Dodaj do ulubionych

Doktor Danuta Myłek

IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.06, 06:05
czy ktoś leczy się u Pani Doktor Myłek-co sądzicie o jej metodach leczenia
Obserwuj wątek
    • Gość: anty Re: Doktor Danuta Myłek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 07:46
      Na temat tej pani komentarz jest jednozdzniowy - "słoma z butów"
    • Gość: sis Re: Doktor Danuta Myłek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 20:07
      Jeden wielki pic i nabijanie ludzi w butelkę bardzo drogą butelę
      • klik.klak Re: Doktor Danuta Myłek 10.01.06, 20:18
        Nie dość że droga to niemiła i wyniosła. Skuteczność leczenia mierna. A jeśli już się zdecydujesz do niej iść pamiętaj, że zwracając się do niej nie waż się zapomnieć jej tytułu naukowego. Forma "proszę pani" zabroniona. Poprawnie: "proszę pani doktor". Cytuje: "pani to se pan możesz mówić do baby na straganie"
        pozdrowienia
        • Gość: Dota Re: Doktor Danuta Myłek IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.06, 20:29
          Dziękuję wszystkim za odpowiedzi.O tym,że pani doktor jest niemiła to
          przekonałam się na własnej skórze,ale głównie chodzi mi o jej jakość leczenia
          • Gość: sm Re: Doktor Danuta Myłek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 08:27
            Skuteczność jest mierna,jest to typowy cniacki "doktor"rodem z PRL-u.
            To samo /w najgorszym wypadku/uzyskasz u swojego nawet zagonionego lekarza
            rodzinnego nawet gdyby to był"orzeł"typu Pawlik /z PR I/
            • Gość: mari Re: Doktor Danuta Myłek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.06, 12:11
              Najlepsza od alergii jest pani Smaler, naprawde poaga nie po 100 wizytach a po
              1 nie wytrzepujac kieszeni!
        • Gość: anty-sanepid Re: Doktor Danuta Myłek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 12:40
          Podobnie jest z panią doktórką Badowską, derektórką sanepidu w Szydłowcu.
          • Gość: Dota Re: Doktor Danuta Myłek IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.06, 06:52
            Czy naprawdę nie ma ani jednej osoby,kyóra by odpowiedziała "Tak, ja jestem
            zadowolona z leczenia Pani Doktor,mnie wyleczła z choroby"
            • Gość: wini3 Re: Doktor Danuta Myłek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 08:03
              Czy alergika można wyleczyć?
              • Gość: Dota Re: Doktor Danuta Myłek IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.06, 11:55
                Według pani doktor tak,jej szczepionkami neutralizacyjnymi
    • Gość: obserwator Re: Doktor Danuta Myłek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 13:44
      W dużych miastach Pani Doktor jest pośmiewiskiem za swój prowincjonalny sposób
      bycia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka