buta 06.04.06, 14:04 Polecam lekturę dzisiejszego "ECHA DNIA", bo "TYGODNIK MIEJSKI" tego nie napisze. Carols Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Janos Re: Mondeo na spęd PiS-u! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.06, 18:01 Czy twój pseu-buta to od węgierskigo buta czyli idiota łącze wyrazu szacunku Sabos Janos Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: melania Re: Mondeo na spęd PiS-u! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 12:07 Napisz coś więcej bo w inter. echu nie mogę znależć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: melania Re: Mondeo na spęd PiS-u! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 12:07 Napisz coś więcej bo w inter. echu nie mogę znależć. Odpowiedz Link Zgłoś
buta Re: Mondeo na spęd PiS-u! 11.04.06, 14:03 Nasz prezydent Jan D. pojechał sobie swoim Mondeo na Zjazd PiS-u. Poseł Kłeczek ten wyjazd potępia. Kuchciński,szef PiS-anek na województwo nie zapraszał Jana, a organizatorzy zjazdu nie znają takiego nazwiska. Przewodniczący Zych też nie delegował Pana Prezydenta w delegacje do stolicy. Ot. historia jakich wiele. Służbową furą po odnowę i moralność IV RP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antybuta Re: Mondeo na spęd PiS-u! IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.06, 14:05 Gó.. Cię to obchodzi zawistny bucu. Odpowiedz Link Zgłoś
kolorrek Re: Mondeo na spęd PiS-u! 11.04.06, 14:26 Niech społeczeństwo wie, co Jan robi, czego się tak boisz...Prawa i Sprawiedliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotos Re: Mondeo na spęd PiS-u! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.06, 14:41 ja wam cos powiem,byliscie kiedys w klimontowie?jescze jedna kadencja tego buraka J.D. i tarnobrzeg bedzie tak samo wygladal jedna wielka dziura Odpowiedz Link Zgłoś
skrybek Re: Mondeo na spęd PiS-u! 11.04.06, 15:12 Oczywiście, będzie wielka dziura, chyba że ja będę znowu ważny! ja! Norbert. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tarnobrzeżanin Re: Mondeo na spęd PiS-u! IP: 80.48.126.* 11.04.06, 15:40 Idź do psychiatry człowieku, bo wstyd mi za Ciebie i tobie podobnym. Osobowość maniakalno-depresyjna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pssyku Re: Mondeo na spęd PiS-u! IP: 62.233.195.* 11.04.06, 15:10 ja słyszałem że darek potępił bo jego nie zaprosili, tylko janka, a on sam to ponoć poseł z krwi i kości. Odpowiedz Link Zgłoś
eselduch Re: Mondeo na spęd PiS-u! 12.04.06, 12:01 Nie czepiać się Darka. Won od posła! Ciekawi mnie tylko, czy gdyby do Janka zadzwonił o. Rydzyk, to mondeo by zostało użyczone o. dyrektorowi? Odpowiedz Link Zgłoś
natiiiii Re: Mondeo na spęd PiS-u! 14.04.06, 07:28 Ale trzeba przyznanać, że Darek Kłeczek ma klasę. "Zjechał" Janka, za nadużywanie władzy i wykorzystywanie auta to celów prywatnych. Tak trzymać Panie Pośle. Mam nadzieję, że PiS nie będzie popierał tego "trzeźwego towarzystwa". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: palec Re: Mondeo na spęd PiS-u! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.06, 09:38 Poseł jest sfrustrowany, dostał się do sejmu a każą mu siedzieć cicho, może tylko głosować jak mu powiedzą, zero ruchu, zero możliwości, nikt się z nim nie liczy, a do tego nie zapraszają go na spotkania PISu. Tylko jakiegoś Janka, który nawet w PISie nie jest. Łatwo więc zauważyć, że Dziubiński do rozmów, a Kłeczek do panelu do naciskania guzika w sejmie. Nie dziwie się więc że Darek „jedzie” Janka . Bezsilność przełożona frustracją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psychiatra palec, u kogo się leczysz? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.06, 22:25 Zmień chłopie lekarza, bo ten jak widać nie bardzo ci pomaga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baracuda Re: Mondeo na spęd PiS-u! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.06, 16:19 Trzymaj ten palec w Norbim,bo to pewnie wam sprawia przyjemność a nie pchaj się do polityki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: Mondeo na spęd PiS-u! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.06, 13:44 www.radiomaryja.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jolka Bobek Re: Mondeo na spęd PiS-u! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 11:02 Wstrętny brodacz pcha ryja gdzie go nie chcą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wój Dobra Rada. Re: Mondeo na spęd PiS-u! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 12:39 Jasiu Mleczarzu zrób loda kaczorom to cię przyjmą. Odpowiedz Link Zgłoś