Gość: pik IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 26.04.06, 09:16 Gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: łysy Re: Dobry fryzjer w Tarnobrzegu - męski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.06, 10:13 maniuś i wszystko jasne - koło księgarni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zarośnięty Re: Dobry fryzjer w Tarnobrzegu - męski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.06, 15:13 Salon fryzjerski <<Alexia>>ul.Szeroka 28 obok biblioteki.Pełny propfesjonalizm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolega Re: Dobry fryzjer w Tarnobrzegu - męski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 17:50 Pani Jadzia koło Jędrusia !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZEGAR Re: Dobry fryzjer w Tarnobrzegu - męski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 11:47 JA SIE OSTATNIO OBCINAM U PANI MONIKI ( CHYBA TAK MA NA IMIE ) I JESTEM SUPER ZADOWOLONY. ZAKLAD JEST NAD SILOWNIA NA SZKOLNEJ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dawid Re: Dobry fryzjer w Tarnobrzegu - męski IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 28.04.06, 20:15 Pani Jadzia koło Jędrusia !!! Popieram!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzywq Re: Dobry fryzjer w Tarnobrzegu - męski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.06, 20:48 Pani Ania z salonu "Alexia".Byłem z żoną i dzieckiem.Wszystkim nam zrobiła odlotowe fryzury.Są boskie .Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIEZADOWOLONY Re: Dobry fryzjer w Tarnobrzegu - męski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.06, 12:26 BYLEM U TEJ PANI ANI I SKOŃCZYLO SIĘ NA TYM , ŻEPOSZEDLEM DO POPRAWKI DO PIERWSZEGO NAPOTKANEGO ZAKLADU NIE POLECAM!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eMTe Re: Dobry fryzjer w Tarnobrzegu - męski IP: *.sistbg.net / 80.51.159.* 01.05.06, 17:47 Salon fryzjerski za Bankiem Spółdzielczym na Dekutowskiego, młoda brunetka super strzyże i jest dokładna. Koło księgarni na Mickiewicza (u Mariana) nie polecam, czesto sporo klientów i "strzyżenie na czas" - jak sie przyjzysz w domu to wtedy widać. Z doświadczeń kumpli wiem, że w ostateczności sprawdzi się również własna maszynka i żona, na pewno taniej nigdzie nie znajdziesz :) Odpowiedz Link Zgłoś