Dodaj do ulubionych

Granice przyzwoitości

17.09.18, 23:15
"Kłamstwa, którymi operuje nie tylko premier Morawiecki, ale wszyscy politycy PiS zaangażowani w tę kampanię przekraczają nie tylko granice przyzwoitości, ale w ogóle deformują rzeczywistość i historię - grzmi szef Platformy, Grzegorz Schetyna. I zapowiada pozew w trybie wyborczym. Pozwie do sądu premiera Morawieckiego za jego słowa o budowie dróg. A raczej o tym, że przed rządami PiS dróg w Polsce nie budowano."
O ile pamiętam, to po odejściu rządu Kaczyńskiego było zaledwie kilkanaście kilometrów autostrad! ;-)

www.fakt.pl/wydarzenia/polityka/grzegorz-schetyna-pozywa-mateusza-morawieckiego-w-trybie-wyborczym/1eynze4
Obserwuj wątek
    • a.sdf.gh.kl Re: Granice przyzwoitości 17.09.18, 23:38
      Tu jest za to sama prawda o UNII
      www.youtube.com/watch?v=SefcdhmlNM4
      "Zebrało się towarzystwo nieprzemakalne : pijak, czerwony lewak, pedał, ku... , i zlodziej. To Unia ???????? [ platfusy = zdrajcy ] ."
      Czas na POLEXIT!
      • wislocki12 To nie Unia, to PiS 18.09.18, 00:37
        I jeszcze prokurator stanu wojennego, sędzia stanu wojennego Piotrowicz, minister Czabański, minister Jasiński, prof. Karski, Kostrzewski, Kryże, Łopiński, Pietrzak (Jan, zresztą), M. Wolski...
        To nie Unia , to PiS! :-(
        • a.sdf.gh.kl Re: To nie Unia, to PiS 18.09.18, 14:46
          ONI nie działają przeciwko Polsce i Polakom, a ty razem z takimi GW, TVNami i POdobnymi oraz całą tą bandą idiotów rządzących w Brukseli tak.
          Zapamiętaj co piszę!
          UNIA/EUROPA JEST JUŻ SKOŃCZONA! PROCES ISLAMIZACJI I ODDAWANIA EUROPY W OBCE RĘCE ROZPOCZĘTY I TRWA! NIE MA ODWROTU!
          www.google.com/search?q=salafizm+w+polsce&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-b
          • zolza670 Re: To nie Unia, to PiS 18.09.18, 14:55
            Spokojnie proszę księdza...bez ekscytacji...bo się znowu ksiądz w majty posika :-(
            • a.sdf.gh.kl Re: To nie Unia, to PiS 18.09.18, 15:33
              Nie martw się o moje majty. Zajmij się swoimi, bo niedługo obca ręka będzie w nich grzebać wbrew twojej woli. Nikt wówczas nie pomoże.
              • zolza670 Re: To nie Unia, to PiS 18.09.18, 18:04
                Och...życie lubi zaskakiwać proszę księdza...coraz więcej homoseksualistów się ujawnia...może któryś sięgnie łapką pod sutannę a tam co? Obsikane majty? No nie wypada proszę księdza. Nawet jeśli to będzie łapka jakiegoś islamisty :-)
                • a.sdf.gh.kl Re: To nie Unia, to PiS 18.09.18, 20:38
                  Życie lubi zaskakiwać. Może w twoich majtach wyląduje zamiast ręki korzeń ale... drzewa byś już nigdy nie miała przyjemności. OBCY kulturowo lubią zaskakiwać. Załóż zawczasu pas cnoty :-(
                  • zolza670 Re: To nie Unia, to PiS 18.09.18, 20:49
                    Dla mnie to ty jesteś OBCY KULTUROWO ...myślę, że dla większości forumowiczów też.
                    • a.sdf.gh.kl Re: To nie Unia, to PiS 18.09.18, 21:33
                      Mów za siebie.
                      • wislocki12 Dla mnie tez! 18.09.18, 22:00
                        Dla mnie też! ;-)
                        • e-zybi Re: Dla mnie tez! 19.09.18, 04:12
                          Prawdziwie OBCY... www.cda.pl/video/180818622
                          • a.sdf.gh.kl Re: Dla mnie tez! 19.09.18, 19:46
                            www.youtube.com/watch?v=8BhJL1O7gmw
                    • genia50 Re: To nie Unia, to PiS 18.09.18, 21:57
                      Tak jakby mieszkał daleko od szosy,od niedawna oglądał tv ( tylko TVP1) i słuchał Radia Maryja.
                  • wislocki12 Tożsamość seksualna 18.09.18, 22:02
                    Czasami zastanawiam się nad twoją tożsamością seksualną... ;-)
                  • genia50 Re: To nie Unia, to PiS 18.09.18, 22:54
                    Pomysłowy ksiądz z Wielączy zamontował sobie kamerkę na bucie aby podglądać dziewczynki. Technika poszła do przodu, dawniej chłopcy podkładali lusterka.
                    • a.sdf.gh.kl Re: To nie Unia, to PiS 18.09.18, 23:02
                      Pisałem, że plebanek ma KURAKA, jak każdy chłop, bo Bóg tak chciał i trudno mu się oprzeć naturze:-( Niepotrzebnie kościół narzucił sobie celibat :-(
                      • genia50 Re: To nie Unia, to PiS 18.09.18, 23:12
                        Chodzi o dzieci, nawet gdyby celibatu nie było to nic by w tej kwestii nie zmieniło.
                        • a.sdf.gh.kl Re: To nie Unia, to PiS 18.09.18, 23:18
                          Właśnie w ulubionej stacji wisłockiego podają, że kościół zapłaci 1 milion zł za gwałty na 13tolatce. Zadowolona jesteś?
                          • genia50 Re: To nie Unia, to PiS 18.09.18, 23:23
                            A skąd Kościół weżmie ten milion? Z ludzkich pieniędzy. Gwałty na dzieciach to straszne, nawet milion tego nie zamaże.A inne liczne ofiary?
                            • genia50 Re: To nie Unia, to PiS 18.09.18, 23:30
                              Księżą w szczególności nie powinni robić takich rzeczy, powinni raczej się okaleczyć niż czynić takie zło,zgodnie ze wskazaniami: "gdy twoje oko gorszy cię, wykol je".
                              • a.sdf.gh.kl Re: To nie Unia, to PiS 18.09.18, 23:35
                                Pozbawiłabyś się oka? Pomyśl zanim napiszesz.
                                • genia50 Re: To nie Unia, to PiS 18.09.18, 23:39
                                  W tym wypadku chodzi o inny narząd .
                                  • a.sdf.gh.kl Re: To nie Unia, to PiS 18.09.18, 23:41
                                    Pozbawiłabyś się tego narządu? Pomyśl zanim napiszesz.
                                    • genia50 Re: To nie Unia, to PiS 18.09.18, 23:43
                                      Ja go nie mam, więc nie byłoby mi trudno :-)
                                • genia50 Re: To nie Unia, to PiS 18.09.18, 23:42
                                  Gdybym była aż tak wierząca, że zostałabym księdzem, to za wszelką cenę nie chciałabym grzeszyć, chyba, że to byłaby przykrywka a nie tzw, powołanie.
                              • wislocki12 Dziwne teksty 19.09.18, 00:33
                                Nie takie dziwne teksty znajdziesz w Biblii! ;-)
                            • a.sdf.gh.kl Re: To nie Unia, to PiS 18.09.18, 23:35
                              A to już się kościoła i kościelnych spytaj co z resztą ofiar.
                              • wislocki12 Po co pytać? 19.09.18, 00:31
                                Wiadomo! Kupili se nowe bryki! ;-)
                          • wislocki12 Demencja... 19.09.18, 00:40
                            Jeszcze raz dementuję infomację jakoby stacja, która ogląda Obiecadło, była moją ulubioną stacją. Chyba, ze chodzi mu o TVP Info! ;-)
                            • a.sdf.gh.kl Re: Demencja... 19.09.18, 00:46
                              Łżesz jak pies! :-(
                              • wislocki12 Ulubiona stacja 19.09.18, 20:11
                                Chyba wiem, która stacja jest moją ulubioną. Zaręczam Ci, że nie jest to TVP Info! ;-)
      • wislocki12 Niemiłość? 18.09.18, 00:46
        Czas na polexit? Pewnie masz rację! Nie rozumiem tylko, dlaczego polski rząd demonstruje aż taką akceptację dla Unii? Może ktoś mi to wytłumaczy? ;-)
        • a.sdf.gh.kl Re: Niemiłość? 18.09.18, 14:47
          Najpierw trzeba odbić pieniądze które sposobem nam zabrali, odbudować niszczoną gospodarkę państwa przez polityków i urzędasów z UNII, a później można z tego sztucznego tworu wyjść.
          • wislocki12 To tylko kwestia czasu... 18.09.18, 19:46
            A jak nie zdążymy? ;-)
            • a.sdf.gh.kl Re: To tylko kwestia czasu... 18.09.18, 20:39
              Wyjdziemy kiedy już zdążymy :-(
              • wislocki12 Dziad 18.09.18, 20:58
                Mówił dziad do obrazu... ;-)
                Polski KRS już zawiesili... ;-)
                • a.sdf.gh.kl Re: Dziad 18.09.18, 21:33
                  Czas jednak już POLEXIT?
                  • wislocki12 Zbity pysk 18.09.18, 21:59
                    Pewnie też wyleją na zbity pysk... ;-)
      • e-zybi Re: Granice przyzwoitości 18.09.18, 05:27
        Oby tylko nie wyszedł POLEKIT! :-(
    • a.sdf.gh.kl Re: Granice przyzwoitości 17.09.18, 23:40
      Muszę cię zmartwić. W tej chwili w POLSAT NEWS mówią o spadku poparcia PO :-( i wzroście dla PiSu. Przekaż Schetynie.
      • wislocki12 Porozumienie? 18.09.18, 00:23
        No właśnie! Podobno Gawryluk w imieniu Polsatu autoryzuje porozumienie z PiS w sprawie poparcia dla PiS... Od jakiegoś czasu nie oglądam już programów Polsatu, jeśli nie liczyć tych sportowych... :-(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka