Gość: gosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.07, 10:52 Kto wie co to za laska jezdzi w Tarnobrzegu na radiu CB? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Nebeski lasek Re: Kobieta na radiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.07, 17:14 nebeska! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrrrrr Re: Kobieta na radiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.07, 20:30 moja babcia hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mktwkr Re: Kobieta na radiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.07, 09:31 tak - ja wiem. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Kobieta na radiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.07, 13:11 To daj kolego jakies namiary, bo fajny ma głos, albo napisz czym jezdzi to sam sobie znajde:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mktwkr Re: Kobieta na radiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.07, 22:55 hehe - nie wiem czy jestem upowazniony przez koleżanke... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Kobieta na radiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.07, 10:27 No mysle, ze sie nie obrazi, przeciez złych zamiarow nie mam:)Jakies kwiatki za wycieraczke:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: Kobieta na radiu IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 20.01.07, 18:27 Oczywiście pewnie jestem głąbem, ale co to znaczy, że laska jeździ na CB? Ma radio między nogami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bb Re: Kobieta na radiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.07, 19:42 Pewnie jestes głąbem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koniarz Re: Kobieta na radiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.07, 21:56 ona jeździ na czym innym-bo lubi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obronca Re: Kobieta na radiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.07, 08:56 A kto ci tak powiedział?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta Re: Kobieta na radiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.07, 09:39 Panowie! Odrobine romantyzmu przed walentynkami!Chłopak sie zakochał w głosie, a wy mu pomoc nie chcecie, tylko patrzycie kogo by tu obrzucic blotem. Ot! tarnobrzeska samopomoc:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: użytkownik Re: Kobieta na radiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.07, 13:36 Wiecie co... żarty na poziomie niektórych odzywek na CB. Możnaby i tu wprowadzić odrobinę elementarnej kultury - co Wy na to?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: Kobieta na radiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.07, 14:12 hahah A wez sie zastanów kto tak naprawde uzywa radia CB? Kierowcy TIRow i ostatnio ci co najwieksze mandaty płaca, wiec od kogo Ty wymagasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Kobieta na radiu IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 22.01.07, 22:30 Kolego mam prawo jazdy 8 lat, CB używam jakieś 2 lata i ani przed (CB) ani teraz nie zapłaciłem nigdy mandatu. CB jest genialną sprawą dla osoby która często pokonuje trasy ( tak jak ja, mimo że jade osobówką) a nie dla idioty który buja sie po mieście tiuningowanym szrotem z zachodu i cwaniakuje.... Pozdro dla wszystkich użytkownikow CB (tych prawdziwych użytkowników, pomagają a nie wyzywają) Adam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: użytkownik Re: Kobieta na radiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.07, 16:29 Popieram, ja też nigdy nie płaciłem, jeżdżę osobówką z radiem i jest to rewelacyjna sprawa - beapieczeństwo, informacje z pierwszej ręki. I jeszcze jedno - sznuję TIRowców - od nich hamstwa nie usłyszysz, tylko od tych szrotowców zza przyciemnionych szyb. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja wiem Re: Kobieta na radiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.07, 15:36 Widzialem wczoraj taka blondyne z taką długa anteną na czarnym samochodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mika Re: Kobieta na radiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.07, 08:09 Ja jeżdżę z CB,jest super. Niestety nie jestem blondynką. Odpowiedz Link Zgłoś