dzdzownica_magda 16.03.03, 19:45 ... który juz sie niestety konczy jutro praca:((( kto za mnie pójdzie tam?? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziewcynka Re: szalony weekend.. 16.03.03, 19:58 ja mogę isc sa Ciebie cownicko :)) tylko usplawiedliwenie do skółki mi napis:)) Odpowiedz Link Zgłoś
dzdzownica_magda Re: szalony weekend.. 16.03.03, 20:00 oki chrześniczko napiszę :))) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewcynka Re: szalony weekend.. 16.03.03, 20:01 a co będę musiała w tej placy lobic??? becie mosna glac w gly komutelowe??:))) Odpowiedz Link Zgłoś
dzdzownica_magda Re: szalony weekend.. 16.03.03, 20:02 dziewcynka napisała: > a co będę musiała w tej placy lobic??? becie mosna glac w gly komutelowe??:))) oj gry wykasowałam, ale dla Ceibie zrobie wszystko abyś się nie nudziła :))) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewcynka Re: szalony weekend.. 16.03.03, 20:05 no to supel!!! jus nie mogę se docekac tej placy!!:))) p.s a bedę miała własne biulko i bedę mogła odbielac telefony??? albo chocic na konfelencje tak jak na filmach?? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
dzdzownica_magda Re: szalony weekend.. 16.03.03, 20:06 dziewcynka napisała: > no to supel!!! jus nie mogę se docekac tej placy!!:))) > p.s a bedę miała własne biulko i bedę mogła odbielac telefony??? albo chocic > na konfelencje tak jak na filmach?? :))) i będziesz mogłą nawet wydzwaniać po znajomych:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewcynka Re: szalony weekend.. 16.03.03, 20:21 za dalmo??? ale fajna ta placa :))) p.s a jakies pieniaski dostane ?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aro Re: szalony weekend.. IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 16.03.03, 19:59 ja kochanie jutro pojde za ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
dzdzownica_magda Re: szalony weekend.. 16.03.03, 20:01 a ja sobie poleniuchuje , coś mi się nalezy od życia:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aro Re: szalony weekend.. IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 16.03.03, 20:03 dzdzownica_magda napisała: > a ja sobie poleniuchuje , coś mi się nalezy od życia:))) >no wlasnie poleniuchujesz albo za mnie pojdziesz do pracya potem pociegniesz firme Odpowiedz Link Zgłoś
dzdzownica_magda Re: szalony weekend.. 16.03.03, 20:05 Gość portalu: aro napisał(a): > >no wlasnie poleniuchujesz albo za mnie pojdziesz do pracya potem pociegnies > z > firme to ja wolę leniuchować, zresztą obiecałeś mi to... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aro Re: szalony weekend.. IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 16.03.03, 20:13 dzdzownica_magda napisała: > Gość portalu: aro napisał(a): > > > >no wlasnie poleniuchujesz albo za mnie pojdziesz do pracya potem pocie > gnies > > z > > firme > > > to ja wolę leniuchować, zresztą obiecałeś mi to... > :)))) >ok to moze jutro razem poleniuchujemy przyjade do ciebie wtedy Odpowiedz Link Zgłoś
dzdzownica_magda Re: szalony weekend.. 16.03.03, 20:14 oki jutro razem robimy dzień dziecka :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aro Re: szalony weekend.. IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 16.03.03, 20:15 dzdzownica_magda napisała: > oki jutro razem robimy dzień dziecka :))) >oczywiscie kwiatuszku jak najbardziej hehehe :):) Odpowiedz Link Zgłoś
dzdzownica_magda Re: szalony weekend.. 16.03.03, 20:16 no to idę na chorobowe, czyli weekend się przedłuzy ale fajnieeee :))) oby częściej, przynajmniej bede miala cie na dluzej przy sobie ja tak chcę!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aro Re: szalony weekend.. IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 16.03.03, 20:18 dzdzownica_magda napisała: > no to idę na chorobowe, czyli weekend się przedłuzy > ale fajnieeee > :))) > oby częściej, przynajmniej bede miala cie na dluzej przy sobie ja tak chcę!!!! >to ja tez zrobie sobie chorobowe i bedzie tydzien dzien dziecka i bedziemy 24 h na dobe ale wtedy bedzie dopiero hehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
dzdzownica_magda Re: szalony weekend.. 16.03.03, 20:19 no to kochanie zaczynamy działać :)) ja juz popijam syropek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aro Re: szalony weekend.. IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 16.03.03, 20:21 dzdzownica_magda napisała: > no to kochanie zaczynamy działać > :)) > ja juz popijam syropek >koniecznie a moze na noc odrazu zostane? co ty na to kochanie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aro Re: szalony weekend.. IP: 80.51.250.* 16.03.03, 20:25 Gość portalu: aro napisał(a): > dzdzownica_magda napisała: > > > no to kochanie zaczynamy działać > > :)) > > ja juz popijam syropek > >koniecznie a moze na noc odrazu zostane? co ty na to kochanie? >kochanie a jak smakuje syropek ? mniam,mniam Odpowiedz Link Zgłoś
dzdzownica_magda Re: szalony weekend.. 16.03.03, 20:27 jakiś taki dziwny ten syrop, ja potzrebuję czegoś innego aby wyzdrowieć:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
dzdzownica_magda Re: szalony weekend.. 16.03.03, 20:25 łokiej, tylko spróbuj zabrać ze sobą komórkę.... wrr :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aro Re: szalony weekend.. IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 16.03.03, 20:27 dzdzownica_magda napisała: > łokiej, tylko spróbuj zabrać ze sobą komórkę.... > wrr > :)) >ok kochanie cegłówki nie bede brał ze soba żeby nam nie przeszkadzali hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aro Re: szalony weekend.. IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 16.03.03, 20:25 Gość portalu: aro napisał(a): > dzdzownica_magda napisała: > > > no to kochanie zaczynamy działać > > :)) > > ja juz popijam syropek > >koniecznie a moze na noc odrazu zostane? co ty na to kochanie? >kochanie a jak smakuje syropek ? mniam,mniam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aro Re: szalony weekend.. IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 16.03.03, 20:26 Gość portalu: aro napisał(a): > dzdzownica_magda napisała: > > > no to kochanie zaczynamy działać > > :)) > > ja juz popijam syropek > >koniecznie a moze na noc odrazu zostane? co ty na to kochanie? >kochanie a jak smakuje syropek ? mniam,mniam Odpowiedz Link Zgłoś
dzdzownica_magda Re: szalony weekend.. 16.03.03, 20:29 moja chrzesnica gdzies uciekła:(((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aro Re: szalony weekend.. IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 16.03.03, 20:29 dzdzownica_magda napisała: > moja chrzesnica gdzies uciekła:(((( >oj moze poszla na rybki hehehheheh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aro Re: szalony weekend.. IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 16.03.03, 20:43 Gość portalu: aro napisał(a): > dzdzownica_magda napisała: > > > moja chrzesnica gdzies uciekła:(((( > >oj moze poszla na rybki hehehheheh >kochana madziu chcialem sie tobie oswiadczyc tzn czy niezechcialabys zostac moja zona? Odpowiedz Link Zgłoś
dzdzownica_magda Re: szalony weekend.. 16.03.03, 20:45 ja też chcę z Tobą zostać do póżnej starości :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aro Re: szalony weekend.. IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 16.03.03, 20:49 dzdzownica_magda napisała: > ja też chcę z Tobą zostać do póżnej starości > :)) >kochanie bardzo sie ciesze ze bedziesz moja zona az do konca zycia po slubie pojedziemy na majorke tam bedziemy sie kochac odpoczywac i zazywac slonecznej kapieli Odpowiedz Link Zgłoś