Dodaj do ulubionych

Kobieta na radiu

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.07, 10:52
Kto wie co to za laska jezdzi w Tarnobrzegu na radiu CB?
Obserwuj wątek
    • Gość: Nebeski lasek Re: Kobieta na radiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.07, 17:14
      nebeska!
      • Gość: wrrrrr Re: Kobieta na radiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.07, 20:30
        moja babcia hehe
    • Gość: mktwkr Re: Kobieta na radiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.07, 09:31
      tak - ja wiem.

pozdr.
      • Gość: gosc Re: Kobieta na radiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.07, 13:11
        To daj kolego jakies namiary, bo fajny ma głos, albo napisz czym jezdzi to sam
        sobie znajde:)
        • Gość: mktwkr Re: Kobieta na radiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.07, 22:55
          hehe - nie wiem czy jestem upowazniony przez koleżanke...

:)
          • Gość: gosc Re: Kobieta na radiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.07, 10:27
            No mysle, ze sie nie obrazi, przeciez złych zamiarow nie mam:)Jakies kwiatki za
            wycieraczke:)
    • Gość: aa Re: Kobieta na radiu IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 20.01.07, 18:27
      Oczywiście pewnie jestem głąbem, ale co to znaczy, że laska jeździ na CB?
      Ma radio między nogami?
      • Gość: bb Re: Kobieta na radiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.07, 19:42
        Pewnie jestes głąbem.
        • Gość: Koniarz Re: Kobieta na radiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.07, 21:56
          ona jeździ na czym innym-bo lubi
          • Gość: obronca Re: Kobieta na radiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.07, 08:56
            A kto ci tak powiedział??
            • Gość: kobieta Re: Kobieta na radiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.07, 09:39
              Panowie! Odrobine romantyzmu przed walentynkami!Chłopak sie zakochał w głosie,
              a wy mu pomoc nie chcecie, tylko patrzycie kogo by tu obrzucic blotem. Ot!
              tarnobrzeska samopomoc:-)
              • Gość: użytkownik Re: Kobieta na radiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.07, 13:36
                Wiecie co... żarty na poziomie niektórych odzywek na CB. Możnaby i tu
                wprowadzić odrobinę elementarnej kultury - co Wy na to??
                • Gość: ktos Re: Kobieta na radiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.07, 14:12
                  hahah A wez sie zastanów kto tak naprawde uzywa radia CB? Kierowcy TIRow i
                  ostatnio ci co najwieksze mandaty płaca, wiec od kogo Ty wymagasz?
                  • Gość: :) Re: Kobieta na radiu IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 22.01.07, 22:30
                    Kolego mam prawo jazdy 8 lat, CB używam jakieś 2 lata i ani przed (CB) ani teraz nie zapłaciłem nigdy mandatu. CB jest genialną sprawą dla osoby która często pokonuje trasy ( tak jak ja, mimo że jade osobówką) a nie dla idioty który buja sie po mieście tiuningowanym szrotem z zachodu i cwaniakuje.... Pozdro dla wszystkich użytkownikow CB (tych prawdziwych użytkowników, pomagają a nie wyzywają) Adam
                    • Gość: użytkownik Re: Kobieta na radiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.07, 16:29
                      Popieram, ja też nigdy nie płaciłem, jeżdżę osobówką z radiem i jest to
                      rewelacyjna sprawa - beapieczeństwo, informacje z pierwszej ręki. I jeszcze
                      jedno - sznuję TIRowców - od nich hamstwa nie usłyszysz, tylko od tych
                      szrotowców zza przyciemnionych szyb. Pozdrawiam!
    • Gość: ja wiem Re: Kobieta na radiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.07, 15:36
      Widzialem wczoraj taka blondyne z taką długa anteną na czarnym samochodzie.
      • Gość: Mika Re: Kobieta na radiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.07, 08:09
        Ja jeżdżę z CB,jest super. Niestety nie jestem blondynką.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka