IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 08.04.07, 19:01
w dawnym zieleniaku na ul. mickiewicza po sąsiedzku pko bp powstał sklep z
tytoniami. jest tam możliwość popalenia tego co się kupiło . jestem za
zwłaszcza, że może to prekursor kofee shopu. amsterdamie przybywaj
Obserwuj wątek
    • marcin_33 Re: palarnia 08.04.07, 22:27
      Tak dobrze jak w Amsterdamie to chyba nie będzie :) tym bardziej, że idea
      powstawania TAM tego typu przybytków jest inna niż TUTAJ.
      Ale faktycznie taki Tabac z prawdziwego zdarzenia w Tarnobrzegu miło bedzie
      zobaczyć :)
    • Gość: drum Re: palarnia IP: 149.9.0.* 08.04.07, 22:31
      Mowisz o Tabakierze? Bylem tam. Super sprawa, można zapalić poczytać gazetke a
      niedlugo bedzie tez kawa.
      • Gość: zdrowie Re: palarnia IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 09.04.07, 15:09
        Też się macie z czego cieszyć z palarni strata zdrowia i pieniędzy.
        • Gość: artkis Re: palarnia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.07, 16:04
          przeciez nikt nie kaze ci tam chodzic martw sie swoim zdrowiem pozdrawiam
          • Gość: Ixiński Re: palarnia IP: 213.199.214.* 09.04.07, 22:44
            Ludzie palący częściej zapadają na takie choroby jak choćby rak płuc, astmę a za
            leczenie płacimy my wszyscy.
            • marcin_33 Re: palarnia 10.04.07, 01:14
              Podobnie jak za leczenie ofiar wypadków drogowych. To nie jest argument :)
              • Gość: aa Re: palarnia IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 10.04.07, 07:12
                Palacze mają też problemy z erekcją, ale to ich wstyd jak im nie staje!
    • pis_ok Re: palarnia 10.04.07, 07:20
      Wybrałeś gościu nieciekawą reklamę nikczemnego interesu. Powinieneś sie wstydzić
      by sprzedawać coś co prowadzi do utraty zdrowia. Dołóż jeszcze sznury z pętlą itd.
      • Gość: ? Re: palarnia IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 10.04.07, 08:04
        te pisiak to i zabroń sprzedawać kiebasę bo wędzona a wędzone jak wszyscy wiemy
        powoduje raka (potwierdzone badaniami-oglądałem program)ja np palę bo lubię
        wybieram tytonie a nie papierosy bo po pierwsze lepszy gatunek po drugie samak.
        palę około 5-6 pap. dziennie więc mi to nie przeszkadza. z tego co wiem moim
        płucom też nie bo takie ilości są jakby to powiedzięć niezauważalne przy takim
        zanieczyszczeniu środowiska jakie mamy
        • Gość: aa Re: palarnia IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 10.04.07, 12:20
          Ale chrzanisz. Palenie nie szkodzi płucom? Zgłoś to Relidze bo może tej
          rewelacji nie zauważyć i dalej będzie kazał umieszczać na sportach te "głupie"
          napisy.
          • Gość: ooooooooooooooo Re: palarnia IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 10.04.07, 13:00
            I bardzo dobrze że otwierają takie palarnie jeszcze żeby ograniczyli palenie
            tylko do tych miejsc a narazie to się pali gdzie chce nawet tam gdzie są zakazy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka