Dodaj do ulubionych

Roland Rudnicki kandydat

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.06, 20:13
ja go popre jest ok
Obserwuj wątek
    • Gość: wyborca Re: Roland Rudnicki kandydat IP: *.prz.edu.pl 08.11.06, 20:42
      a ja go nie popre, jest nie ok
      • Gość: pk Re: Roland Rudnicki kandydat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.06, 20:52
        przyzwoity,pracowity,młody,ja dam swój głos
        • Gość: tola Re: Roland Rudnicki kandydat IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 08.11.06, 21:07
          nigdy w życiu to okropny lekarz i straszny pozbawiony serca i wrażliwości
          człowiek, bezduszny, odbierał mi dwoje dzieci i go znienawidziłam może stara
          się ale kiedy dostanie w łapę,
          • Gość: wyborca Re: Roland Rudnicki kandydat IP: *.prz.edu.pl 08.11.06, 21:14
            jestem podobnego zdania co przedmowca
            • Gość: wyborca Re: Roland Rudnicki kandydat IP: *.prz.edu.pl 08.11.06, 22:00
              ja znam inne przyczyny dlatego sie tak wypowiadam
          • Gość: r Re: Roland Rudnicki kandydat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.06, 21:41
            ludzie on od serca nie od odbierania dzieci i to jest forum,wy im zarzucacie
            niekompetencje a wy nie potraficie odróżnić ginekologa od kardiologa------
            kompromitacja
          • greg719 Re: Roland Rudnicki kandydat 09.11.06, 14:02
            odbierał Ci dzieci chyba z przedszkola :))), przy porodzie jest ginekolog a nie
            gość z kardiologi, może był jeszcze okulista ??
    • Gość: yy Re: Roland Rudnicki kandydat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.06, 21:52
      doktorze zrobiłeś błąd nie twój poziom,nie ci ludzie ,szkoda czasu na takie
      wybory
    • Gość: becia Re: Roland Rudnicki kandydat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 22:20
      kto to znam go wpadl na chwilę i chce być wielki nie tacy o tym marzą
      • Gość: Wojtek Re: Roland Rudnicki kandydat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.06, 23:09
        wspaniały cżłowiek, wspaniały lekarz, godny polecenia wyborcom !!
        • Gość: prawda Re: Roland Rudnicki kandydat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.06, 12:54
          Ludzie żaden z niego kardiolog tuman sprzedał się by zdać egzaminy bo
          dotychczas nie potrafił zdać własnymi siłami.
          • Gość: pacjent Re: Roland Rudnicki kandydat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.06, 12:56
            A wiem to ten rudzielec wałszywy który krytykuje swoich kolegów, zadziera nos
            ale za łapówkę zrobi się mięki.
            • Gość: zawiedziona Re: Roland Rudnicki kandydat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.06, 13:05
              To prawda byłam u niego w poradi chodziłam do dr Śnieżka ale nie mam już dużo
              pieniędzy. Rudnicki zmienił leczenie twierdząć że tak już się nie leczy.
              • maleww Re: Roland Rudnicki kandydat 09.11.06, 18:54
                lekarzem jest dobrym, czy sie to komuś podoba czy nie...
          • greg719 Re: Roland Rudnicki kandydat 09.11.06, 14:07
            prawda to była taka gazeta w ZSRR, i wniej tyle prawdy co w Nowinach nowin
            • Gość: 777 Re: Roland Rudnicki kandydat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 07:20
              ja go lubie ma mój głos
    • Gość: ll Re: Roland Rudnicki kandydat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 21:11
      jestok
      • Gość: wyborca Re: Roland Rudnicki kandydat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 16:51
        ma mój głos szczerze zachęcam do jego poparcia
        • Gość: Jola Re: Roland Rudnicki kandydat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 16:58
          popieram go
          • Gość: gość Re: Roland Rudnicki kandydat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.06, 17:33
            Roland startujesz z PiS a twoja żona jest w opcji Mastalerza jak to się stało?
    • Gość: yyy Re: Roland Rudnicki kandydat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 18:07
      trzymaj się przyjacielu t.p
      • Gość: hipek Re: Roland Rudnicki kandydat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.06, 18:13
        a ja go nie popre. I nie popra go ludzie ktorym poodbieral grupy inwalidzkie
        mimo ze sie im nalezalo. Potem musieli jezdzic do wojewodztwa i tam dostawali z
        odwolania.
        • Gość: ppp Re: Roland Rudnicki kandydat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 18:44
          a ja Go poprę
          • Gość: xxx Re: Roland Rudnicki kandydat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.06, 21:27
            a z niego taki kardiolog jak z jego szefa , g...no robią ,udają że leczą ,za
            skierowanie na klinike wołają kasę ,a jak sie do krakowa na klinike pojedzie to
            sie okazuje że jego rozpoznania wywołją uśmich politowania .....taki
            specjalista ,jak i szymański na ginekologii .....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka