Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Jeansy we Wrocławiu

05.11.07, 15:43
    W jakich markowych sklepach, znajdujących się na terenie Wrocławia, dostanę
    NAJLEPSZE jeansy? Tzn. dobrej jakości, wygodne, takie żeby się nie zniszczyły
    po kilku praniach? Czy ktoś może wypowiedzieć sie na temat marki Jennyfer?
    Obserwuj wątek
      • lady_orchid Re: Jeansy we Wrocławiu 06.11.07, 13:44
        Nie ma tu nikogo z Wrocławia? Please, odpiszcie!
      • n_nicky Re: Jeansy we Wrocławiu 06.11.07, 15:01
        Trudno tu cokolwiek napisać tak, żeby uniknąć uogólniania ;) Chyba nie ma firmy,
        której wszystkie jeansy byłyby świetne. Ja lubię Lee, jeszcze się na ich
        jeansach nie zawiodłam, chociaż też zdarzyła mi się jedna para gorszej jakości.
        W Pasażu Grunwaldzkim jest Pepe Jeans, też mają fajne spodnie. Od jakiegoś czasu
        lubię kupować jeansy w sieciówkach (mam tu na myśli głównie Cubus i H&M). Są
        połowę tańsze, często podobnej jakości do tych z Levi'sa czy Lee, można znaleźć
        ciekawe fasony, a dzięki cenie mogę sobie kupić dwie pary zamiast jednej. Z
        kolei wygoda to kwestia względna - dla jednego wygodne będą jeansy z Wranglera,
        drugi powie, że to najgorsze jeansy itd. Ja zawsze stosuję taką taktykę, że nie
        kieruję się markami i opiniami innych, polegam na własnych doświadczeniach i
        chodzę po różnych sklepach, przymierzam, wybieram to, co najbardziej mi pasuje.
        pozdrawiam.
      • krv16 Re: Jeansy we Wrocławiu 06.11.07, 19:05
        Był kiedyś sklep Patrola w kameleonie, tam mieli super jeansy-
        wygodnie, dobrej jakości i tanie- max 120zł. Teraz kupowałam w kaph
        allu i są wygodne i całkiem dobrej jakości

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka