Gość: tarnobrzeżanka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.06, 14:58 www.echodnia.eu/podkarpackie/?cat=10&id=31301 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Woody Alen Re: Czytaliście Echo dnia ?to przeczytajcie o Lub IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.06, 19:14 Jurand jest the best ma swoich ludzi do oprysków sadów ,płaci im etatami w ośrodku pomocy ,sam ma czyste rączki bo jest tylko zastępcą . Dziubinizm w czystej formie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewcia Re: Czytaliście Echo dnia ?to przeczytajcie o Lub IP: 217.96.44.* 22.07.06, 12:23 Lubas to stary komuch, który się przebarwił i zaczął chodzić do kościoła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: staszek el. Re: Czytaliście Echo dnia ?to przeczytajcie o Lub IP: 80.54.16.* 28.06.06, 14:45 Mysle, ze walczy czesto w slusznych sprawach,ale stale napotyka na mur niezrozumienia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: staszek el. Re: Czytaliście Echo dnia ?to przeczytajcie o Lub IP: 80.54.16.* 28.06.06, 14:45 Mysle, ze walczy czesto w slusznych sprawach,ale stale napotyka na mur niezrozumienia! Odpowiedz Link Zgłoś
scapolo Re: Czytaliście Echo dnia ?to przeczytajcie o Lub 28.06.06, 15:11 To straszne, jak bardzo jesteś pewien, tego co piszesz! Aż tyle razy ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik Re: Czytaliście Echo dnia ?to przeczytajcie o Lub IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.06, 09:47 bo więcej nie ma nic do powiedzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tarnobrzeżanka Kolejne pytanie ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.06, 11:02 a to prawda ze to była największy krzykacz lecz gdy dostał posadę kierowniczą od Dziubińskego mając średnie wykształcenie ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Kolejne pytanie ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.06, 11:45 Dziubinski wie jak budować przychylność Rady . Podobnie było z Uzielem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirek Re: Czytaliście Echo dnia ?to przeczytajcie o Lub IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.06, 00:02 Ludzie czy wy czytaliscie ten artykul z echa dnia. To jest w nim jeden watek o wypadku z przed kilku lat kobieta ktora jechala od strony lazka tez miala wypadek ale jej raczej drzewa nie przeszkadzaly. Wiec to brawura mlodych kierowcu prowadzi do wypadkow. Kolejna rzecz skoro przez tyle lat nie doszlo do zadnego wypadku to znaczy ze mozna sie bezpiecznie ztrzymac na przejezdzi i spojrzec w lewo i prawo i przejechac. Wiem bo kilkakrotnie zdaralo mi sie przejezdzac przez ten przejazd. Dlatego ten caly artykul w echo dnia to bzdura. A pan Lubas to porzadny czlowiek zle o nim pisza ci co nie wiedza co robi dla miasta tarnobrzeg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franio Podległa mu pracownico nie podlizuj sie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.06, 09:08 zajmij sie praca jaka masz u lubasa i zajmij sie podopioecznymi a nie stercz na internecie i nie wypisuj bzdur, jaki jest Lubas wszyscy wiedzą ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Podległa mu pracownico nie podlizuj sie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.06, 16:43 co cie tak ukulo franio, prawda, widze ze jestes bezinteresownie zawziety, a to podle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: remi Re: Podległa mu pracownico nie podlizuj sie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.06, 16:45 co cie tak ukulo franio , widze ze jestes bezintrresownie zawziety, a to podle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franio nic mnie nie ukuło IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.06, 16:56 tylko jak waś panu Lubasowi wolno na innych nadawać to na wielkiego pana Lubasa artykuł nie wolno skomentowac ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: remi Re: nic mnie nie ukuło IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.06, 15:44 franio, nie stresuj sie mozesz mowic co chcesz, przeciez inni wolnosc ci wywalczyli, tylko na litosc boska zawsze mow prawde, nawet gdyby byla przykra, to nas wszystkich ubogaca, ale jak mowisz nieprawde to miej swadomosc odpowiedzialnosci. nie zabraniaj nikomu krytyki, ale zastanow sie czy nie ma racji, klakierow i lizusow to u nas az chej, szanujmy ludzi ktorzy wbrew swojemu intrresowi maja odwage u[pominac sie o innych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franio Re: nic mnie nie ukuło IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.06, 16:46 no tak tylko waść posadę kier. otrzymałeś to ton krytyki na miasta zmienił front, ponadto sposób w jaki tą krytyke uprawiasz z trybuny radnego jest żenujący, czytanie artykułów na sesji itp ?? żenadka czyz nie ?? ponadto zwaz że sie wsliznołeś do Rady bo społeczeństwo powiedziało Ci nie ! ile głosów zebrałeś ?? dzięki vice prezydentowi (którego po piętach całowac za to) takie szopki odstawiasz pod przykrywka że dla innych ? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja1234 Re: nic mnie nie ukuło IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.06, 21:04 nie zganiajcie winy na lubasa jechałem tam nie raz i wszystko dobrze widać... nie wiadomo o czym myśleli jak wjeżdżali na tory!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dfsk Re: Czytaliście Echo dnia ?to przeczytajcie o Lub IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.06, 19:17 i dobrze napisałeś bo ja jeżdże tamtendy co dzień i wszystko widać. pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: holowczy Re: Czytaliście Echo dnia ?to przeczytajcie o Lub IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.06, 11:54 STOP wariatom na drodze. Wariat drogowy jest w kazdym z was, nie pozwol by kierowal toba. Zatrzymaj sie przed kazdym przejazdem kolejowym. Bezpieczny przejazd zalezy takze od ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Czytaliście Echo dnia ?to przeczytajcie o Lub IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.06, 22:59 czytalem i co ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurand Lubas Re: Czytaliście Echo dnia ?to przeczytajcie o Lub IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.06, 22:43 temat ten opisywaly tez "Nowiny", pt "Drzewa grozy". Sprawa zakonczyla sie dosc polubownie, podjudzone spoleczenstwo nie wystapilo przeciwko mnie, od czasu do czasu ktos mnie tylko pyta co tam narozrabialem, co mysla inni nie wiem, nie wiem tez jak mam przekonac czytelnikow ze nie jestem strona w tej sprawie, nie mam takich mozliwosci. Moj kontakt z ta sprawa polega na tym ze zona jest wlascicielem pola obsadzonego drzewami owocowymi, aby polepszyc widocznosc kilka drzew usunalem, caly rzad obok toru tez stopniowo wytne, a w to miejsce posadze drzewa niskie, do wysokosci zwroku. Zajeto sie mna, mysle ze dla nadania sesacji, nie myslac o mozliwych konsekwencjach. Ta sprawa nalezy zainteresowac odnosne instytucje: kolej i drogowcow, moze policje, na pewno Urzad Gminy. Tymczasem zajeto sie ogniwem najslabszym, nie bedaca strona w sprawie. Mysle ze ludziom tez nalezy przypomniec o przepisach drogowych . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dla rozsądku Re: Czytaliście Echo dnia ?to przeczytajcie o Lub IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.06, 07:33 Ale wielce szanowny Panie Radny ! Pan się żali że ktoś cos Panu itp... Ale nastąpiła kontreakcja. Mianowicie to Pan na sesjach RM wstaje i czyta wycinki z gazet że, ktos to a ktoś nie to itp.. Więc inni wzorem pana zainteresowali sie wątkeim niebezpieczeństwa jakie niesie Pana czy Pana żony sad. Proszę się uderzyć w pierś przeprosic tych którrzy byli i są narażeni na w/w niebezpieczeństwo a nie próbowac sie wybielić i wręcz zrobić w całej sprawie z siebie pokrzywdzonego, biednego itp... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurand lubas Re: Czytaliście Echo dnia ?to przeczytajcie o Lub IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.06, 23:09 Tej logiki myślenia, wogóle nie rozumie. Jak można czepiać się sadu, który nikomu nie zagraża, owszem nie pozwala na szybka, bezmyślna jazdę, mnie tez. Znaki drogowe w każdej sytuacji trzeba przestrzegać. Zamiast sadu moglby stac budynek, kiedys bizmesmem z Lazka chcial to kupic i wystawic zaklad, co wowczas? Odnosnie czytania na sesjach to wogole smieszna sprawa, kompletnie nie rozumie tych reakcji. Prasa powinna byc wrecz dumna ze ludzie chca do niej pisac a inni czytac. Ja osobiscie autorytetem prasy chcialem sie podepszec, ludzie sie denerwuja, psiocza na wladze, szukaja ratunku w prasie, ja czesto w roznych sprawach bezkutecznie staram sie interweniowac, z wielkimi oporami udaje mi sie zalatwic bzdurna sprawe, bo brak jest dobrej woli. Mowilem o tym na sesjach ze duze sprawy, inwestycje, mozna powiedziec realizuja sie same, przyjety projekt, dokumentacja, przetargi i wykonawca pod kontrola zadanie realizuje. Gorzej jest z przyslowiowa dziura w plocie, doskwiera, utrudnia zycie, a tak trudno cos zalatwic, mieszkancy sie denerwuja, stad notatki prasowe, ktore czesto tez sa lekcewazone. Ostatni przyklad: ulica Dekutowskiego przy bloku nr 14 w ktorym mieszkam, po duzych klopotach, utyskiwan mieszkancow i mojej interwencji spoldzielnia mieszkaniowa z bieda naprawila rozsypujace sie schody, wydanio pieniadze, a schody co dwa , trzy miesiace sie zapadaja, dziury zagrażają bezpieczenstwu, wiele razy juz je naprawiano, zawsze po interwencji, bez ktorej pewnie nikt by nie zareagował. Za wydana pieniodze pewnie juz by ruchome schody zamontował. Czy to nie kpina? przeciez to nasze pieniadze. Czestoyszy sie ze jestesmy biedni, stale i wszyscy narzekamy na brak pieniedzy, w takiej sytuacji tym bardziej nie opłaci nam sie dziadostwo, wiecej solidnosci, a moze zwykęego szacunku do drugiego, a będzie sielanka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: życzliwa Re: Czytaliście Echo dnia ?to przeczytajcie o Lub IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.06, 23:40 Panie Radny to że Pan musi czytać urywki z gazet bo nie potrafi Pan własnymi słowami daną sprawę omówić i uzasadnić to no cóż, nikt nie musi grzeszyć inteligencją..., ale że Pan strzela karygodne byki w swym tekście ortograficzne, gramatyczne itp... np : podepszeć itp !!!!, toż to wstyd, jako dorosły, mgr, kierownik ośrodka i RADNY MIASTA TARNOBRZEGA ???!!! mało tego we wcześniejszych komentarzach Pan wytykał innym że błędy popełniają !! Panie Radny nie ma Pan za grosz wyczucia i honoru ?? toż to wyborcy, młodzież i dzieci czytają !! jaki przykład jaka postawa !! proszę odpuścić juz odpisywanie użytkownikom gazety.pl bo się Pan pogrąża jeszcze bardziej. pozdrawiam i miłego wekendu życzę ! Odpowiedz Link Zgłoś