Gość: kibic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.07, 09:24 GRATULACJE DLA ADAMA ZA PIEKNE SKOKI I RADOSĆ JAKIEJ NA DOSTARCZYŁ PODCZAS PUCHARU SWIATA-OBY TAK DALEJ ADAMIE.PROSZE O WPISY JESLI SIĘ ZE MNĄ ZGADZACIE Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kucharz Re: ADAM MAŁYSZ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.07, 10:07 zgadzam sie z toba adam jest wielki.miałem okazje go widziec 4 razy w zakopanym na konkursach pucharu świata niesamowite przezycie .pozwole sobie zapytac kto widział adama na zywo w zakopcu a moze i na innych skoczniach prosze o wpisy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WS Re: ADAM MAŁYSZ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.07, 22:01 ja tam Adama na zywo nie widzialam ale to co widze w tv w zupelnosci mi wystarczy bo jeszcze troche i bedzie najlepszym skoczkiem wszechczasow i trzymam kciuki zeby tak bylo bo zasluguje na to:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artkis Re: ADAM MAŁYSZ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.07, 22:52 juz niedługo rozpoczną skoczkowie przygotowania do sezonu letniego.jak myslicie czy nasz wielki adam znow bedzie zwycieski?ja mu tego zycze Odpowiedz Link Zgłoś