Dodaj do ulubionych

Ruda Śl. Kolonia Minerwy - CPR Inwestor

18.04.14, 09:03
Witam,
przymierzam się do zakupu mieszkania na terenie Rudy Śląskiej. Ze względu na położenie zainteresowała mnie informacja o powstającym osiedlu Kolonia Minerwy. Chciałabym się jednak czegoś więcej dowiedzieć o firmie CPR Inwestor? cprinwestor.com.pl Może macie jakieś informacje?
Obserwuj wątek
    • mietlorz707 Re: Ruda Śl. Kolonia Minerwy - CPR Inwestor 18.04.14, 13:51
      Położenie zaiste rewelacyjne.
      • pipi43 Re: Ruda Śl. Kolonia Minerwy - CPR Inwestor 18.04.14, 15:30
        Jak na rudzkie warunki niezłe.
        • 1802ef Re: Ruda Śl. Kolonia Minerwy - CPR Inwestor 19.04.14, 22:20
          no i po sąsiedzku z pipi
          • pipi43 Re: Ruda Śl. Kolonia Minerwy - CPR Inwestor 20.04.14, 17:40
            1802ef napisała:

no i po sąsiedzku z pipi

...co znacznie podnosi atrakcyjność lokalizacji.
            • jozefosmenda Re: Ruda Śl. Kolonia Minerwy - CPR Inwestor 21.04.14, 11:29
              No i "ktoś" wyciął mój wpis w tej materii!
              Co i tak nie zmienia istoty rzeczy tego miejsca.
              • hepik1 Re: Ruda Śl. Kolonia Minerwy - CPR Inwestor 21.04.14, 11:39
                Nikt nic nie wyciął.
                Może zapomniałeś kliknąć w "wyślij"
                Starość nie radość ;)
      • ruda111111 Re: Ruda Śl. Kolonia Minerwy - CPR Inwestor 15.03.17, 19:19
        Położenie może i dobre tylko wokół totalny bałagan. Ludzie,żeby dojść do domów toną w błocie. Drogi w fatalnym stanie, niekończąca się budowa...ogólnie wygląd osiedla straszy...przy takim tempie prac na poprawę się nie zapowiada!!!
    • ruda111111 Re: Ruda Śl. Kolonia Minerwy - CPR Inwestor 08.03.16, 19:31
      Dla nas zakup domu tam okazał sie pomyłką,nieszczelne okna (non stop zimno w domu, a za ogrzewanie klikaset zlotych), kapiąca woda z bojlera...brak porządnej drogi...
      • apchopin Re: Ruda Śl. Kolonia Minerwy - CPR Inwestor 08.03.16, 21:20
        reszta lokatorów też niezadowolona? pytam bo zastanawiam się nad kupnem właśnie jednego z wolnych mieszkań?
        • ruda111111 Re: Ruda Śl. Kolonia Minerwy - CPR Inwestor 14.03.16, 12:22
          Proszę sobie przejść i popytać lokatorów,którzy już użytkują (myśmy kupili jako jedni z pierwszych i nie mieliśmy niestety tej możliwości)...:(
    • minerwa2018 Re: Ruda Śl. Kolonia Minerwy - CPR Inwestor 12.06.18, 20:56
      Kupiliśmy dom na Minerwie w tamtym roku, wszystko było ok do czasu... Wszystkie formalności załatwialiśmy w zasadzie w biurze na osiedlu, jednakże zbliżający się termin oddania domu zmusił nas do częstszego odwiedzania domu i biura w Katowicach. Już po pierwszej wizycie w głównej siedzibie jestem ogromie rozczarowany, rozmowa z pracownikami mało profesjonalna. Usłyszałem, że deweloper nie jest po to aby spełniał moje widzimisię, bardzo szyderczo i arogancko mnie potraktowano. Gdybym został tak potraktowany kiedy szukałem domu, nie zdecydowałbym się na CPR, wiadomo co może wróżyć takie nastawienie do klienta. Jeśli chodzi o końcowe etapy budowy, brak jakiejkolwiek komunikacji, nie można się doprosić o wykaz materiałów oraz technologii z jakiej powstaje dom. Musze stwierdzić, że wydając ponad pół miliona złotych za dom zostaliśmy pozostawieni sami sobie.
      • kwiatowe_66 Re: Ruda Śl. Kolonia Minerwy - CPR Inwestor 11.07.18, 13:42
        No to wspolczuje, bo to jak mniemam ten nowo budowany szereg a budowe obok wstrzymano. Dzwonilem i powiedzieli ze nic nie beda robic w tym roku, czyli zostaje przyzwyczaic sie do blota :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka