Gość: tomek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.07, 20:32 kupiłem sobie pieska yorka prosze mi polecic sklep zoologiczny gdzie jest najwiekszy wybor suchej karmy i ubranek dla małych pieskow Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: albi Re: sklep zoologiczny IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 11.02.07, 18:34 A to chyba nie w Tarnobrzegu. Musisz się wybrać na zakupy gdzieś dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inn Re: sklep zoologiczny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.07, 18:41 Piesek to nie lalka - częste zmiany pokarmu mu nie służą, zdecyduj się na jeden typu "junior"; z ubrankami też nie przesadź, bo się będą z niego inne psy śmiał :) Jedno ciepłe wystarczy, ale skoro jest mały, to go w zimną pogodę lepiej nie brać na pole Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kucharz Re: sklep zoologiczny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.07, 19:16 tez mam yorka polecam sklep www.yorkcentrum.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laspis Re: sklep zoologiczny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.07, 20:41 Polecam sklep w suterynach bloku obok Szkoły Muzycznej Odpowiedz Link Zgłoś