Gość: pacjentka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.06, 20:13 ja go popre jest ok Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wyborca Re: Roland Rudnicki kandydat IP: *.prz.edu.pl 08.11.06, 20:42 a ja go nie popre, jest nie ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pk Re: Roland Rudnicki kandydat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.06, 20:52 przyzwoity,pracowity,młody,ja dam swój głos Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tola Re: Roland Rudnicki kandydat IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 08.11.06, 21:07 nigdy w życiu to okropny lekarz i straszny pozbawiony serca i wrażliwości człowiek, bezduszny, odbierał mi dwoje dzieci i go znienawidziłam może stara się ale kiedy dostanie w łapę, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: Roland Rudnicki kandydat IP: *.prz.edu.pl 08.11.06, 21:14 jestem podobnego zdania co przedmowca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: Roland Rudnicki kandydat IP: *.prz.edu.pl 08.11.06, 22:00 ja znam inne przyczyny dlatego sie tak wypowiadam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r Re: Roland Rudnicki kandydat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.06, 21:41 ludzie on od serca nie od odbierania dzieci i to jest forum,wy im zarzucacie niekompetencje a wy nie potraficie odróżnić ginekologa od kardiologa------ kompromitacja Odpowiedz Link Zgłoś
greg719 Re: Roland Rudnicki kandydat 09.11.06, 14:02 odbierał Ci dzieci chyba z przedszkola :))), przy porodzie jest ginekolog a nie gość z kardiologi, może był jeszcze okulista ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yy Re: Roland Rudnicki kandydat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.06, 21:52 doktorze zrobiłeś błąd nie twój poziom,nie ci ludzie ,szkoda czasu na takie wybory Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: becia Re: Roland Rudnicki kandydat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 22:20 kto to znam go wpadl na chwilę i chce być wielki nie tacy o tym marzą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: Roland Rudnicki kandydat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.06, 23:09 wspaniały cżłowiek, wspaniały lekarz, godny polecenia wyborcom !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawda Re: Roland Rudnicki kandydat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.06, 12:54 Ludzie żaden z niego kardiolog tuman sprzedał się by zdać egzaminy bo dotychczas nie potrafił zdać własnymi siłami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjent Re: Roland Rudnicki kandydat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.06, 12:56 A wiem to ten rudzielec wałszywy który krytykuje swoich kolegów, zadziera nos ale za łapówkę zrobi się mięki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawiedziona Re: Roland Rudnicki kandydat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.06, 13:05 To prawda byłam u niego w poradi chodziłam do dr Śnieżka ale nie mam już dużo pieniędzy. Rudnicki zmienił leczenie twierdząć że tak już się nie leczy. Odpowiedz Link Zgłoś
maleww Re: Roland Rudnicki kandydat 09.11.06, 18:54 lekarzem jest dobrym, czy sie to komuś podoba czy nie... Odpowiedz Link Zgłoś
greg719 Re: Roland Rudnicki kandydat 09.11.06, 14:07 prawda to była taka gazeta w ZSRR, i wniej tyle prawdy co w Nowinach nowin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 777 Re: Roland Rudnicki kandydat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 07:20 ja go lubie ma mój głos Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ll Re: Roland Rudnicki kandydat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 21:11 jestok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: Roland Rudnicki kandydat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 16:51 ma mój głos szczerze zachęcam do jego poparcia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: Roland Rudnicki kandydat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 16:58 popieram go Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Roland Rudnicki kandydat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.06, 17:33 Roland startujesz z PiS a twoja żona jest w opcji Mastalerza jak to się stało? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yyy Re: Roland Rudnicki kandydat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 18:07 trzymaj się przyjacielu t.p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hipek Re: Roland Rudnicki kandydat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.06, 18:13 a ja go nie popre. I nie popra go ludzie ktorym poodbieral grupy inwalidzkie mimo ze sie im nalezalo. Potem musieli jezdzic do wojewodztwa i tam dostawali z odwolania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppp Re: Roland Rudnicki kandydat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 18:44 a ja Go poprę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Roland Rudnicki kandydat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.06, 21:27 a z niego taki kardiolog jak z jego szefa , g...no robią ,udają że leczą ,za skierowanie na klinike wołają kasę ,a jak sie do krakowa na klinike pojedzie to sie okazuje że jego rozpoznania wywołją uśmich politowania .....taki specjalista ,jak i szymański na ginekologii ..... Odpowiedz Link Zgłoś