Dodaj do ulubionych

Wygrał Jan Dziubiński

IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 10.11.02, 21:45
To niemal pewne. Dziubinski wygral wybory prezydenckie. Ma ponad 1 tys.
glosow przewagi.
Obserwuj wątek
    • Gość: z Tebegielki Re: Wygrał Jan Dziubiński IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 10.11.02, 21:48
      Za pośrednictwem Wacława Pintala :

Wszystko wskazuje na to, ze wybory wygral Jan Dziubinski. Jak mi powiedzial
      rzecznik miasta nie ma jeszcze wynikow z 2 obwodow, ale w pozostalych
      przewaga J.D. wynosi 1300 glosow. Nie jest mozliwa niwelacja takiej przewagi
      w 2 komisjach.
      Fotwacek - Tarnobrzeg

• Gość: Orzeł Prawicy Re: Wygrał Jan Dziubiński IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 10.11.02, 21:58
        Z najbardziej ostatnich przecieków ok / 7800-Dziubiński , 6600 -Mastalerz
        W procentach 54 %/ 46 %
    • Gość: Kamil Re: Wygrał Jan Dziubiński IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 10.11.02, 22:38
      Następne 4 lata nic się ni będzie działo...
    • gratka2 Re: Wygrał Jan Dziubiński 01.12.02, 22:46
      JESTEM ZA ZE PAN PREZYDENT WYGRAL,JESTEM PRZECIW JESLI TO PRAWDA ZE PRZYLOZYL
      REKE DO LIKWIDACJI STADIONU,DLACZEGO PAN PREZYDENT NIE ROZLICZY PREZESA KLUBU
      SIARKI ZA TAKIE ZADLUZENIE?ZA LUDZI KTORZY WYPROWADZILI PIENIADZE Z TARNOBRZEGA
      ZAMIAST JE TUTAJ ZAINWESTOWAC?CZY FAKTYCZNIE MUSZA TU TYLKO ZOSTAC LUDZIE
      STARSI,EMERYCI I BEZROBOTNI?,CO ROBIA LUDZIE KTORZY SA ODPOWIEDZIALNI ZA
      PRZYCIAGNIECIE INWESTYCJI DO TARNOBRZEGA?,CZY TYLKO MAJA CZAS NA BANKIETY,PRZY
      SCHLODZONEJ WODCE,CZY FLIRTOWANIU W PRACY PANIE PREZYDENCIE ZA CO PAN IM PLACI
      PYTAM W IMIENIU WSZYSTKICH TARNOBRZEZAN,CZY TO MIASTO POWROCI DO CZASOW
      SWIETNOSCI,I DOBROBYTU CZY PRZYNAJMNIEJ DOZYJA TEGO MOJE DZIECI?
      • Gość: Basket<MAN> Re: Wygrał Jan Dziubiński IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 02.12.02, 16:39
        gratka2 napisał(a):

> DLACZEGO PAN PREZYDENT NIE ROZLICZY PREZESA KLUBU
        > SIARKI ZA TAKIE ZADLUZENIE?

No właśnie ! Z tego co ogólnie wiadomo Niedbalowski dotychczas nic nie zrobił
        dla Siarki,zalicza po dupie na każdym gruncie,od rozwalenia kilku sekcji,serii
        nieudanych transferów,beznadziejnej sytuacji pilkarzy... aż po lukratywne bajki
        na temat wspaniałego nowoczesnego stadionu (czwartoligowego?). Jak na razie
        nasz Szeryf dzieli nas tylko legendami o swojej wielkiej kasie i
        nieograniczonych "menedzersko-biznesowskich" umiejetnosciach ... (Na wymioty
        sie zbiera ).Dlaczego prezydent (pierwszy kibic Tarnobrzega,dla mnie czlowiek
        tarnobrzeskiego sportu) nie rozliczy Niedbalowskiego? - człowieka sukcesu? (Koń
        by się uśmiał)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka