Dodaj do ulubionych

Dobry fryzjer w Tarnobrzegu - męski

IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 26.04.06, 09:16
Gdzie?
Obserwuj wątek
    • Gość: łysy Re: Dobry fryzjer w Tarnobrzegu - męski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.06, 10:13
      maniuś i wszystko jasne - koło księgarni
      • Gość: zarośnięty Re: Dobry fryzjer w Tarnobrzegu - męski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.06, 15:13
        Salon fryzjerski <<Alexia>>ul.Szeroka 28 obok biblioteki.Pełny propfesjonalizm.
        • Gość: kolega Re: Dobry fryzjer w Tarnobrzegu - męski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 17:50
          Pani Jadzia koło Jędrusia !!!
          • Gość: ZEGAR Re: Dobry fryzjer w Tarnobrzegu - męski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 11:47
            JA SIE OSTATNIO OBCINAM U PANI MONIKI ( CHYBA TAK MA NA IMIE ) I JESTEM SUPER
            ZADOWOLONY. ZAKLAD JEST NAD SILOWNIA NA SZKOLNEJ.
            • Gość: Dawid Re: Dobry fryzjer w Tarnobrzegu - męski IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 28.04.06, 20:15
              Pani Jadzia koło Jędrusia !!! Popieram!!
    • Gość: grzywq Re: Dobry fryzjer w Tarnobrzegu - męski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.06, 20:48
      Pani Ania z salonu "Alexia".Byłem z żoną i dzieckiem.Wszystkim nam zrobiła odlotowe fryzury.Są boskie .Polecam
      • Gość: NIEZADOWOLONY Re: Dobry fryzjer w Tarnobrzegu - męski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.06, 12:26
        BYLEM U TEJ PANI ANI I SKOŃCZYLO SIĘ NA TYM , ŻEPOSZEDLEM DO POPRAWKI DO
        PIERWSZEGO NAPOTKANEGO ZAKLADU NIE POLECAM!!!!!!!!!!!
    • Gość: eMTe Re: Dobry fryzjer w Tarnobrzegu - męski IP: *.sistbg.net / 80.51.159.* 01.05.06, 17:47
      Salon fryzjerski za Bankiem Spółdzielczym na Dekutowskiego, młoda brunetka
      super strzyże i jest dokładna.
      Koło księgarni na Mickiewicza (u Mariana) nie polecam, czesto sporo klientów
      i "strzyżenie na czas" - jak sie przyjzysz w domu to wtedy widać.
      Z doświadczeń kumpli wiem, że w ostateczności sprawdzi się również własna
      maszynka i żona, na pewno taniej nigdzie nie znajdziesz :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka