Gość: /dm/ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.06, 14:01 Jestem zainteresowana zakupem książek do II klasy LO. Chodzę do LO im. Mikołaja Kopernika. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bartek Re: Książki do LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.06, 20:37 ja również jestem zainteresowany jakimiś propozycjami książek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qweszxc Re: Książki do LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.06, 23:11 To forum to nie jest chyba dobry pomysł... Co z tego, ze mam książki do 2 klasy liceum, kiedy chodziłem do mat-fizu, a ty do językowej z wiodącym angielskim... (to tylko przykład); Należało chyba o ty pomyśleć pod koniec czerwca, a nawet wcześniej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartek Re: Książki do LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.06, 12:34 Co do przykładu masz rację. Całkiem inne książki. A to forum to jest jedna z możliwości pozyskania książek na profil humanistyczny. Zawsze mam wybór, zgodzić się albo nie. Poza tym brakuje mi już naprawde niewielka ilość książek dlatego pomyślałem o tym znacznie wcześniej :) Jeśli ktoś chce sprzedać ksiązki w dobrym stanie to prosze pisać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Książki do LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 17:02 ja jestem zainteresowana bilogia z opoeronu pozim podstatwowoy do 1 kl LO i jeszce potrzeunje ksiazki do PO taka zielona okładka jak by ktos miał to chetnie kupie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: book Re: Książki do LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.06, 21:54 ANtykwariat jakiś jest zdaje się w tbg! Odpowiedz Link Zgłoś