Dodaj do ulubionych

Sonda prezydencka w TBG

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.06, 12:26
www.tarnobrzeg.info/index.php?name=Polls&req=results&pollID=4
Obserwuj wątek
    • jk475 Re: Sonda prezydencka w TBG 11.08.06, 13:15
      Wysoki wynik jegomościa o nazwisku Bajorski jest dla mnie ogromnym zaskoczeniem. Znam gościa i wiem, że jest to fujara i nieudacznik. Chyba to on wymyślił tę sondę i wysyła głosy dla siebie razem z całą rodziną i gronem partyjnych cwaniaków z Platformy Obywatelskiej. Trochę się dziwię PLatformie, że wystawia kandydata, który już wiele razy się zbłaźnił. Norbert Mastalerz jak i cała czerwona szajka oraz kryminaliści w rodzaju Kośli i Niedbałowskiego, też mnie nie przekonują. Z tego zestawu jakby Zych budzi moje zaufanie. Może się zgłosi jeszcze ktoś inny a jak nie no to pozostaje Jan Dziubiński, Pod jego rządami wbrew temu co głoszą komuchy, miasto się zmienia. Dużo robót na drogach co na razie wkurza, ale kiedyś się roboty skończą a porządek zostanie. Nie jestem krewną ani znajomą obecnych rządców miasta.

obiektywna mieszkanka Tbg
      • Gość: królik Re: Sonda prezydencka w TBG IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.06, 13:21
        hehe, a co powiesz o przekrętch i pijaństwie w UM
      • Gość: gość Re: Sonda prezydencka w TBG IP: 80.48.232.* 11.08.06, 13:29
        jk475 - pisząc o Kośli jako Kryminaliście, miej świadomość,że piszesz o św.p.
        • jk475 Re: Sonda prezydencka w TBG 11.08.06, 15:47
          Jeśli Kośla nie żyje to dlaczego jest na liście kandydatów na Prezydenta Tarnobrzega?
          • Gość: Zdziwiony Re: Sonda prezydencka w TBG IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.06, 16:07
            Co takiego robi obecny UM ? nie widze zeby pomagal mlodym. Sa jakies nowe
            inicjatywy ? pustki, zmiana moze cos pomoze
    • Gość: monty Re: Sonda prezydencka w TBG IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.06, 14:53
      Aktualna ankieta- styczen 2006. ha ha...
      • Gość: misio Re: Sonda prezydencka w TBG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 14:58
        rzeczywiście, ta jest bardziej aktualna:
        www.tarnobrzeg.info/index.php?name=Polls&req=results&pollID=71
        • Gość: Markus Re: Sonda prezydencka w TBG IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.06, 16:27
          Ludzie gdzie wy żyjecie? Co się zmieni , powstanie nowa sitwa nowi dyrektorzy ,
          naczelnicy , Prezesi , Kierownicy itd. Ci znowu pozmieniają pracowników na
          swoich i powstanie ogólne zamieszanie .Skąd ta niby nowa władza weźmie fundusze
          na inwestycje rozbudowę i infrastrukturę miasta , z czego niby powstaną nowe
          miejsca pracy .Jak sie głębiej zastanowić to wcale Dziubiński tu nie jest winny
          tylko po prostu żyjemy w takich czasach wyniszczonych przez rządy komuny. Cały
          czas mówi się o pijaństwie w Urzędzie / nie jestem pracownikiem/ ale czy ktoś
          został zatrzymany po pijaku w Urzędzie / Uchański na drodze/.Niby przekręty ,
          ale czy komuś coś udowdodniono i ukarano .Wszystko na zasadzie pomówień i
          zasłyszanych plotek.Prezydentem zostanie Mastalerz czy kto inny , i co będzie
          lepiej , pieniądze spadną z nieba .Ponadto Rada będzie napewno prawicowa i
          rządy lewicowego prezydenta będą na każdym kroku torpedowane w
          głosowaniach /powstanie jeszcze większe zamieszanie/. Więc wybierajmy gołebia
          na dachu czy wróbla w kieszeni.
          • Gość: aa Re: Sonda prezydencka w TBG IP: 195.205.110.* 11.08.06, 19:23
            Popieram w pełni to co napisał Markus. Lewuchy chca się dobrać do kasy nawet tej mizernej.
            • Gość: wyborca Re: Sonda prezydencka w TBG IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.06, 20:43
              Kto tu jest prawicowy a kto lewicowy ? Dziubinski były członek ZSL trzymający
              sztamę ze Stępniem , rzecznik ostatni cenzor. To ma być prawica? To jest koryto
              nie prawica. To ,że ta szmata Dziubinski został bezrobotnym po rozwaleniu
              mleczarni i cudem został radnym , przyssał się do Tarnobrzega,wykonczył Żwiruka,
              zasiadł na tronie i kosi kasę .To też ma być prawica? już dość cynizmu,
              niszczenia ludzi,koniec. Nie bójcie się nowy prezydent was nie pozwalnia a radni
              będą podlizywać się każdemu..
              • Gość: kim Re: Sonda prezydencka w TBG IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.06, 15:54
                Czy już czujesz się prezydentem , mówiąc , że nikogo nie pozwalniasz i ustawisz
                Radę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka