to.ya 10.12.05, 14:57 zostać? być? stawać się? znaleźć? odszukać? ... ZERO. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wredota_sromotnicza Re: zero powodów by ... 10.12.05, 21:56 To przecież na jedno wychodzi. W. Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: zero powodów by ... 10.12.05, 20:54 ale dokładnie to o co chodzi ? bo jakoś nie łapie Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: zero powodów by ... 14.12.05, 10:43 To.yu Droga! Pierwszy tytuł forum brzmiał: "zero powodów, by zaistnieć" i oddawał sedno przekory założyciela. Przekory wobec, własnych i cudzych, zdroworozsądkowych motywacji. Wspominam o tym, bo, jak widać, nazwę zmieniono. Zaś tamten, pierwszy, a raczej jeden z pierszych wątków forum, odszedł w zapomnienie, zupełnie bez powodów... :0) Po cóż zakładać jeszcze jeden forumowy zakątek wśród tylu istniejących, gdzie niemal (to bardzo ważne niemal) każdy poszukiwacz mógł już wcześniej odkryć coś dla siebie. Po cóż? Jednak, niemal każde z istniejących forów miało jakiś charakter, jakiś powód. :0) Więc.... Wielkie, bardzo silne poczucie nieważności, towarzyszące założycielowi we wszystkich jego działaniach, sprawiło, że nabrał dystansu do siebie. Nie umiał jednak, jak dotąd, nabrać dystansu do gości, rozmówców, odwiedzających to i kilka innych forów, na których bywa z rzadka. Stąd, uwikłany w codzienność, poddany presji własnych i cudzych oczekiwań, wraca do tych tekstów, by odnajdywać w nich rangę nieważności... By docenić to, do czego powodów szukać nie trzeba. Pozdrawiam serdecznie wszystkich odwiedzających to forum :0) OLD:0) Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: zero powodów by ... 14.12.05, 12:48 > Po cóż zakładać jeszcze jeden forumowy zakątek wśród tylu istniejących, Przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: zero powodów by ... 15.12.05, 08:58 No proszę, nie wolno wyrywać tego zdania z kontekstu, pod żadnym pozorem.... :0) Zaś przepraszać nie masz za co. Przecież z rzeczy nieważnych zbudowane są cywilizacje... :0) OLDPOGODNY :0) (bez powodu) ;0) Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: zero powodów by ... 15.12.05, 09:03 to ya też pogodna. Bo wraca. bo chce być dawną to yą ;) Ale kogo to... ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
yoanna Re: zero powodów by ... 15.12.05, 09:39 to.ya napisała: > Bo wraca. bo chce być dawną to yą ;) Niebiosom dzięki za to przejaśnienie. > Ale kogo to... ? ;) Prowokatorka i tyle;) Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: zero powodów by ... 15.12.05, 09:48 yoanna napisała: > to.ya napisała: > > > Bo wraca. bo chce być dawną to yą ;) > > Niebiosom dzięki za to przejaśnienie. Ożesz Ty..... :))))))))))))) :******** ----<--@ (zajrzyj do @) > > > Ale kogo to... ? ;) > > Prowokatorka i tyle;) Uhum:))))))))) A Ty sio, wiesz gdzie!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
yoanna Re: zero powodów by ... 15.12.05, 09:53 Prowokatorka i jeszcze wrzeszczy....;))) Thx.za @ ale nie pośpiewam, kłopoty natury technicznej;))) Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: zero powodów by ... 15.12.05, 12:55 yoanna napisała: > Prowokatorka i jeszcze wrzeszczy....;))) Skoro Ty nie możesz, to mam jedyną okazję ;P > Thx.za @ ale nie pośpiewam, kłopoty natury technicznej;))) To do czytania było, nie do śpiewania. Do śpiewania będzie (jak chcesz mp3) wieczorem. Będzie? Trafi się? ... Odpowiedz Link Zgłoś
wredota_sromotnicza Re: zero powodów by ... 15.12.05, 20:52 to.ya napisała: > Będzie? Trafi się? ... Nie. Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: zero powodów by ... 15.12.05, 21:07 wredota_sromotnicza napisał: > to.ya napisała: > > > Będzie? Trafi się? ... > Nie. Skąd wiesz o co pytam? I dlaczego "nie" ? ... Odpowiedz Link Zgłoś
yoanna Re: zero powodów by ... 16.12.05, 15:15 ano tak sobie...;) ale będzie,będzie jesli o To pytasz;) Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: zero powodów by ... 16.12.05, 15:44 o TO pytam... właśnie o TO ... (zapraszam na chmurkę kawową...) Odpowiedz Link Zgłoś
wredota_sromotnicza Re: zero powodów by ... 16.12.05, 17:42 to.ya napisała: > Skąd wiesz o co pytam? Tego nie wiem wcale, a odpowiadam sobie na swoje pytanie. Popełniłam nadużycie na Twoim poście. Drugie i mam nadzieję, że ostatnie. > I dlaczego "nie" ? > bo to jest net, który jednych uczy, drugich bawi, co w żadnym razie nie umniejsza jego wartości, lecz nie należy spodziewać się niemożliwego. > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: zero powodów by ... 16.12.05, 17:55 wredota_sromotnicza napisał: > to.ya napisała: > > > Skąd wiesz o co pytam? > Tego nie wiem wcale, a odpowiadam sobie na swoje pytanie. Popełniłam nadużycie > na Twoim poście. Drugie i mam nadzieję, że ostatnie. --> Jakie nadużycie? Nie rozumiem :( > > I dlaczego "nie" ? > > bo to jest net, który jednych uczy, drugich bawi, co w żadnym razie nie > umniejsza jego wartości, lecz nie należy spodziewać się niemożliwego. --> ????????? Odpowiedz Link Zgłoś
wredota_sromotnicza Re: zero powodów by ... 16.12.05, 21:48 to.ya napisała: > wredota_sromotnicza napisał: > > > to.ya napisała: > > > > > Skąd wiesz o co pytam? > > Tego nie wiem wcale, a odpowiadam sobie na swoje pytanie. Popełniłam nadu > życie > > na Twoim poście. Drugie i mam nadzieję, że ostatnie. > > --> Jakie nadużycie? Nie rozumiem :( Nadinterpretacja, inaczej chciejstwo. > > > I dlaczego "nie" ? > > > bo to jest net, który jednych uczy, drugich bawi, co w żadnym razie > nie > > umniejsza jego wartości, lecz nie należy spodziewać się niemożliwego. > > --> ????????? Z teorii o zakrzywieniu przestrzeni rozumiem tylko tyle, że te proste się jakoś łączą zgodnie z ziemską logiką. Wredzia > Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: zero powodów by ... 17.12.05, 11:51 oldpiernik napisał: > Pozdrawiam serdecznie wszystkich odwiedzających to forum :0) > > OLD:0) odwiedzamy z przyjemnością na zero wpadamy:) Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: zero powodów by ... 02.09.06, 14:07 takie ciekawe zdają się własności zera... heheh Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: zero powodów by ... 30.09.06, 11:12 po raz kolejny Wam się zwierzę jedynką wszak także coś mierzę ale samotność jej doskwiera kiedy tuż obok nie ma zera... Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: zero powodów by ... 01.10.06, 01:25 prawda, prawda,.. paniedziejku!:) pięknie na wyjeździe było ale za zerem mi się ckniło... widzę, że nie próżnowaliście trochę liter dopisaliście:) jutro dokładnie wszystko poczytam teraz do jasiczka już zmykam! dobranoc... urszulka_po_podróży_ze_śpiącym_okiem Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: zero powodów by ... 10.11.06, 06:37 > zostać? > być? > stawać się? > znaleźć? > odszukać? > > ... by być i zostać? > ZERO. Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: zero powodów by ... 10.11.06, 23:17 to.ya napisała: > by być i zostać? gdzie i dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: zero powodów by ... 11.11.06, 23:16 właśnie, też nie widzę powodów tego "nie":) Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: zero powodów by ... 13.11.06, 07:26 to brak uzasadnień dla różnych zagadnień Odpowiedz Link Zgłoś
liczydelko Re: zero powodów by ... 30.11.06, 14:05 stosować zasadę ograniczonego zaufania? Odpowiedz Link Zgłoś