Dodaj do ulubionych

Petycja do Prezydenta M.Tarnobrzeg

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.05, 10:40
Ja mieszkaniec miasta Tarnobrzeg, zgłaszam się z uprzejmą prośbą o rozwi
azanie problemu komarów w naszym mieście, na wzór innych miast w naszym
regionie. Z poważaniem
Mieszkaniec
PS
proszę wszystkich o poparcie mojej petycji
Obserwuj wątek
    • Gość: zeo Re: Petycja do Prezydenta M.Tarnobrzeg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 12:00
      Robercie drogi
      RM i Prezio niestety są głusi na odezwy
      nie pomogło nawet ponad 4 tys. podpisów pod petycją w tej sprawie
      nie da się zmienić ich nastawienia, to trzeba zmienić ich samych
      już za rok
      • Gość: Rosicki Re: Petycja do Prezydenta M.Tarnobrzeg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.05, 15:08
        petycji do prezydenta nie pisze sie na plotkarskim forum
        • Gość: marko Re: Petycja do Prezydenta M.Tarnobrzeg IP: 195.205.110.* 13.07.05, 15:34
          TRZEBA PISAC GDZIE SIE DA BYLE POSKUTKOWAŁO JA POPIERAM
        • Gość: marko Re: Petycja do Prezydenta M.Tarnobrzeg IP: 195.205.110.* 13.07.05, 15:34
          TRZEBA PISAC GDZIE SIE DA BYLE POSKUTKOWAŁO JA POPIERAM
          • scapolo Re: Petycja do Prezydenta M.Tarnobrzeg 13.07.05, 16:17
            jako szczególnie „pogryziona” przez szalone komary popieram petycję !!!
    • Gość: lk Re: Petycja do Prezydenta M.Tarnobrzeg IP: *.sistbg.net / *.sistbg.net 13.07.05, 19:22
      zdecydowanie tak, ale kto się tym przejmuje. Na tym forum sprawa była już
      poruszana i nic. Pisały też media lokalne. Stalowa zrobiła odkomarzanie za 20
      tys. zł, a Michalik obliczył, że będzie kosztować 400 tys.mówiąc jednocześnie,
      że nie ma tyle pieniędzy.
      • Gość: pawełek Re: Petycja do Prezydenta M.Tarnobrzeg IP: *.acn.waw.pl 15.07.05, 00:48
        może mu się kalkulator popsuł albo źle coś nacisnął? :) ja też popieram petycję.
        • Gość: KOMAR Re: Petycja do Prezydenta M.Tarnobrzeg IP: 82.177.97.* 15.07.05, 08:07
          Ja komar z TBG nie popieram tej petycji !!!!!! Wiwat Prezydent !!! (jego gryzł
          nie będe i tak gryzą go wyrzuty sumienia )

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka