Gość: widz IP: *.tv / *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.06, 09:47 Niezły pomysł z tym programem. Czy ktoś już robił te chopcie lasowiackie??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jak zwykle Re: "Regionalne Smaki" - program TV TBG IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.06, 10:34 "Mamo, chwalą nas! Kto? Wy mnie, a ja Was". Ładnie to tak samemu o sobie pisać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danko Re: "Regionalne Smaki" - program TV TBG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 15:24 w nastepnym odcinku beda Dziubki w sosie mastalerzowym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuchara Re: "Regionalne Smaki" - program TV TBG IP: *.tv / *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.06, 14:00 www.tv.tarnobrzeg.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=47&Itemid=55 Chopcie robiłam są pycha!!!! Ja użyłam kaszę jęczmienną. Polecam!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: włoch Re: "Regionalne Smaki" - program TV TBG IP: *.tv / *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.06, 14:07 www.tv.tarnobrzeg.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=41&Itemid=55 roladka jest super, jak chcesz przygotować kolację dla ukochanej to jest to coś co świetnie nadaje się na taką okazję, do tego dobre wino a reszta zależy tylko od waszyh fantazji;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: "Regionalne Smaki" - program TV TBG IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.06, 15:24 IP: *.tv <- hehe :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maroone Re: "Regionalne Smaki" - program TV TBG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 15:35 > IP: *.tv <- hehe :) rzeczywiście chwalić niby anonimowo własny program to buractwo. co nie znaczy, że pomysł, albo przepisy złe. ino marketing do d... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WIKA Re: "Regionalne Smaki" - program TV TBG IP: *.tv / *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.06, 09:18 TV TBG to nie TVN i pewnie zapomnieć można o reklamowym booom niech robią dobre programy i będzie ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: again Re: "Regionalne Smaki" - program TV TBG IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.06, 11:34 WIKA IP: *.tv ;) bez przesady, to już lepsza reklama na tarnobrzeg.info Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kucharz Re: "Regionalne Smaki" - program TV TBG IP: *.tv / *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.06, 14:43 Co telewizja powinna ugotować??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuku Re: "Regionalne Smaki" - program TV TBG IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.06, 15:55 laska co to robi pewnie sama chwali swoj program heheh :-) Ja programu chwalic nie bede bo nie ogladalem. W oglole nasza miejska rzadko ogladam. Jedynie sport i muzyczny TBG są na niezlym poziomie no i od czasu do czasu wiadomosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziomal Re: "Regionalne Smaki" - program TV TBG IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.06, 18:53 Jakoś muzyczny mi nie podchodzi, pozytywny są kulturały. Może jakieś filmy puszczajcie też będzie gites Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gotujemy Re: "Regionalne Smaki" - program TV TBG IP: *.tv / *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.06, 16:07 ja bym chciał żeby zaproponowali coś na deser może jakięś lody czy coś takiego Odpowiedz Link Zgłoś