Dodaj do ulubionych

Piedziszewo

IP: *.sistbg.net 05.08.05, 20:26
Co za Pierdziszewo, po godzinie 18.00 nie sposób się z TBG wydostać w stronę
Rzeszowa, ani PKS, ani PKP, ani nawet MARCEL BUS nie kursują. Co ja mam robić
w tej dziurze w piątkowy wieczór ?!
Obserwuj wątek
    • Gość: PKS Re: Piedziszewo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 21:06
      Jak jesteś "pacan" to sie wydostać nie możesz, bo autobusy PKS kursują po 18.00, a cywilizowani ludzie poruszają sie również własnymi samochodami, ale pewnie nie stać cię na "Malucha" a i zrobienie prawa jazdy Cię przerasta. A może się mylę ...??? Ach Ci "Światowcy" ... phi!
    • Gość: beza Jaki problem? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.05, 21:20
      Na górze strony www.tarnobrzeg.info masz link do aktualnego rozkładu jazdy PKS. Po 18.00 miałeś jeszcze dwa autobusy
      • Gość: Rozjuszony Re: Jaki problem? IP: *.sistbg.net 05.08.05, 22:27
        Po osiemnastej miałem dwa autobusy, tyle, że nie kursują podczas letniej
        kanikuły :) Na Malucha istotnie mnie nie stać, podobnie jak nie stać gościa o
        pseudo PKS na gazolinę do 30-letniego Opla Ascony, którego zapewne jest
        szczęśliwym posiadaczem, ot,mistrz kierownicy :)
        • Gość: cynik Re: Jaki problem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.05, 09:33
          kup se hulajnogę
    • Gość: A Re: Piedziszewo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.05, 00:12
      Trzeba było jechać na raty. Do Stalowej Woli, a później do Niska i stamtąd jest dużo autobusów jadących do Rzeszowa z Lublina, Warszawy, Białegostoku.
    • dj_siewca Re: Piedziszewo 22.12.05, 11:25
      Gość portalu: Rozjuszony napisał(a):

> Co za Pierdziszewo, po godzinie 18.00 nie sposób się z TBG wydostać w stronę
      > Rzeszowa, ani PKS, ani PKP, ani nawet MARCEL BUS nie kursują. Co ja mam robić
      > w tej dziurze w piątkowy wieczór ?!

Pójść sobie zważyć głowę i obliczyć ile pozostało Ci szarej istoty a także
      zgłosić się do okulisty może może Cię ze ślepoty wyleczy. Że po 18 są jeszcze
      dwa pośpiechy do twojej wioski to chyba każdy wie, co ma pojęcie o PKS –ach. A
      tobie wystarczyłoby zaglądnąć do rozkładu jazdy albo poszukać na Internecie
      rozkładu. Chyba 6 letnie dziecko by sobie z tym poradziło. Ale cóż może się
      cofnąłeś w rozwoju?? Całe szczęście w twojej betonowej wiosce nie wszyscy są
      tacy tępi jak i ty.
      • Gość: gosc Re: Piedziszewo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.05, 13:48
        chłopaki,święta idą,czas nabrać ogłady
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka