ? 30.05.18, 20:03
                      Zawsze wiedziałam, że ty masz coś nie tak pod berecikiem :-(
                      • a.sdf.gh.kl Re: I co tera Pisoludki ? 31.05.18, 21:02
                        Jesteś fałszywa :-(
                  • e-zybi Re: I co tera Pisoludki ? 30.05.18, 19:30
                    Taki kurzy "orzeł" 😉
                    • a.sdf.gh.kl Re: I co tera Pisoludki ? 30.05.18, 19:50
                      Kogucik "złotogrzywek"
                      • exbenek Re: I co tera Pisoludki ? 30.05.18, 20:17
                        Po co dyskutujecie z łajnem?
                        • a.sdf.gh.kl Re: I co tera Pisoludki ? 31.05.18, 21:02
                          Jeszcze dychasz?
    • genia50 Re: I co tera Pisoludki ? 31.05.18, 22:10
      Ludzie głosując na PiS głosowali na Macierewicza, Rydzyka,rządami krk, 500+, obniżenie wieku emerytalnego, za zaostrzeniem ustawy antyaborcyjnej, inflacją, ksenofobią, wyklętymi, kibolami, modlitwą za pieniądze prawie o wszystko,nacjonalizmem, podziałami i wrogością(o dziwo w monolitycznym społeczeństwie),religią w szkole, pracą w instytucjach państwowych tylko dla katolików(albo udających) i niech mi nikt nie mówi że to nieprawda, bo jeśli nawet ktoś głosujący odrzucał jakiś punkt, to nie miało to znaczenia.Jeśli nawet czegoś w kampanii wyborczej nie było, to znając ich można się było tego spodziewać.
      • a.sdf.gh.kl Re: I co tera Pisoludki ? 01.06.18, 07:16
        Jeżeli uważasz, że obecny rząd jest "BE" to jaki był POprzedni skoro wyprzedawał wszystko, pozwolił na rozwój gangsterstwa, okradanie państwa przez mafie paliwowe, vatowskie, mieszkaniowe, które wyrzuciły na bruk 40 tysięcy mieszkańców, a mieszkania zdobywała za 50zł. Rząd który 6latki wysłał do szkoły, bo jak to POwiedział konfident Boni: "ktoś musi pracować na nasze emerytury", który podniósł wiek emerytalny, kobietom również. Rząd który POpierał homoseksualizm, gengery, pałował w Dniu Niepodległości patriotów. Rząd któremu nie pasowała biało czerwona flaga, ale flagę EuroIslamu tolerował. Rząd który uznał POlskę jako strefę wpływów IV Rzeszy. Rząd któremu odpowiadał naród i dzieci żyjące w biedzie.
        Wybieraj: albo kościół chrześcijański albo islam i arab wciskający swoją lancę w twoje krocze wbrew twojej woli.
        Pisać dalej?
        Nie wszystko co robi obecny rząd może się podobać. Np kumanie się z pejsatymi i nazywanie ich naszymi braćmi. Łożenie na renty dla pejsów, zatwierdzone przez Komoruskiego, powinno być wstrzymane jak 100milionów zł na cmentarz żydowski. Do muzeum Żydów w Warszawie powinni dołożyć pejsy, a właściwie powinni go utrzymywać w całości. Zezwalanie na pobyt czasowy i stały kolorowym o innej kulturze też odbije się czkawką całej Europie w tym także Polsce.
        Strach POmysleć co będzie się działo po wejściu do władzy PO.
        Pamiętaj tylko, gdy już będziesz leżeć na "łożu śmierci", nie waż się prosić do siebie księdza skoro ci tak kościół przeszkadza.
        I ty siebie uważasz za osobę rozsądną!
        • genia50 Re: I co tera Pisoludki ? 01.06.18, 09:51
          Jestem rozsądna i dlatego mnie to przeraża co się dzieje i dokąd zmierzamy. Znowu wytworzyła się taka sytuacja jak po obaleniu tzw.komuny, że nowi mogą robić co chcą, bo nikt nie śmie ich kontrolować i co by nie zrobili najgorszego, to do opinii publicznej przechodzi, że to nic w porównaniu z poprzednikami,nawet jeśli już im dorównują a nawet przerośli .

P.S. To często rodzina wzywa księdza , bo się wstydzi lub nie wie jak zorganizować świecki pochówek, a sam "zainteresowany" jest nieświadomy.
          • a.sdf.gh.kl Re: I co tera Pisoludki ? 01.06.18, 17:04
            Wskaż zatem jakiś przykład co takiego obecni wyprawiają że się tak boisz. A może należysz do tych co to wydzwaniają do antypolskiej SUPERSTACJI i kiedy krytykują rządzących mówią takie zdanie: PiS jest zły i tego i wszystko i w ogóle. Prowadzący program nawet nie zapytają o przykłady. Ważne by padłą formułka jaki to rząd jest zły. Czekam zatem i podaj co cię tak "ciśnie na wentyl"
          • a.sdf.gh.kl Re: I co tera Pisoludki ? 01.06.18, 18:41
            A może.... przeszkadza ci :
            -500+ dla uboższych?
            -wyprawki szkolne dla wszystkich?
            -mieszkanie+ dla tych którzy nie mają zdolności kredytowych?
            -pomoc państwa dla rodzin którym jugendamt u folksdojczów odbiera dzieci?
            -repolonizacja banków
            -przekopanie Mierzei Wiślanej gdzie będziemy niezależni od Ruskich, a pracę znajdzie setki ludzi?
            -może pieniądze przekazywane na modernizację straży pożarnej, policji, straży granicznej WOT, armię?
            -uruchamianie i wspieranie polskich stoczni?
            -rozwój gospodarki morskiej?
            -walka z mafiami, gangsterami?
            -wzrost gospodarczy?
            -nie wpuszczanie kolorowej dziczy podrzucanej przez ciocię Merkel?
            -może prywatne życie jakiegoś z PiSu?
            -brak pałowania na pochodach, marszach Polakó niosących biało czerwoną flagę?
            -nie tolerowanie homoseksualizmu, gengerów i innych Eurokołchoźnianych tworów?
            www.youtube.com/watch?v=Rk1vAsBmXwk
            ..... co ci tak przeszkadza? Nie wymieniłem czegoś?
            • e-zybi Re: I co tera Pisoludki ? 01.06.18, 19:17
              Ciekawe co na to wszystko znajoma67?😉
              • a.sdf.gh.kl Re: I co tera Pisoludki ? 01.06.18, 19:19
                Ciekawe co na to wszystko "rozsądna" genia?
                • e-zybi Re: I co tera Pisoludki ? 02.06.18, 03:51
                  Tobie wybitnie upały dają się we znaki, siedź w cieniu!😟
                  • a.sdf.gh.kl Re: I co tera Pisoludki ? 02.06.18, 11:45
                    Upały dają się we znaki tobie. Przecież skierowałem zapytanie do geni i jej opinia mnie interesowała, a ty od razu w swojej złośliwości kierujesz je pod inną osobę. Pisałem, że jesteś złośliwy.
            • wislocki12 Zdrowie Kasi... 01.06.18, 21:57
              "... co ci tak przeszkadza? Nie wymieniłem czegoś?"
              No może chyba tylko to, że premier i prezydent średniego kraju europejskiego w każdej, najdrobniejszej nawet sprawie, konsultują się z pierwszym sekretarzem PiS, który zresztą sam desygnuje ich uznaniowo na stanowiska, nie odpowiadając za żadną ze swoich decyzji, jako szeregowy poseł i... poza wszelkim trybem... ;-))
              PS Dużo zdrowia, Panie Prezesie. Bo jak Kasia będzie zdrowa... ;-)
              • a.sdf.gh.kl Re: Zdrowie Kasi... 02.06.18, 16:38
                POwcy konsultowali się z człowiekiem który twierdził, że Polskość to nienormalność. Czy to normalne by taki człowiek miał decydujący głos w partii?
                Człowiek ten mówił, że nie wyjedzie z Polski bo mówił że zrobi wszystko dla Polski (czy coś koło tego), a przy pierwszej okazji czmychnął do Brukseli po kasę. Zrobił dużo dla Polski i Polaków.... złego.
                • wislocki12 BMW 02.06.18, 20:16
                  Szkoda, że ten od kolana pozostał wierny... ;-)
          • a.sdf.gh.kl Re: I co tera Pisoludki ? 02.06.18, 16:56
            A może ciebie boli to co boli POlityka PO i POmaskę?
            Ekstra dla ciebie 20.12 - 23.00 .
            www.youtube.com/watch?v=0pOCs8yzaEo POlecam jeszcze obejrzeć pierwszą część wiadomości czyli...jak i co zrobi z Polską PO.
            • wislocki12 Rachoń to jest to! 02.06.18, 20:18
              Wolę Rachonia... ;-)
      • e-zybi Re: I co tera Pisoludki ? 01.06.18, 15:46
        Na wesoło...
        Kobieta upada na śliskim chodniku. Podbiega facet i pomaga kobiecie wstać...
        - Dziękuję , ale jak ja się panu odwdzięczę???
        - Proszę w wyborach na mnie zagłosować, jestem z PiSu
        - Panie!!! Ja upadłam na dupę, a nie na głowę!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka