Gość: lolek IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 10.11.02, 21:45 To niemal pewne. Dziubinski wygral wybory prezydenckie. Ma ponad 1 tys. glosow przewagi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: z Tebegielki Re: Wygrał Jan Dziubiński IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 10.11.02, 21:48 Za pośrednictwem Wacława Pintala : Wszystko wskazuje na to, ze wybory wygral Jan Dziubinski. Jak mi powiedzial rzecznik miasta nie ma jeszcze wynikow z 2 obwodow, ale w pozostalych przewaga J.D. wynosi 1300 glosow. Nie jest mozliwa niwelacja takiej przewagi w 2 komisjach. Fotwacek - Tarnobrzeg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Orzeł Prawicy Re: Wygrał Jan Dziubiński IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 10.11.02, 21:58 Z najbardziej ostatnich przecieków ok / 7800-Dziubiński , 6600 -Mastalerz W procentach 54 %/ 46 % Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil Re: Wygrał Jan Dziubiński IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 10.11.02, 22:38 Następne 4 lata nic się ni będzie działo... Odpowiedz Link Zgłoś
gratka2 Re: Wygrał Jan Dziubiński 01.12.02, 22:46 JESTEM ZA ZE PAN PREZYDENT WYGRAL,JESTEM PRZECIW JESLI TO PRAWDA ZE PRZYLOZYL REKE DO LIKWIDACJI STADIONU,DLACZEGO PAN PREZYDENT NIE ROZLICZY PREZESA KLUBU SIARKI ZA TAKIE ZADLUZENIE?ZA LUDZI KTORZY WYPROWADZILI PIENIADZE Z TARNOBRZEGA ZAMIAST JE TUTAJ ZAINWESTOWAC?CZY FAKTYCZNIE MUSZA TU TYLKO ZOSTAC LUDZIE STARSI,EMERYCI I BEZROBOTNI?,CO ROBIA LUDZIE KTORZY SA ODPOWIEDZIALNI ZA PRZYCIAGNIECIE INWESTYCJI DO TARNOBRZEGA?,CZY TYLKO MAJA CZAS NA BANKIETY,PRZY SCHLODZONEJ WODCE,CZY FLIRTOWANIU W PRACY PANIE PREZYDENCIE ZA CO PAN IM PLACI PYTAM W IMIENIU WSZYSTKICH TARNOBRZEZAN,CZY TO MIASTO POWROCI DO CZASOW SWIETNOSCI,I DOBROBYTU CZY PRZYNAJMNIEJ DOZYJA TEGO MOJE DZIECI? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basket<MAN> Re: Wygrał Jan Dziubiński IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 02.12.02, 16:39 gratka2 napisał(a): > DLACZEGO PAN PREZYDENT NIE ROZLICZY PREZESA KLUBU > SIARKI ZA TAKIE ZADLUZENIE? No właśnie ! Z tego co ogólnie wiadomo Niedbalowski dotychczas nic nie zrobił dla Siarki,zalicza po dupie na każdym gruncie,od rozwalenia kilku sekcji,serii nieudanych transferów,beznadziejnej sytuacji pilkarzy... aż po lukratywne bajki na temat wspaniałego nowoczesnego stadionu (czwartoligowego?). Jak na razie nasz Szeryf dzieli nas tylko legendami o swojej wielkiej kasie i nieograniczonych "menedzersko-biznesowskich" umiejetnosciach ... (Na wymioty sie zbiera ).Dlaczego prezydent (pierwszy kibic Tarnobrzega,dla mnie czlowiek tarnobrzeskiego sportu) nie rozliczy Niedbalowskiego? - człowieka sukcesu? (Koń by się uśmiał) Odpowiedz Link Zgłoś