Dodaj do ulubionych

Nurkowanie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 19:21
Parę dni temu widziałem info o możliwościach nurkowania ale znikneły -jestem
zainteresowany dobrym klubem
Obserwuj wątek
    • Gość: jas32 Re: Nurkowanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.06, 20:41
      zapytaj na basenie w niedziele o 14.30 o Mariusza Wydro
      • Gość: kinga Re: Nurkowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 20:47
        Jest ryzkyko jest zabawa/ w tych rękach to sport ekstrametalny nie mylić z
        ekstremalnym
    • Gość: konger Re: Nurkowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 20:43
      Zaglądnij na strwww.nurkomania.pl znajdziesz tam też linki do nurkowych stron
    • Gość: altus Re: Nurkowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 20:44
      A ja polecam WWW.nautica.pl
      Ok.
    • Gość: sis Re: Nurkowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.06, 17:08
      Zapoznaj się ze stroną www.scubaservice.com.pl
    • Gość: sic Re: Nurkowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.06, 11:32
      Dobry adres-www.technikapodwodna.pl
    • Gość: arman Re: Nurkowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.06, 11:44
      A zglądnij na www.pl.recnurkowanie
    • Gość: mariusz wydro Re: Nurkowanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.06, 21:57
      zapraszam do nas na lekcje pokazowe i nie tylko. w każda niedzielę o 14.30.
      pprzyjdź zobacz sprubuj. szkolimy w kilku systemach a jestesmy jedyni w tbg
      którzy mają uprawnienia z MENiS-u.
      mariusz
      • Gość: Scumbria Re: Nurkowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 20:20
        Mamy umowę z Zakładem Pogrzebowym i OJOMEM .
      • Gość: soliter Re: Nurkowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 20:24
        Ty się Maniusiu lepiej ucz ,zalicz 8 -klasę i zapisz do jakoweś szkoły średniej
    • Gość: sinstraunus Re: Nurkowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.06, 10:29
      Dobry klub,nagrodzony po raz kolejny 'Złotą Płetwą'jako najlepszy ,w którym
      panuje wspaniała atmosfera to Krakowska Nautica/ www.NAUTICA.PL/Pracują tam
      ludzie wykształceni i dokształceni.Przekonaj się sam
      • Gość: mariusz wydro Re: Nurkowanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.06, 14:21
        byłeś z nami gdzieś na nuraniu?? robiłeś u nas kurs?? jeżeli nie ie mów tak!!
        że nautica jest dobra to wie każdy nur ale złota płetwe dostała nie szkoła
        tylko biuro podrózy, a oni sa najdrożsi w polsce i ciężko się znimi dogadać. i
        następna sprawa oni sa 160km od nas a my na mjejscu. a ztym argmentem ciężko
        walczyć. jezeli ci nie odpowiada nasza szkoła polecamy dwie inne w naszym
        regionie gdzie ammy gwarancje solidności.
        mariusz
        • Gość: soliter Re: Nurkowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.06, 14:30
          Nie robiłem u was ale..mam kumpli którzy mieli tę przyjemność i Bogu dziękują
          że dalej uczyli się w Krabie i Nautice
          • Gość: n..k Re: Nurkowanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.06, 21:46
            > Nie robiłem u was ale..mam kumpli którzy mieli tę przyjemność i Bogu dziękują
            > że dalej uczyli się w Krabie i Nautice

nooo!! bardzo dobra oferta! o ile wiem to sie nie utopił z wyszkolonych przez
            wydrę, kilku pozakładało swoje szkoły. W KRABIE?? może jestes z byt młody aby
            pametać palinuro we włoszech oraz kilka innych przypadków utopienia sie nurków.
            czyli cos ma w głowie i chyba musi mieć trochę więcej niz podstawówkę jezeli
            pracuje w straży. wiem że nawet goście we frogmenie dzieki niemu zrobili
            instruktorów.
        • Gość: soliter Re: Nurkowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.06, 14:38
          Argument o 160 km jest nijaki,lepiej przejechać te 2godz.i być wśród
          kulturalnych ,wykształconych ludzi niż ryzykować wśród "samopałów'.Jak się
          nurkuje to ryzykujesz nie tylko swoje/jak jesteś "uczony 'systemem
          gospodarczym/ale cudzym zdrowiem i życiem bo nie wiem czy kolega Wydro wie że
          nurkuje się parami???A co do dogadniu sie N.to może nie trza ino godać tylko
          trzeba mówić-ale do tego to już potrzeba niestety trochę wiecej niż O.H.P.e
        • Gość: Frogmen Re: Nurkowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.06, 15:18
          Najlepiej zapytać o niejakiego Wydrę ,nurków z Stalowej czy też Sandomierza oni
          potrafią Wam wybić z głowy szkolenia na tym "poziomie'.Człowieczek jest
          zadufany w sobie a ogólnie cienias.Zapraszam ddo Stalowej
          • Gość: sobek Re: Nurkowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.06, 15:27
            Proponuje wejść na www.nautica.pl/stowarzyszenie każdy chętny może wspomódz
            organizowanie nurkownia dla niepełnosprawnych/oddając 1 % z podatków/gorąco to
            polecam bo warto pomóc przywrócić nadzieje ludziom doświadczonym przez Los
            • Gość: plavi Re: Nurkowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.06, 19:31
              Podstawy wiedzy nurkowej można poznać/teoria rzecz jasna/na
              str.www.nurkomania.pl tam też znajdziesz linki
              O.K.
          • Gość: n...k Re: Nurkowanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.06, 10:59
            cienias?? może i tak tylko że on wyszkolił tylu nurów że wszystkie te klubiki w
            stylu fromen to moga sobie pomarzyć o tym. co do frogmena to możemy
            podyskutowac trozeczkę głębiej co sie tam dzieje o jakie przekręty tam robia.
            miałem przyjemnośc być w zarządzie tej wzajemnej adoracji i widziałem co ci
            panowie tam wyprawiaą. daleko im do mariusza. można mu wiele zarzucić i na jego
            temat tez moge coś powiedziec bo wspópracowałem przez długo okres ale
            umiejętności, wiedzy możecie mu pozazdrościć. gdyby był takim cieniasem nie
            szkoliłby w bornym sulinowie oraz nie szkoliłby żołnierzy którzy polecieli do
            iraku.
            a frogmen?? to juz historia i komunistyczna przeszłość. jezlei masz sie szkolić
            do zadzwoń do aquamastera. jak na razie to oni jesczez maja namniej minusów
            (dopiero zaczeli;)) a poza tym wracając do octopusa maja najtańszy sprzet i
            jeżeli z nim pogadasz do potrafi załatwić sprzet o 20-25% tanije nz w nautice.
            a wiem bo chciałem u nich kupić automat i ta przemiła pani w sklepie nie
            potrafiła mi odpowiedziec na kilka prostych pytań. jezeli nie wierzysz to
            pojedź do nich i poatrz sobie na ceny. jezeli o ich profesjonaliżmie ma
            stanowić cena to faktycznie sa najlepsi.
            • Gość: divemaster Re: Nurkowanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.06, 12:23
              Wogóle niech każdy założy swoja szkołe nurkowania i będzie sam sobie prezesem,
              dyrektorem i kim tam chce. Myśle, że cała ta dyskusja jest żenująca i dziecinna.
              Po co sie obrzucać błotem? Według mnie to forum powinno propagować tak piękny
              sport jakim jest nurkowanie, a nie służyć do porachunków między centrami
              nurkowymi.Niech każdy pilnuje swojego nosa. No ale po tym widać kto na co ma
              zajawke i jaki problem. Kasa czy nurkowanie? Nie chce stawać po niczyjej stronie
              w tej smiesznej dyskusji ale od kogo w tym paskudnym Tarnobrzegu zaczeła się
              cała zbawa w nurkowanie. Basta... Zapraszam pod wodę to naprawde świetna zabawa.
              • Gość: soma Re: Nurkowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.06, 13:05
                Drogi kolego masz racje ale pomyje na inne szkoły czy też systemy to wylewa
                głownie Mariusz a inni raczej są na wyższym poziomie żeby się w to babrać
                • Gość: ja Re: Nurkowanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.06, 13:37
                  > Drogi kolego masz racje ale pomyje na inne szkoły czy też systemy to wylewa
                  > głownie Mariusz a inni raczej są na wyższym poziomie żeby się w to babrać

dziwne!! dzwoniłem ostatnio do niego odnośnie nurkowań i pytałem go o padi czy
                  cmasu, i nic nie usłyzsałem od niego że padi jest złe czy dobre. powiem więcej
                  podał mi nazwisko instruktora padi gdzie można zrobić kurs. dzwoniłem do innego
                  gościa pytając o cmas to usłyszałem same inwektywy. dziwne. z tego co widzę to
                  niezła nagonak na niego. nie znam go ale pytałem o niego paru ludzi którzu sie
                  szkolili u niego i nic takiego nie mówili. jezeli coś wiesz to podaj jakieś
                  sczególy na priv nureklokowski@wp.pl
            • Gość: sylwek Re: Nurkowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.06, 13:02
              Ten sam sprzęt co u Wydry kupisz w uczciwych firmach ,z fakturą czy też
              paragonem i w cenie wcale nie wyzszej a co do jego instruktorskich dokonań to
              tyle dokonał co sam o sobie rozpowiada .Był prawie mistrzem Soliny tylko cóś mu
              się płetwa powineła.Jesli chodzi zaś o przekręty to dobrz by było żeby Straż
              zrobiła rachunek sumienia temu młodzianowi....
    • Gość: klif Re: Nurkowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.06, 17:29
      O czym ta dyskusja !Nurkownie jest piękne ,niestety nic nie da się tu zdziałać
      na skróty i ktoś kto zaliczy kurs u mało inteligentnego pozbawionego wyobrażni
      prostaka moze zrobić sobie i innym krzywdę,dlatego wszystkie systemy są dobre
      ale trzeba uczyć się w uznanych "szkołach" i to że sie paru utopionych
      wyciągneło nie uczyni z"prostaczka" nauczyciela
      • Gość: divemaster Re: Nurkowanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.06, 01:32
        Ale pod lód to bym się wybrał.Ktoś jedzie?
        • Gość: sinistrauna Re: Nurkowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.06, 11:22
          To już tylko Mazury i Grenladia została.A poważnie to chyba Zakrzówek/Krab/
          • Gość: n..k Re: Nurkowanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.06, 09:20
            krab!! dobre sobie i może nautica?? uczepiłes się tego kraba i nautici jak rzep
            psiego ogona. czytalem te posty i jestem zdziwiony że ktos tu pisze o jakiś
            przekretach w straży. nie wiem czy wiesz ale to pomówienia. o ile wiem gdyby
            były jakekolwiek niezgodności z prawem nie awansowaliby go oraz nie wysłali do
            szkoły a jezeli chodzi o zawody ... no cóż teraz może i nie jest najlepszy ale
            kiedyś był bo sam widziałem u niego dyplomy i puchary za zawody nurkowe. tak
            podejrzewam ze jesteś jednym z tych kursantów którego kiedys oblał a teraz
            próbujesz sie odgrywac. chciałbym z toba zanurkować i zobaczyc co prezentujesz.
            czy rzeczywiście jestes taki dabry jak piszesz. w tymm tygodniu jade do krakowa
            na zakrzówek, i na piaseczno pod lód. jedno mjejsce się znajdzie.
            • Gość: salsa Re: Nurkowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.06, 18:37
              Ja też należe do obrońców Mariana to prawdziwy inteligentny i uczciwy
              nurek ,dlatego Straż go wysłała do szkół niech ma te zawodowe wykształcenie a
              co do przekrętów to jest to człek uczciwy/sam to potwierdził a chyba każdy sam
              siebie zna najlepiej.
            • Gość: Frogmen Re: Nurkowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.06, 19:34
              Taaaak co tam pieprzone inteligenciki z dyplomami wyższych uczelni i o wyższej
              moralności .Niech żyje cwaniaczek -prostaczek.Precz z SSI,Krabami czy też
              jakimiś Nauticami a Witek Śmiłowski to cienki bolo w porównaniu z zanymi
              sławami ze słynnej SZKOŁY TARNOBRZESKIEJ/szkoły ludzi mądrych,uczciwych i
              prawych.Salut
              • Gość: divemaster Re: Nurkowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.06, 12:15
                Brawo barany!!!! Dzięki waszym śmiesznym wypowiedziom nurkowanie jest wspaniale
                promowane i pokazuje co jest w nim najpekniejsze. Jeśli ktoś ma jakiś
                problem,żal to niech nie zachowuje się jak baba tyko wyjaśni co go gryzie.
                Szkoda gadać. Wydaje mi sie że zaq czasów Lokowskich to wszystko było prostsze.
                Ehh
                • Gość: old sac Re: Nurkowanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.06, 20:20
                  Było to proste i uczciwe tak jak sekretarz prikazał/rusycyzm/no i jak S.B.ek
                  odpowiedzialny nakazał
                  • Gość: divemaster Re: Nurkowanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.06, 09:36
                    No bez przesady. Wspominam tylko sytem szkolenia w tamtych czasach, zresztą
                    wydaje mi się że bardziej gruntowny. Pozatym w latach dzięwidziesiątych, już po
                    obaleniu komuny, szkolono nadal pod przewodnictwem Lok.
                    • Gość: unasinistra Re: Nurkowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.06, 18:20
                      Trochę zażartowałem ale znam niestety przykładów parę gdy ktoś/a rzućmy zasłone
                      milczenia/posługujac się pieczęciami L.O.K.u/udzielonymi mu mam nadzieje w
                      dobrej wierze /namaszczał ludzi na stopnie bez nurkowań i teori w odpowiedniej
                      dawce.Pozdrawiam Cię boś człek prawy /jam jest troche inny/
                      • Gość: divemaster Re: Nurkowanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.06, 19:04
                        I tu się zgodze z przedmówca. Należy wystrzegać się takich pseudoinstruktorów.
                        Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka