Gość: kizi IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 05.09.06, 21:02 Albo Mastalerz sam pisze te posty albo wy w tarnobrzegu jesteście porypani. To jest k... tak nudne że chce sie puscić pawia na tego Mastalerza i to mastalerzowe forum. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Anioł Re: Mastalerzow forum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.06, 22:31 O widzisz Ciebie też mdli jak to czytasz. Masz rację. moje pełne poparcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: again Re: Mastalerzow forum IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 06.09.06, 00:02 Masz talerz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Mastalerzow forum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.06, 00:15 popieram. co w w tej kampanii mastalerza jest nadzywczajnego? założył bloga i przepisuje najbardziej intrygujące kwestie z echa-dnia, poza tym wypisuje coś na forum. poza tym, że wytyka wszystko co złego dzieje się w mieście nic sam nie proponuje. co w tym fascynującego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kizi Re: Mastalerzow forum IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 06.09.06, 07:01 mam prośbę zróbcie go tym prezydentem Tbg. Wreszcie będzie miał jakieś zajęcie i przestanie okupować to forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koy Re: Mastalerzow forum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.06, 07:59 Znowu mania wielkości dała znać o sobie . W bloogu Pan Mastalerz napisał , że nie dano mu zabrać głosu na rozpoczęciu roku szkolnego.No bo niby z jakiej racji.Jest tylko przewodniczącym małej partii w Tarnobrzegu.Na rozpoczęciu roku szkolnego było dużo więcej osób bardziej ważnych , którzy również nie zabierali głosu.Zresztą co ten Pan ma wspólnego z oświatą w Tarnobrzegu i co ciekawego chciał powiedzieć uczniom / żeby głosowali na niego ? !!!!/. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Mastalerzow forum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.06, 08:02 A może barani łbie przyszło by ci do głowy że np był sponsorem - a kilku z nich zabierało głos... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kizi Re: Mastalerzow forum IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 06.09.06, 20:27 Był tam zaproszony jako najbardziej płodny pisarz forum Gazety Wyborczej Odpowiedz Link Zgłoś
madaszka-reaktywacja Re: Mastalerzow forum 06.09.06, 09:03 Pomyśl za nim coś napiszesz...może nie był tam zapraszany jako przewodniczący partii. Odpowiedz Link Zgłoś
sankaiii Re: Mastalerzow forum 06.09.06, 10:36 Wolność słowa! Ale jest to dla mnie niezrozumiałe, Strach? Obawa? Przed czym? Co takiego mógł powiedzieć? życzyć piątek i szóstek ? Dziwne to wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
scapolo Re: Mastalerzow forum 06.09.06, 23:35 Proszę na bloga P.Mastalerza, tam się realizuj... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kizi Re: Mastalerzow forum IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 07.09.06, 07:51 Dzięki za zaproszenie na blog Mastalerza. Nie chcę się ubrudzić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deżu Re: Mastalerzow forum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.06, 08:37 Ktoś z zewnątrz nie rozumie tarnobrzeskich realiów, gdzie niepłacenie ZUS to niska szkodliwość, 1,55% alkoholu za kółkiem podobnie ,itd. Jedynie forum opiera się naciskom układu. Odpowiedz Link Zgłoś
angorka1 Re: Mastalerzow forum 07.09.06, 08:56 i tu jest pies pogrzebany ! Trzeba mówić o takich sprawach, które nas rażą ! Nie podoba mi się to czy tamto, to głośno o tym powiedzieć, a nie siedzieć cicho bo i tak nic nie zmienię! Tak trzymaj deżu ! Odpowiedz Link Zgłoś