Dodaj do ulubionych

tarnobrzeska oświata

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.07, 17:17
chodzą słuchy po mieście że dyrektorem jednej z tarnobrzeskich szkół średnich
ma zostać obecny naczelnik wydziału edukacji czyzby aż tak tarnobrzeska
oświata schodziła na psy?mam nadzieje że to tylko głupi żart.
Obserwuj wątek
    • Gość: ciekawy Re: tarnobrzeska oświata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.07, 15:37
      której?
    • pis_ok Re: tarnobrzeska oświata 10.03.07, 19:08
      Ja słyszałem, że ty jesteś idiotą. Prawda to?
      • xulu Re: tarnobrzeska oświata 11.03.07, 11:14
        jasna cholera to w tarnobrzegu jest jeszcze oswiata???

(zartowalem)
        • Gość: kumpel Re: tarnobrzeska oświata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.07, 17:16
          Oj, xulu,co plany na weekend nie wypaliły? Bredzisz na tym forum i rozsiewasz
          ploty, weż się w garść chłopie!.
          • xulu Re: tarnobrzeska oświata 11.03.07, 17:58
            >Z>Bredzisz na tym forum i rozsiewasz
            > ploty, weż się w garść chłopie!.>>

rozsiewam ploty? ja
            niejestem plotkarzem,nielubie plotkowac
            • Gość: nauczyciel Re: tarnobrzeska oświata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.07, 18:07
              A może tak słownik ortograficzny niż ,,sensacje" z forum zacznij studiować.,
              Niejestem -pisze się osobno.!
              • xulu Re: tarnobrzeska oświata 11.03.07, 18:14
                dziekuje za porade, postaram pisac sie nastepnym razem bez bledow

ale ja nieumiem dobrze gramatyki
                wiec pisze jak umie ,a co to dyktando teraz na forum sie zaczyna?
                na nauke gramatyki u mnie raczej zapuzno.
                • Gość: nauczyciel Re: tarnobrzeska oświata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.07, 18:20
                  Mądry człowiek zawsze znajdzie czas na naukę,dla niego nigdy nie jest za póżno .
                  • xulu Re: tarnobrzeska oświata 11.03.07, 18:24
                    chcesz powiedziec ze robiac bledy jestem glupi?
                    • Gość: remik Re: tarnobrzeska oświata IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.07, 19:36
                      nie,nie to niemozliwe zeby on zostal dyrektorem-smiech
                    • Gość: przeciętniak Re: tarnobrzeska oświata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.07, 22:56
                      ty poprostu masz dużo do powiedzenia na tem innych w wielu różnych dziedzinach;
                      znasz się na oświacie, służbie zdrowia; k€lturze - widać to po wpisach na tym
                      forum ale twoje ( specjalnie piszę z małej litery jako wyraz braku szacunku dla
                      twojej osoby) wpisy są obrażające innych i poparte tylko plotkami, nie
                      potrafisz ocenić innych pozytywnie; to że nauczyłecś się jednego przysłowia po
                      francusku; zresztą niezbyt trafnie cytowanego, jeszcze nie świadczy o
                      intelekcie, ale raczej o aspiracjach do opiniotwórczych sfer do których ( mam
                      nadzieję nigdy nie trafisz)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka