Dodaj do ulubionych

Szukam taniej drukarni

IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.06, 15:19
Obserwuj wątek
    • Gość: tbg Re: Szukam taniej drukarni IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.06, 17:45
      W Tarnobrzegu nie znajdziesz. Na wszystkie poważniejsze prace warto wybrać się co najmniej do Rzeszowa. Powiedz co konkretnie Ci potrzeba to może kogoś polecę.
      • Gość: liwa Re: Szukam taniej drukarni IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.06, 23:25
        chodzi mi o ulotki reklamowe, gazetkę reklamową itp
        • Gość: tbg Re: Szukam taniej drukarni IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.06, 23:47
          > chodzi mi o ulotki reklamowe, gazetkę reklamową itp
          Zależy jeszcze jaki nakład. Robiłem kalkulację na ulotkę 4 strony A4, pełen kolor w nakładzie kilku tysięcy sztuk. W tarnobrzeskich drukarniach wychodziła 30-80% drożej niż np. w rzeszowskim Waxgrafie. Niestety lokalne drukarnie liczą drogo, a małe firmy podające się za drukarnie kupują druk u właściwych drukarni i muszą doliczyć swoją prowizję.
          • Gość: liwa Re: Szukam taniej drukarni IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.06, 23:59
            Ile by kosztowało 10 tys x 8 stron A4, dwukolorowa?
            • Gość: tbg Re: Szukam taniej drukarni IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.06, 00:12
              > Ile by kosztowało 10 tys x 8 stron A4, dwukolorowa?
              Nie wiem :) daj do kalkulacji i porównaj. Dwa kolory mogą u nas wyjść bez tak dużej różnicy, bo nie wymagają dobrego spasowania i wystarczy mała maszyna. Przy tym nakładzie i formacie cena klisz też nie ma dużego wpływu na całość. Waxgraf o którym wspomniałem: www.waxgraf.com.pl/ Przy pracach na 4 koloty i więcej stron warto szukać nowoczesnej drukarni z CTP.
    • Gość: onna Re: Szukam taniej drukarni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.06, 22:12
      polecam drukarnię P. Andrzeja nie pamietam nazwiska ale mieści sie w budynku
      Tapimy przy ul.1 Maja . Szybko tanio solidnie ... polecam i pozdrawiam
    • Gość: druk Re: Szukam taniej drukarni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.06, 07:18
      Polecam Synogarlicę, szybko i tanio, synogarlica@synogarlica.pl
      • Gość: olo Re: Szukam taniej drukarni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.06, 09:26
        Synogarlica to to tylko pośrednik. Zedrze z ciecie jak za mokre zboże :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka