IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.05, 21:05
Jestem prawnikiem od 5 lat i to Pana można podać do sądu za strasznie
forumowiczów. Znaleść IP nie jest trudno Panie Mastalerz i osobiście pan mnie
odstraszył jako wyborcę i śmię twierdzić że Pan ie wygra tych wyborów tak
samo jak pan prezydent obecny i pan kośla i startujący (słyszałem) Tadeusz
Zych.
Obserwuj wątek
    • Gość: zez Re: ODP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.05, 00:12
      Panie prawnik,odezwij się Pan za kolejne 5 lat,jak ...
    • Gość: may Re: ODP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.06, 20:01
      Tak. Znowu żenada. Eh..mozeby tak to Forum wreszcie stalo sie jakims
      uzytecznym 'miejscem wymiany informacji', szczegolnie dla Tarnobrzezan poza
      Tebegiem, medium wymiany RZECZOWYCH pogladow itp? A nie miejscem opluwania
      jednych, przez drugich. Nie szkoda Wam czasu, Drodzy Forumowicze?
    • Gość: Ziomek Tbg Forum idiotów IP: 217.96.82.* 01.01.06, 23:16
      To forum staje się po prostu jednym wielkim koszem na śmieci. Osób mądrze
      piszących jest tutaj coraz mniej. Wiele ludzi tutaj jest cwanych bo wątpię żeby
      ktoś miał na tyle odwagi żeby powiedzieć to Panu Mastalerzowi w oczy. Ja może
      też zacznę cwaniakować bo nikt nie widzi mojej twarzy i zresztą przez komputer
      każdy jest cwany. I co wy w ogóle wiecie o Mastalerzu? Macie jakieś argumenty
      pozytywne i negatywne? Wiele osób z forum można zaliczyć do bandy cwaniaków. I
      co wam to daje? W przyszłych wyborach na stanowisko prezydenta miasta na pewno
      zagłosuje na Norberta Mastalerza bo wg mnie jest to człowiek ambitny, młody
      robiący kawał dobrej roboty dla naszego miasta. A na tym forum zebrała się
      gromada laików, którzy nawet nie wiedzą co się w mieście dzieje. Może
      przedstawisz jeden z drugim jakieś plusy i minusy działania Pana Mastalerza
      potwierdzone jakimiś dowodami tylko nie plotki ( że coś tam słyszałem albo ktoś
      mi powiedział )Wypowiedzi niektórych można nazwać kompletnym kretynizmem. To nie
      jest głupotą tylko wręcz buractwem. Głosuje na Mastalerza i co mi zrobicie?
      Zbijecie mnie czy wyklniecie?? Chyba tylko zwyzywacie bo tylko jesteście zdolni
      do pisania kretyńskich tekstów.
      • Gość: wątek Re: Forum idiotów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.06, 10:25
        Zacząlem kiedyś wątek aby każdy z tych wielkich biednych opluwanych polityków napisał coś co zrobił dobrego i wiecie co sie stało - a no nic nikt nie napisał - i to pokazuje jak wygląda polityka w naszym mieście!1111!!!!!!!!
    • Gość: may Re: Forum idiotów IP: *.sistbg.net / *.sistbg.net 02.01.06, 15:20
      Hehe. Chyba jednak nie zrozumieliscie intencji usera, który założył ten temat
      (temat, nie wątek, ostrzegam!).
      I wiem, czemu nasi panowie politycy nie odpisali na tym Forum. A przynajmniej
      tak mi sie wydaje. Oni nie traca czasu na czytanie tych bzdur. A poza tym -
      komu to maja pisac? Bandzie wiecznie niezadowolonych frustratów? Zabierzcie sie
      za jakas pozyteczna robote, a nie marnujcie czasu i miejsca w sieci!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka