IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.06, 14:05
jaka jest przyszłość CPRu w Tbg
Obserwuj wątek
    • Gość: cepeerek Re: CPR IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.06, 08:01
      CPR to zupełnie zbędna sprawa takie są fakty gdzie CPR funkcjonują. Widać że
      jesteś strażakiem bo tylko strażacy są zainteresowani CPR a dokładnie stołkami
      w CPR.
      • presio5 Re: CPR 02.03.06, 08:17
        no to misiu powiem ci że jestes w duzym błęzie!! w obecnej formie zgadzam się
        ze jest to nie wypał ale po zmianie rozpporzadzeń cos z tego wyjdzie. mam
        dobrego kumpla w strazy, i wiem że dzieki cpr-owi np w katowicach akcja było
        prowadzona perfekcyjnie.
        ps.widac żeś laik z pis-uaru
      • Gość: ktoś Re: CPR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.06, 23:01
        do cepeerka .Proś opatrzność abyś nigdy nie musiał korzystać z zintegrowanej
        pomocy służb ratowniczych jaką dysponują CPRy
        • Gość: cepeerek Re: CPR IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.06, 08:21
          Nie wiem o jakich służbach ratowniczych "którymi dysponują CPRy" mówisz. CPRy
          umiejscowione w PSP dysponyją tylko tym czym dysponuje PSP - więc po co w jedny
          pokoju stanowisko oficera dyżurnego PSP , a w drugim pokoju dyżurny CPR który w
          takim przypadku wydawawać polecenia może tylko koledze z PSP. Służby medyczne,
          energetyka , gazownictwo mają swoich dyspozytorów. Chwalebne jest, że
          oficerowie PSP intensywnie szukają sobie zajęcia widząc że jest ich nadmiar ale
          szkoda że zajęciem tym mają być ciepłe posadki na koszt pustej kasy lokalnych
          budżetów. Już samo słowo użyte w nazwie "powiadamiania" wiele mówi o
          kompetencjach nowego tworu. Owszem koordynacja jest potrzebna ale czy
          koniecznie poprzez tworzenie nowych stołków - może wykorzystać np istniejące
          struktury wydziałów zarządzania kryzysoweg????.
          • Gość: loff Re: CPR IP: 80.51.159.* 05.03.06, 13:13
            CEPeerku..przeczytaj jeszcze raz to co napisales i zastanow sie, czy twoj mozg
            na pewno dzis sie uaktywnil i upewnij sie czy nie jest wielkosci orzeszka...cpr
            to nie tylko psp ale tez sluzba zdrowia
            "Już samo słowo użyte w nazwie "powiadamiania" wiele mówi o
            kompetencjach nowego tworu." a czy nazwa ma tak wiele do ludzkich kompetencji??
            ja zwiazku nie widze...moze jeszcze rozwazysz kompetencje i znaczenie
            slowa "ratowniczego"?? mam dla ciebie propozycje..zacznij narazac wlasny tylek
            do ratowania innych ludzi i wtedy sie wypowiadaj..
          • Gość: ja Re: CPR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.06, 20:55
            Gość portalu: cepeerek napisał(a):

> Nie wiem o jakich służbach ratowniczych "którymi dysponują CPRy" mówisz. CPRy
            > umiejscowione w PSP dysponyją tylko tym czym dysponuje PSP - więc po co w
            jedny
            >
            > pokoju stanowisko oficera dyżurnego PSP , a w drugim pokoju dyżurny CPR który
            w
            >
            > takim przypadku wydawawać polecenia może tylko koledze z PSP. Służby
            medyczne,
            > energetyka , gazownictwo mają swoich dyspozytorów. Chwalebne jest, że
            > oficerowie PSP intensywnie szukają sobie zajęcia widząc że jest ich nadmiar
            ale
            >
            > szkoda że zajęciem tym mają być ciepłe posadki na koszt pustej kasy lokalnych
            > budżetów. Już samo słowo użyte w nazwie "powiadamiania" wiele mówi o
            > kompetencjach nowego tworu. Owszem koordynacja jest potrzebna ale czy
            > koniecznie poprzez tworzenie nowych stołków - może wykorzystać np istniejące
            > struktury wydziałów zarządzania kryzysoweg????.
            za duży musk by mial gdyby maił wielkości orzeszka. podejrzewam że jakis
            rozzalony gostek którego nie przyjeli do strazy i rozżalony na cały swiat
    • Gość: cepeerek Re: CPR IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.06, 21:50
      Tworzenie CPR-ów jest zgoła dublowaniem funkcji i obowiązków np. Wydziałów
      Zarządzania Kryzysowego w Starostwach. Więc albo jedno albo drugie - raczej nie
      ma na tyle kasy by dublować urzędników.
      • Gość: ja Re: CPR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.06, 08:11
        g...o wiesz. nie jest to dublowaniem tylko realizację konkretnego zadania. po
        stworzeniue czegos takiego działania ratownicze będą bardzo skuteczne. w tej
        chwili to co jest w starostwach to nie ma nic a ktos bierzez a to kase.
    • Gość: xxx Re: CPR IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.06, 08:28
      u nas fortunę wydano na CPR to jest: biurka krzesła komputery lokal ładnie
      wygląda była TV i co nic.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka