Gość: devlin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.06, 10:30 odp.: pozycja 8 wybory2002.pkw.gov.pl/grada/gw1/w18/m1864/o14432/k2877.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: blee Re: Co łączy SDPL i LPR? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.06, 10:35 A Wałcerz to nie czasem szef sztabu wyborczego Mastalerza? No no... Najpierw wypalił z Ufniarzem, teraz LPR... Błazenada! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasiu Re: Co łączy SDPL i LPR? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.06, 10:55 ale jaja, były LPRowiec szefem sztabu Ratujmy Tarnobrzeg i kandydata Mastalerza, prawie jak Mrożek... Odpowiedz Link Zgłoś
pismak5 Re: Co łączy SDPL i LPR? 13.10.06, 11:44 nie jestem za Mastalerzem, ale jak go ktoś popiera z LPR to nie problem - byle działali konkretnie i dla dobra Tarnobrzega, a nie kolesi wokół. A swoją drogą to Kuroń i Gieremek należej do PZPR, a późnie działali w opozycji - więc nie ma się czym podniecać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiyel Re: Co łączy SDPL i LPR? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.06, 11:57 Nie ma się co podniecać to fakt.Ale tacy ludzie budzą wątpliwości moralne , są zmienni jak horągiewki co nie gwarantuje ich uczciwości.Jest to kolejna osoba z otoczenia Mastalerza o nie ciekawej przeszłości , której zależy by być za wszelką siłę przy władzy .W LPR się nie udało to może tu. Nie ważne są poglądy obu partii / skrajnie różne/ liczy się żłób i koryto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girt Re: Co łączy SDPL i LPR? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.06, 12:41 Życzę wyniku jak 4 lata temu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ritg Re: Co łączy SDPL i LPR? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.06, 14:09 Teraz ma 4 miejsce w okręgu więc moze będzie lepiej? a jak nie będzie to może w następnych będzie startował z PO...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pewnie nic Re: Co łączy SDPL i LPR? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.06, 14:02 W gdańsku startowała mastalerz elwira z ramienia samoobrony cyz to nie przypadkiem nasz tarnovbrzegski norbi pod pseudonimem . ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deblin Re: Co łączy SDPL i LPR? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.06, 08:23 Są inni przefarbowani? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Wałcerz Re: Co łączy SDPL i LPR? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.06, 09:49 Witam, chciałbym uściślić, nigdy nie należałem do LPR. Znajomy wpisał mnie na listę, po dwóch spotkaniach odciąłem się od tej inicjatywy, nie brałem udziału w kampanii, spotkaniach, nie wypuściłem ani jednego swojego plakatu, ulotki, spotu reklamowego. Dlatego proszę mnie nie identyfikować z LPR. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiuc Re: Co łączy SDPL i LPR? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.06, 16:44 Co Pan ludzi w błąd wprowadza.Bez Pana podpisu nie byłby Pan kandydatem na radnego .Podpis to wyrażenie zgody . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Wałcerz Re: Co łączy SDPL i LPR? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.06, 18:45 Ale nie oznacza to, że należałem kiedykolwiek do LPR. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rufi Re: Co łączy SDPL i LPR? IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 16.10.06, 18:50 uważajcie bo sami niewiecie na jakich listach jesteście - dobre, bardzo dobre Odpowiedz Link Zgłoś