Dodaj do ulubionych

Do f-my SIS

IP: *.bulldogdsl.com 21.06.06, 19:39
Witam.

Wiem, ze do tego sluzy poczta i przepraszam wszystkich niezainteresowanych,
ale niestety serwer mailowy sis od pol roku odmawia wspolpracy a wiem, ze tu
czasem zagladaja. Mam pytanie do kierownictwa tejze f-my:

Czy pol roku (slownie "pol roku") to malo czy duzo do usuniecia mojego
nazwiska z listy pracownikow na stronie www:
www.sistbg.net/index.php?go=firma ?
Czy wydaja sie Wam, ze szastanie czyims nazwiskiem jest zgodne z prawem?
Moje nazwisko potrafiliscie usunac z listy marnych plac, wiec sadze, ze z
prostego skryptu PHP tez dacie rade.

Nie wiem czy nie wymagam od Was zbyt wiele, przeciez to tylko ponad pol roku
reakcji... Podczas naszej burzliwej, poltorarocznej wspolpracy tez olewaliscie
moje prosby zwiazane z poprawa "jakosci sygnalu", ale mam nadzieje, ze
publiczne szkalowanie zwiekszy tempo i polepszy jakosc Waszej pracy.

Teraz rozumiem dlaczego zakupiliscie trzy bezpieczniejsze, szybsze SUV-y. Przy
takiej rzeszy niezadowolonych trzeba dmuchac na zimne.
Obserwuj wątek
    • Gość: Paweł Indyk Re: Do f-my SIS IP: *.sistbg.net / *.sistbg.net 21.06.06, 20:45
      Prośba została spełniona
      Pozdrowienia w segregacji śmieci.
      Zarząd
      • Gość: maroone Re: Do f-my SIS IP: 80.54.24.* 21.06.06, 22:35
        hehe, a ja widzę pod tym linkiem, że nie została spełniona :) ale z tego co słyszałem, to większości klientów Sisowcy odpowiadają w podobny sposób. jest za to zepsuty link do e-maila autora pierwszego postu. zepsuć w Sis-ie jak widać potrafią...
      • Gość: becia Re: Do f-my SIS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 23:05
        sis to ogólnotarnobrzeska hala ich czs już minął teraz są lepsi to prechistoria
        obiecanki cacanki tylko naiwniak może wykupić u nich transwer
        nie dajcie się zrobić w balona
      • Gość: quizac Re: Do f-my SIS IP: *.bulldogdsl.com 22.06.06, 10:23
        Witam.

> Prośba została spełniona
        Piszesz o tym jakby zostalo cos dokonane, a tak nie jest (9:12 GMT)

> Pozdrowienia w segregacji śmieci.
        Jesli dla Ciebie praca w Anglii kojarzy sie z tym to masz racje - zostan z
        moherami i Lepperem.
        Pracuje w dosc duzej firmie webhostingowej, 100tys domen.
        To o jakies 99 999 wiecej niz SIS.
        Segregacje smieci to ja opuscilem w listopadzie.

Kontaktowalem i probowalem sie kontaktowac z Wami kilkunastokrotnie.
        Raz nawet osoba przy tel. powiedziala, ze tez 'moja prosba zostanie spelniona'.
        Odebralem to jako zapewnienie o czyms co napewno nastapi. Bylo to w styczniu...

PS. Jakie to uczucie jak masz wlaczone gg by rozmawiac ze znajomymi a tu co
        godzine podbija do Ciebie ktos z wcisnietym Caps Lockiem: bo nie przyjechali,
        bo to, bo tamto?
        • Gość: Paweł Indyk Re: Do f-my SIS IP: *.sistbg.net / *.sistbg.net 22.06.06, 10:50
          Tak jak napisałem prośba została spełniona.
          Co do reszty bez komentarza.
          Zarząd
          • Gość: maniac Re: Do f-my SIS IP: *.sistbg.net / 80.51.159.* 22.06.06, 11:05
            Twojej prosbie stalo sie za dosc.
            Istotnie twoja prosba zostala zepchnieta przez inne zadania ktore mialem do
            wykonania i w efekcie zapomniana zwyczajnie zapomniana. Za to przepraszam.

Nie jest to jednak uwazam, ze ta sytuacja to nie powod by zachowywac sie jak
            rozwydrzony, zezloszczony dzieciak w szalenczym amoku oplowajacy i wyzywajacy
            wszystkich ktorzy osmiela sie zblizyc do jego piaskownicy.

• Gość: quizac Re: Do f-my SIS IP: *.bulldogdsl.com 22.06.06, 12:31
              Czesc Rafal.

A ja mysle ze 7 miesiecy kontaktowania sie i wysluchiwania obiecanek to
              wystarczajacy okres czasu aby podniesc sobie cisnienie.
              Przyznaj po prostu, ze nie chcesz umieszczac swojego nazwiska.
              Pomijam juz fakt, ze opinia f-my, w ktorej przyszlo Ci pracowac, nie jest
              nieskazitelna i dlatego chociazby nie zyczylem sobie afiszowania sie nazwiskiem
              BEZ zgody wlasciciela. Z punktu widzienia prawa wydaje sie to oczywiste.

> Nie jest to jednak uwazam, ze ta sytuacja to nie powod by zachowywac sie jak
              > rozwydrzony, zezloszczony dzieciak w szalenczym amoku oplowajacy i wyzywajacy
              > wszystkich ktorzy osmiela sie zblizyc do jego piaskownicy.
              Brzydki obrazek namalowales. Jak widac opisane przez Ciebie podejscie to jedyne
              mozliwe, aby efektownie cos zostalo dokonane w fmie SIS. Uwierz mi, ze inne
              sposoby zawiodly. Mozesz sprawdzic logi. Zmienilbym to sam, ale dosc szybko
              zmieniles klucz do SSH.

W innej firmie/kraju zwyczajnie dostalbys nagane albo stracil prace za takie
              zapomnienie. Mozesz wierzyc lub nie. Dla Ciebie jak widac jest to blahostka, dla
              innych znaczy cos wiecej niz piaskownica. Mam nadzieje, ze kontakty z innymi
              ludzmi/klientami traktujesz powazniej.

Nie sadze, aby dalsze komentarze wniosly cos do watku.
            • Gość: mktwkr Re: Do f-my SIS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.06, 00:27

człowieku nie rozumiesz, że posługiwanie się czyimś nazwiskiem jest nie tylko
              łamaniem prawa, ale i dobrych obyczajów?

i skoro w taki sposób podchodzicie do byłych pracowników, to śmiem twierdzić,
              że wasz "szacunek" do innych, w szczególności do klientów, zaczyna się i kończy
              w tym samym miejscu... (punkt "zero")

szczytem absurdu jest dzicinne tłumaczenie "prośba zepchnięta... zwyczajnie
              zapomniana..." - Ludzie opanujcie się!

zmieńcie lepiej nazwe z "SIS" na "SZIT" - nie będzie wątpliwości...
      • Gość: mktwkr Re: Do f-my SIS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.06, 00:16

do dupy z takim zarządem...

!!!
        • Gość: przyglądacz Re: Do f-my SIS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.06, 12:34
          przyglądam się tylko...
          żenada ten sis :) heheh
          widać przeszukiwanie forum i hamskie, obraźliwe posty są bardziej ważne dla
          zarządu niż załatwianie bieżacych spraw klientów, którzy czekają nie raz po pół
          roku na byle g*** :) - znam taki przypadek :)
          To już Tepsa jest lepsza, tam przynajmniej można do kierownika pionu wysłać
          pismo, co często skutkowało w moim przypadku :)
          • Gość: quizac Re: Do f-my SIS IP: *.bulldogdsl.com 08.07.06, 13:37
            Ceny dostępu do Internetu ciągle spadają.
            Od początku lipca dostawca Neostrady zaproponował nowe sposoby rozliczania.
            Wprowadził umowę podpisywaną z klientem na okres 36 miesięcy, zawierającą
            roczną, promocyjną stawkę miesięczną. Po 12 miesiącach klient płaci podwyższoną
            opłatę. Najniższą możliwą prędkością jaką można uzyskać w usłudze jest transfer
            na poziomie 512 kb/s. Dla przykładu, podpisując umowę na 36 miesięcy z opcją
            6144 kb/s klient płaci przez pierwsze 12 miesięcy 83 zł miesięcznie. Potem
            opłata wzrasta do 166 zł.

W ramach oferty promocyjnej skierowanej do wszystkich klientów, otrzymują oni
            modem livebox z obniżoną do 1 zł opłatą abonamentową.
            • Gość: Urzędnik Re: Do f-my SIS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.06, 15:11
              DO zainteresowanych z gminy Baranów Sandomnierski, niedługo nasza gmina
              uruchamia darmowy internet dla wszystkich hetnych , jest on współfinansowany ze
              środków Unijnych ,już niedługo wszystkie firmy radiowe takie jak sis czy
              flesznet znikną z naszej gminy i będzie świety spokuj .
              • Gość: ja Re: Do f-my SIS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.06, 21:01
                najpierw naucz się pisać
            • Gość: albert Re: Do f-my SIS IP: *.osanet.pl / 80.249.6.* 10.07.06, 09:36
              Czesc Marcin
              Czy mógłbys odpisac na maila,którego wyslalem ci na wp?
              pozdrawiam
              Albert
            • Gość: quizac Re: Do f-my SIS IP: *.bulldogdsl.com 12.07.06, 14:31
              Witam.

Nie wiem kto wrzucil tu ta reklame tepsy poslugujac sie moja ksywa w dodatku.

> mowę na 36 miesięcy z opcją
              Mogli od razu dozywotnia dac. Pozdrawiam naiwnych w tepsie.
              • Gość: LOL Re: Do f-my SIS IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 30.07.06, 23:00
                Ciekawe tylko dlaczego z tej samej domeny :->
              • Gość: Wandzin Re: Do f-my SIS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.06, 00:29
                A weź sobie Krecik odpuść polemiki z tymi gośćmi. Wpadnij lepiej na kawę. Ulży
                Ci z marszu. Gwarantuję
    • Gość: olek Re: Do f-my SIS IP: 217.96.44.* 22.07.06, 12:25
      Kierownictwo sis leci sobie w kulki i olewa wszystkich klientów moim zdaniem.
      • Gość: dd Re: Do f-my SIS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.06, 14:08
        Żałosne. Widzę, że Pan Marcin swego czasu konfident i pupilek zarządu SIS'u
        wkroczył na wojenną ścieżkę z nimi :-)
        • Gość: mat Re: Do f-my SIS IP: 80.48.95.* 30.07.06, 23:29
          firma, o której mówicie jest rzeczywiście najbardziej badziewną firmą tej
          branży:nie liczą się z kientem, są nierzetelni radzę nie mieć nic wspólnego

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka