Gość: Deubekizant
IP: *.internetdsl.tpnet.pl
11.01.07, 08:06
A słyszeliście o deubekizacji!!!! Kolejny skandal nas czeka.Przecież te służby broniły legalnie istniejącego i uznawanego przez wszystkoie kraje na świecie państwa polskiego!!!!!!!!!!! Wszyscy ci ludzie w dobrej wierze bronili nieopodległości, w granicach które dała nam Jałta!!! Deubekizacja jest kwestionowaniem tego faktu. "Prześladowania", o których mówią " kombatanci "Solidarności" spod znaku PIS dotknęła śladową ilość ludzi liczoną w ułamkach promila w stosunku do liczby ludności w Polsce -ale zakłamywanie historii jest podstawą funkcjonowania nowych "rewanżystów" i " odwetowców" z PIS. Przypomnijcie sobie skąd my to znamy. I tak powtórnie sprawdzi się przysłowie o głupim Polaku który nie potrafi wyciągać wniosków z przeszłości, co więcej największe nasze osiągnięcie w historii funkcjonowania tego państwa-(okrągły stół) stanowiące azymut dla młodego pokolenia i mówiący wiele o wielkiej wartości pokojowego rozwiązywania problemów upada zawalony gruzami odwetu i zapiekłej nienawiśći. A to Polska właśnie.Młodzieży uciekajcie stąd -jak najdalej. Na szczęsie mój syn jest już na wylocie i jestem dumny z tego że zaszczepiłem mu tę myśl...